Lithran Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Saat uzun zamandır cekmecede duruyor.İnanın takılmadı desem yeridir.Kasa ve camında çizik darbe vs yok.Saat baya bir zaman önce alındıgından kutu ve faturası yok.Yanında saati alana Dior savage 50ml erkek parfümünü hediye edecegim. 300tl Pico squezze set de aynı şekilde alınmış uzun zamandır cekmecede durmakdadır.Likiti doldurup içime hazırdır.Kutu içeriği tam ve eksiksizdir. 100tl Engeç salıya kadar gonderim yapacagım daha sonra tatile cıkacagımdan bir süre yokum .Eskişehir içi elden alabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Abi kusura bakma da zencide 15 lira bu saat. Ben de hep bu çirkin saatleri ve güneş gözlüklerini kim alıyor diye düşünüyordum. Patide açılan her saat ve güneş gözlüğü ilanı ufkumu açıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 yurtdışında hizliresim erişimi yok :( aşırı merak ettim saatin tipini roket'in yorumdan sora asfdsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Saat gayet güzel,roket zevksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 hizliresim yeirne imgyukle kullan abi illa yerli kullanacaksan. hizliresim sadece türk iplerine hizmet veriyor çomar şirket olduğundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Kusura bakma ama roket haklı :[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Abi o saat gercek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 saati ben de beğenmedim de roket gibi bir eleştiri sunamam. ikimiz de LCW'den giyiniyoruz sonuçta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 of saati kes ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 inanılmaz kötüymüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Çakma gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 parfumu tek satsan alinir ama saat prostat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Bildiğin buram buram imitasyon kokuyor. Bu kadar tuhaf bir tasarımı nasıl yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 imitasyon değil orjinal ,saat abartısız 5 6 senelik var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 ucuzluk kokuyor gozlerim yandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Ultrabookumda satılık bu arada imitasyon degil . Hp pavillion i5 .5.nesil 8gb ram 1tb hdd 2gb gt 940m ek+5500 hd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 saat kötülükte iddialıymış ya :( goldbären said: hizliresim yeirne imgyukle kullan abi illa yerli kullanacaksan. hizliresim sadece türk iplerine hizmet veriyor çomar şirket olduğundan. bu da gerçekten büyük beyinsizlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Abi altin folyo kaplanan hyundaiyi de sen mi satiyodun sahibindende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Tamam öldüm vurmayın dffssf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Hızlıresim linkleri yoruyor ya, imgur kullansanıza abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 sürekli vpn açık gezmeyenler de var hacım. imgyukle idare eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Kırkyılda bir şey yukleyince ilk cıkana yukledim.Dediklerinizi ekledim.Artık lazım oldukca oradan yukleme yaparım haşmetlilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 ıyyyyyy bu saatle mi robotuma talip olmuştun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar