_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 insan kendine yapınca özenmiyor pek zaten. kız arkadaşınız falan geliceğinde, başkasına yaparken o 40 dakikayı veriyorsun ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 eyvallah abi. yumurta işini anlamadım baştaki, hamur yapılırken zaten yumurta konmuyor mu normalde. çok büyük bi sırmış gibi anlatmış kadın enteresan geldi. neyse. bakayım da yapmayı deniycem bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 sardalya said: escape said: ben evde pizza yapıyorum artık. hamur da aynı onların yaptığı gibi. muazzam. içine istediğin malzemeyi at. hem temiz ne yaptığımı biliyorum hem de daha az parayla bir sürü pizza çıkıyor. https://preview.ibb.co/g5DWvz/IMG_20180820_WA0013.jpg bunu dün yaptım. bunun boyutunda 2 tane daha çıktı dilimleyip buzluğa gömdüm. ısıtıp ısıtıp yerim. boşverin bu dominosu falan yalan işler. isteyen olursa tarif de veririm.(bayanlar öncelikli) Aa nasil icine kattigin seyleri biliyorsun? Sucugu kendin mi yapiyorsun? WHO sucugu sigarayla ayni kategoriye aldi, o peynirlerin icindeki kimyasallari biliyor musun? insanlik bigun en iyi besinin peynir alti suyu oldugunu anlayacak, kilosu 500 dolar olsa herkes pesinden kosar ama ucuz diye yuzune bakilmiyor. Nam-i diyar protein tozu. Pizza mukemmel gorunuyor da supermarketten aldiginiz hicbisey iyi degil türkiyede kanser yedirtiyorlar abi hakkaten supermarketlerde insanlara. hiç bir regulasyon yok neredeyse. avrupada raflara sokmuyorlar çoğu ürünü. öküz gibi bütün ürünlerin üstünde GLÜTENSİZ falan yazıyor. aldığım soslar, parmesanlar falan açıldıktan 3-4 gün içinde tüketilsin yazıyordu mesela. ömrü artsın diye katkı maddesi falan eklemiyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Haha sdfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 bos bos konusmayin abi en az 5 arkadasim almanya'da 5 senesini donmus lazanya yiyerek gecirdi. // sonra ban'ladilar o urunlerin cogunu, at falan cikti. tr'de donmus urunler gayet iyi. gluten veya laktoz crave ediyorsan zaten beslenemiyorsundur duzgun. edit: kasarli pizza yapiyormussunuz ztn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 at kotu mu? :) at kasabi var bizim mahallede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 et kotu degil. gluten kotu bence. kasar yerine de, 3 tane mozz. ureticisi var: buffa, bahcivan, 38'30 ciftligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 escape said: deadwoll said: µh said: evde yapmaya kalkınca dışardan söylemekten pahalıya geliyor zaten. adamlar dananın dandik yerinden yapılmış işlenmiş et bile kullanmıyor muhtemelen tavuk xd eskiden pizza işine çok girişiyordum da fırın iyice mallaştı, bi köşeyi yakıyor diğerini hiç pişirmiyor falan o yüzden full demirdöküm tava aldım bi tane, hamburger işine giriştim https://www.youtube.com/watch?v=eptHYB1IxVQ bu tarif baya imba. tek sorun güzel ekmek bulmak, onu da multicookerda yapmayı denicem. Dokum tavanin tabani duzse onda da yapabilirsin pizza, inanilmaz lezzetli oluyor. Tavayi iyice yagl zeytinyagiyla, hamuru yay, uzerine malzemeyi koy alti iyice pissin, sonra pizzayi tavayla beraber yalnica ustu yanan firina ver gg. Odun atesinde yapilmis pizzaya yakin oluyor bayagi. iyimiş o. lezzetli ve güzel pişer ama uzun sürer. hep teflon kullandım hiç döküm kullanmadım. gerçekten o kadar farkediyor mu ya bu döküm malzemeler Yok hızlı pişiyor, düşündüğün gibi olduğunu sanmıyorum. Döküm malzemeler yemek lezzetini bayağı farkettiriyor bu arada. Çünkü normal malzemelerin ulaşamayacağı sıcaklıklara ulaşıyorlar. Annem bayağı iyi aşçıdır benim, döküm tencere kullanmıyordu ağır oldukları için. Geçen gittim hediye aldım bir tane. Sürekli onu kullanıyorlarmış şimdi. Babam sürekli tencere tava fotoğrafı gönderip duruyor bu nasıl alalım mı? diye sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 dokum her seye gitmez de, iste su son zamanlara surekli youtube da cikan antrikot muhurleme olayiyla cok meshur oldu. yoksa dolapta dunden kalan yemegi cikarip onda isitayim, olayina giremezsin asdf bir de bakimi daha zahmetli, ve etin biraktigi aromayi saklamasi icin iyi muhafaza etmek gerekiyor. kullandiktan sonra elle yikayip kurulamak gerek, agir oldugu icinde insan eriniyo iste bazen de. tradeoff, yapcak bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 cok önemli bişey değil döküm tava çok takmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Goering said: et kotu degil. gluten kotu bence. kasar yerine de, 3 tane mozz. ureticisi var: buffa, bahcivan, 38'30 ciftligi çölyak hastası olmayanlar, sağlıklı insan olanlar da glutensiz mi beslenmeli abi bu