samaella Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/109993-123770/honor-10_xiaomi-mi-8-128gb/ çok farkı var mı bunların ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Bu Mi8'lerin TR fiyatı çok kazıktı ya. MSRP falan düşük olmasına rağmen Samsung'un modelleriyle aynı fiyata geliyordu. Bir fiyatları karşılaştırın almadan, Samsung'un modellerinin f/p iyi duruyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 4k'ya fırladı fiyatlar dolar ile birlikte şu anda mi8'lerin. 2.8k civarıydı ve samsung'un tüm modellerinden üst düzeyde mi 8 şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Değil abi, Galaxy S9 az daha ucuz son kur değişikliğinden sonra şu an, özellikleri de aynı. Samsung'un kamerası falan daha iyi, ekranının çözünürlüğü ve PPI daha yüksek. Mi8'in ekranı ve pili az daha büyük. Bir de işlemcisi çok az daha iyi gözüken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 mascio said: fakaat, bana gerçekten çok benzeyen 3 yaş büyük abimi gördüğü anda açılıyor. sorgusuz yani. benmişim gibi davranıyor cihaz sağolsun. ikiz bile değiliz ama gerçekten benziyoruz o ayrı konu tabii. yine de iphone x'i bu konuda test edebilmiş değilim. ona göre bir yorum yapmak gerekir diye düşünüyorum. oha bu sıkıntılıymış. Oysa çok daha iyi diolardı mi8 için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Celtics said: ben de en sonun iphone 6 plus'un bataryasını değiştirerek kullanmaya karar verdim valla. :D 175 tl'ye değişiyorlarmış teknik serviste. normalde de 150 zaten ki 1 hafta sıra bekleyeceğim falan, teknik servis 5 dakikada değiştirip veririz, 6 ay da garantisi olur dedi. Teknik servis derken neresi ? Apple zorlu'da 150 tl ve 1 hafta bekliyosun Dogru mu anladim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 ben 1 ay önce zorluya pil değişimi için gittim aynı şekilde, baya uğraştım adamlarla pazarlık ettim, artık en son bu akşam bırakın yarın akşam alın dediler yapmadılar aynı gün içerisinde. ben de bırakmadım şirket hattımı kullanıyorum telefonda diye. sabah erken saate randevu alırsanız akşamına alabilirsiniz dediler ama. inanılmaz gerizekalıca bir sistemleri var, atıyorum 2 dakikalık pil işlemini de aynı sıraya koyuyorlar 2 saatlik zor bir tamir işlemini de. expres bir servis koymak bu kadar mı zormuş anlamadım ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 ben mi mix2 yi kırdım. gene xiaomi alayım diyordum da, iphone x in görüntüsüne sahip bir tlefeona o kadar para vermeme taraftarıyım. iyi telefon bilmemne, zaten xiaomi ciyiz, ama o görüntü çok çin işi yaw :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 google pixel 3 xl sızmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Telefon aleminin en çirkinini yapmışlar direk. Daha detaylı göründüğü fotolar da vardı xda'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 millet abd'ye bilenmişken güzel bi indirim yapsalar satışlar patlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 valla telefon gerçekten mükemmel ve s9 nasıl bundan daha ucuz diyorsunuz ben anlamadım? s9 4.2k ya satılırken ben 2.8k ya aldım mi 8'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 nerden aldin yazicioglundan mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 kadıköy bahariye mobile yazıcıoğlu'ndan alsam da çok farketmezdi ama sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 ad3m said: Telefon aleminin en çirkinini yapmışlar direk. Daha detaylı göründüğü fotolar da vardı xda'da. xl3 i,çin konuşuyorsak direk one plus 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 xiaomi Pocophone F1 yeni kral budget performansda. one plus 6 nerdeyse iki kat fiyat. https://www.gsmarena.com/xiaomi_pocophone_f1-review-1808.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Bu telefon über fiyatına göre ben de aldım radara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Bende zayten mi6 var. Ben daha başka marka almam bu dakkadna sonra. Ev Mi ürünleriyle doldu resmen. Sonyciydim, geçen sene bi bok çıkarmadıkları için mecbur mi'ye geçtik. Ama hiç pişman değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 simdi kafam karisti. huawei p20 ve ya cikacak yeni modeli var mi bilmiyorum. hangisini almali? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Xiaomi Pocophone F1 nasıl vs mi8?_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 nfc chip yok gerekiyorsa mi8, paran varsa mi8, paran yoksa ve mi8 ile esdeger istiyorsan poco. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 noddle said: daha fazla dolar zammı gelmeden Honor10 aldım arkadaşlar 3200 TL ye umarım memnun kalırım. 3550 TL olmus::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 16 Eylül'de Vadi İstanbul'da Xiaomi mağazası açılıyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 muhtemelen telefon satmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Ya satarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar