sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Abi geçmek derken, rekorunu egale etmek anlamında. Senden daha çok eksi alacağıma inanıyorum ve kendime güveniyorum.
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Grego said: mulgear, yanlış politikaları sonrasında 13 ten buralara düştü. axedice tam bir berat naaptım la? dsfhdsfh 8+ 7- ne butthurt arkadaşlara bir mani yazdım GÜLÜŞÜM İÇTEN OLABİLİR BU DA SİZE KOYABİLİR
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 axedice said: En fazla oyu alan 14 oyla mulgear, 0 puanla gerilerde ama seveni kadar sevmeyeni de çok ona ilgi büyük. Sonra dasaa ve deno geliyor controversial figürler olarak. Bi anlamadığım applevodka, neden bu kadar - basılmış hiç bi fikrim yok. naber?
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 kumpir verem abime? dürüm 5 lira GURME kumpir 20 xD
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 axedice said: Bi anlamadığım applevodka, neden bu kadar - basılmış hiç bi fikrim yok. https://www.youtube.com/watch?v=NGbmtzSu2kQ bir örnek sadece
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 mulgear6 said: Grego said: mulgear, yanlış politikaları sonrasında 13 ten buralara düştü. axedice tam bir berat naaptım la? dsfhdsfh 8+ 7- ne butthurt arkadaşlara bir mani yazdım GÜLÜŞÜM İÇTEN OLABİLİR BU DA SİZE KOYABİLİR - lerin çoğunun kullanıcıyla alakası yok. daha çok içerideki güç savaşına ve bazı arkadaşların gıcıklığına kurban gitmesiyle alakalı.
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 mulgear6 said: kumpir verem abime? dürüm 5 lira GURME kumpir 20 xD Kandırıyorlar 21 kişi gelip beleş kumpire gozoza çökecekler
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 herkesi eksilemişsiniz olm, siz adam almak için açmadınız mı konuyu :D
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 gruba alınırsam ilk icraatım apple'ı eksilemek olucak !
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Dragonfire said: mulgear6 said: Grego said: mulgear, yanlış politikaları sonrasında 13 ten buralara düştü. axedice tam bir berat naaptım la? dsfhdsfh 8+ 7- ne butthurt arkadaşlara bir mani yazdım GÜLÜŞÜM İÇTEN OLABİLİR BU DA SİZE KOYABİLİR - lerin çoğunun kullanıcıyla alakası yok. daha çok içerideki güç savaşına ve bazı arkadaşların gıcıklığına kurban gitmesiyle alakalı. aramizdaki en gicik uye axedaysin destekledigi kisi malciir olunca boyle oluyor iste. Axedays mudahale etmeden once adamin bir eksisi yoktu herkes arti basmisti asdfasdf
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 mulgear6 said: kumpir verem abime? dürüm 5 lira GURME kumpir 20 xD Verdim artiyi, TRye gelince talep edicem beles kumpirimi
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 gruba girmek icin kumpirci degil corbaci olmaniz lazim :d
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Dengeleri değiştirmek adına önce herkesi eksiledim, sonra da en popüler iki isim lopeth ve riverwind hariç herkesi artıladım. Kim yükselişe geçerse basıyorum eksiyi VE ÇOK EĞLENİYORUM
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 BANA ÖNCESİNDE EKSİ VERDİĞİN BELLİ OLDU BÖYLECE
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Bir sonraki oylamamiz gruptaki hint asilli turk vatandasi varliginin surmesi uzerine olsun madem. OLM COK FENA YAPARIZ SENI AKILLI OL
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 pencap oylari belirleyici olacak gibi
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 +6 olduk haydi yüklenin aslanlarım az kaldı sandıkları bırakmayın sakın
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Seçkin üye olarak alacaksınız geleyim uğraşamam oyla falan HIH!
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 11+ 5- az kaldı biraz daha apple üzerine oynarsam kazanırım Escape'i de eksilerim bu arada haberiniz olsun sadece 7- var haksızlık yapıyosunuz adama en az 10-11 olmalıydı
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 bu babanın kabul toreni icin hazırlıklara baslasak artık? emek var emek. boş durmadık çalıştık bütün gece.
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 mokoko beni geçip girerse onun alınması için de oy vereceğim, mokoko sevenler bana oy verebilir dsfsdf.
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 mulgear6 said: gruba alınırsam ilk icraatım apple'ı eksilemek olucak ! grubun ciğerini çözmüş adam, drama ekmektir diyip yürümüş... bu arada ortalarda dolaşan CS:GO ve bomba çözme videosu fake arkadaşlar.. bunlar okyanus ötesi kriptoların montajları, lütfen itibar etmeyin..
Öne çıkan mesajlar