Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Xiaomi mi 8

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu Mi8'lerin TR fiyatı çok kazıktı ya. MSRP falan düşük olmasına rağmen Samsung'un modelleriyle aynı fiyata geliyordu. Bir fiyatları karşılaştırın almadan, Samsung'un modellerinin f/p iyi duruyordu.
Mesaj tarihi:
Değil abi, Galaxy S9 az daha ucuz son kur değişikliğinden sonra şu an, özellikleri de aynı. Samsung'un kamerası falan daha iyi, ekranının çözünürlüğü ve PPI daha yüksek.

Mi8'in ekranı ve pili az daha büyük. Bir de işlemcisi çok az daha iyi gözüken.
Mesaj tarihi:
mascio said:

fakaat, bana gerçekten çok benzeyen 3 yaş büyük abimi gördüğü anda açılıyor. sorgusuz yani. benmişim gibi davranıyor cihaz sağolsun. ikiz bile değiliz ama gerçekten benziyoruz o ayrı konu tabii.

yine de iphone x'i bu konuda test edebilmiş değilim. ona göre bir yorum yapmak gerekir diye düşünüyorum.

oha bu sıkıntılıymış. Oysa çok daha iyi diolardı mi8 için
Mesaj tarihi:
Celtics said:

ben de en sonun iphone 6 plus'un bataryasını değiştirerek kullanmaya karar verdim valla. :D 175 tl'ye değişiyorlarmış teknik serviste. normalde de 150 zaten ki 1 hafta sıra bekleyeceğim falan, teknik servis 5 dakikada değiştirip veririz, 6 ay da garantisi olur dedi.

Teknik servis derken neresi ? Apple zorlu'da 150 tl ve 1 hafta bekliyosun

Dogru mu anladim?
Mesaj tarihi:
ben 1 ay önce zorluya pil değişimi için gittim aynı şekilde, baya uğraştım adamlarla pazarlık ettim, artık en son bu akşam bırakın yarın akşam alın dediler yapmadılar aynı gün içerisinde. ben de bırakmadım şirket hattımı kullanıyorum telefonda diye. sabah erken saate randevu alırsanız akşamına alabilirsiniz dediler ama.

inanılmaz gerizekalıca bir sistemleri var, atıyorum 2 dakikalık pil işlemini de aynı sıraya koyuyorlar 2 saatlik zor bir tamir işlemini de. expres bir servis koymak bu kadar mı zormuş anlamadım ki...
Mesaj tarihi:
ben mi mix2 yi kırdım. gene xiaomi alayım diyordum da, iphone x in görüntüsüne sahip bir tlefeona o kadar para vermeme taraftarıyım.

iyi telefon bilmemne, zaten xiaomi ciyiz, ama o görüntü çok çin işi yaw :(
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bende zayten mi6 var. Ben daha başka marka almam bu dakkadna sonra. Ev Mi ürünleriyle doldu resmen.

Sonyciydim, geçen sene bi bok çıkarmadıkları için mecbur mi'ye geçtik. Ama hiç pişman değilim.
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...