nasıl bir şey? gluteni çıkartırsanız geriye hiçbir şey kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 k1nJo said: eyvallah abi. yumurta işini anlamadım baştaki, hamur yapılırken zaten yumurta konmuyor mu normalde. çok büyük bi sırmış gibi anlatmış kadın enteresan geldi. neyse. bakayım da yapmayı deniycem bi ara. yok çoğu hamura yumurta atılmaz. yani aslında evde pizza yapanlar atmaz. genelde "ekmek hamuru=pizza hamuru" diye kullanıyorlar çünkü. bir de inceliği çok önemli. ben ilk yaptığımı kalın yapmışım, tadı iyiydi de biraz kalındı hamur. videoyu izle zaten anlayacaksın. hamurun dinlenmesi çok önemli bu arada. ben bir parçayı mayalandıktan sonra bir daha yoğurma hatasını yaptım da çok sert oldu hamur. zaten hamur kıvamını tutturdun mu işin geriye kalanı goygoy ayrıca bu pizza tepsileri de ne pahalı lan? 35 lira göt kadar tepsiye istiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 glutenen dikenine katlanır. ne bakıyonuz la kaçsanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 abi bos bos konusmayin diyip sonra gluten kotu bence demissin, oldu mu simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 bi ara pizza taşı falan da konuşulmuştu forumda. pahalı niyeyse evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 reyou said: dokum her seye gitmez de, iste su son zamanlara surekli youtube da cikan antrikot muhurleme olayiyla cok meshur oldu. yoksa dolapta dunden kalan yemegi cikarip onda isitayim, olayina giremezsin asdf bir de bakimi daha zahmetli, ve etin biraktigi aromayi saklamasi icin iyi muhafaza etmek gerekiyor. kullandiktan sonra elle yikayip kurulamak gerek, agir oldugu icinde insan eriniyo iste bazen de. tradeoff, yapcak bisi yok. Abi işte sadece ızgaralı tava olarak kullanıyorsanız haklısınız. Döküm tencerede uzun uzun pişen sulu yemekler level atlıyor. Yine pizza örneğinde olduğu gibi düz tavalarda ocakta başla fırında pişir şeklinde pek çok şey yapılabiliyor. Bir de artık sırlı döküm tencere tavalar var, yıkaması kolay. Makineye giren modelleri var. Fiyatları da bence ucuz. Lava'nın büyük tencereleri 220 lira falan. Tavalar indirimde 70 liraya kadar düşüyor. Dökümün gereksiz daha doğrusu kullanışsız olduğu iki ürün var bence. Bir tanesi balık tavası diğeri de wok tava. Balık malum kokutuyor tavayı, wok tava da o kadar ağır oluyor ki, görevini yerine getiremiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 escape said: Goering said: et kotu degil. gluten kotu bence. kasar yerine de, 3 tane mozz. ureticisi var: buffa, bahcivan, 38'30 ciftligi çölyak hastası olmayanlar, sağlıklı insan olanlar da glutensiz mi beslenmeli abi bu nasıl bir şey? gluteni çıkartırsanız geriye hiçbir şey kalmıyor. Geçen gün izlediğim bir belgeselde gluten intöleransının geçen 30 40 yılda inanılmaz artış gösterdiğinden bahsediyorlardı. Hastalığın glutenin kendisinden değil de unun işlenmesi sırasında geçirdiği kimyasal işlemlerden kaynaklandığını, gluten intöleransı olan pek çok kişinin işlenmemiş unları tüketebildiğini söylüyorlardı. Kimyager falan değilim ama gluten okuduğum ettiğim kadarıyla kendi başına kötü bir şey değil, beyaz un ve türevleri ortalığı karıştırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 deadwoll said: Kimyager falan değilim ama gluten okuduğum ettiğim kadarıyla kendi başına kötü bir şey değil, beyaz un ve türevleri ortalığı karıştırıyor. https://www.youtube.com/watch?v=S-SNHeoM27g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 samaella said: deadwoll said: Kimyager falan değilim ama gluten okuduğum ettiğim kadarıyla kendi başına kötü bir şey değil, beyaz un ve türevleri ortalığı karıştırıyor. https://www.youtube.com/watch?v=S-SNHeoM27g baya saçmalık bu ya. https://www.youtube.com/watch?v=A9Zjs_E6Wpw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Dışarıda pizza yiyecekseniz Suadiyede pizza locale enfesssss ötesi sadece gidin ve görün bu kadar diorum Eve söyleyeceksinz fornello Pizza Ataşehir ve kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Flassh said: samaella said: deadwoll said: Kimyager falan değilim ama gluten okuduğum ettiğim kadarıyla kendi başına kötü bir şey değil, beyaz un ve türevleri ortalığı karıştırıyor. https://www.youtube.com/watch?v=S-SNHeoM27g baya saçmalık bu ya. https://www.youtube.com/watch?v=A9Zjs_E6Wpw 5 videosunu seyrettim adamın, gluten konusunda haklı olabilir ama ağır vegan ve hayvansal ürün karşıtı. Pizza locale iyidir, füme kaburgalı öttürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 k1nJo said: glutenen dikenine katlanır. ne bakıyonuz la kaçsanıza Ahah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar