Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 bu kestadon gauju gibi minor canavarların armorları niye açılmıyor? birer parça var ama diğerleri açılmamış duruyor?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 tek parca var cunku.. sadece buyuk monsterlarin full seti var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Oyunu birturlu online oynayamadim portforwarding denedim yinede cozulmesi 50382-mw1 sorunu :S Ayni sorunu yasayan varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 abi multinin sorunu capcomla falan değil steam in beceremediği bir şey bu friend list i yenilemeleri oyunda bağlantı sorunu yaşatıyor deli gibi şunu yaptıgımdan beri sorun yok multi de 【⠀⠀⠀⠀⠀Disconnection Problems⠀⠀⠀⠀⠀】 For those having dc issues that usually comes with error code. add -nofriendsui -udp OR -nofriendsui -tcp as Steam launch options Right click on Steam shortcut (create one if you don't have it), select Properties; In Target field append " -nofriendsui -udp" or " -nofriendsui -tcp" (w/o quotation marks, be sure to add a space after the existing quotation mark); The final result should look like "C:Program Files (x86)SteamSteam.exe" -nofriendsui -udp Exit Steam, then launch it with the modified shortcut. This is to force Steam to use older Friends UI, which is based on an older protocol rather than WebSocket found in the new UI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Hepsini denedim valla hala ayni sikinti. Oyunun kendi launch secenegine bile ekledim tcp udp olayini yemedi. Steamin ve oyunun kullandigi tcp ve udp portlarinida disaridan port scannerlan tarattigimda o portlar acik gozukuyor ama cozum bulamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 base oyun çok kısaymış la bi anda bitti, new game+++++++++ şeklinde devam etcek herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Abi benim oyun random, 3 saat oynadım 4 kere falan freeze yiyo, alt tab task manager reset tusu bile calısmıyor. Bildigin elektrigi kesiyorum kasadan tekrar acıyorum. buna bi çare bulamadım. Bildigin patır kütür pc'yi çökertiyo oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Silphatos said: base oyun çok kısaymış la bi anda bitti, new game+++++++++ şeklinde devam etcek herhalde? base game den kastın low rank sa oyun daha yeni başlıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 oyunun tuto kısmını bitirmiş oyun çok kısa yaaa diyo noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Fps'ci adam ne anlar zaten oyundan ya.. 1el cs suresi kadar sanmıştır iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 benim için bitti :) back2quake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 200 tl değmez mi işimdu buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eolos Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 yeni rehber videomuz dual blade için geldi yorumlarınızı bekliyoruz : https://www.youtube.com/watch?v=8yXibr24vwo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Benim bu oyunla ilgili en büyük problemim mezarcılığımın tutması her RPGdeki gibi. Dur şu seti tamamlıyim queste öyle devam ederim, aa Anja seti açılmış onu yapıyim sonra devam ederim, aaa şu Glaive'i de yapayım sonra devam ederim filan diye diye Rotten Vale'e gelebildim anca. Böyle bi rushlayıp hikayeyi bitirebilsem de rahat kafayla yapsam grındımı çok güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 abi aynı boku ben de yedim boşu boşuna low rank setlerin hepsini tamamladım high ranklerin yarısını yaparken dank etti kafama, yapma etme allah kahretsin o huyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 İşte tam o huyumu atlatıcam diyorum, questleri seri bir şekilde yapmaya başlıyorum, Legiana Set açılıyor: Airborne featli gauntlet. 10% Jump Attack, almazsam çatlarım. Hele bi Rathalos set var her workshopa gidişimde gözüm takılıyor. Ama Rathalosun kendisi bile aşırı rare zaten, bir de armor set için grindlamak günlerimi alır herhalde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 abi low rank yapma hiiiiç kasma gerçekten high rank açıldıktan sonra low rank tabını açmana bile gerek yok , lowrank i bitirmek için odogaron ya da rathalos seti yapıştır geç high rank açılınca da önce bi bone set sonra rathalos yaparsın gerisi onlar idare eder seni sonra zaten gözün dönüyo merak etme neyin ne oldugunu falan yavaş yavaş anlıyosun kendine göre bi set yaparsın end game de zaten mixed set kullanıyosun bi yaratıgın setini komple giymiyosun edit: bi de parça farm işini investigation yapmak lazım mutlaka habire sölüyorum ama hala expeditiondan falan farm yapmaya çalışanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Ayni dert bende de var bu yuzden diablo 3 oynayamiyordum ilk zamanlar asfc Lan rotten land mi ne ordaki boceklerden full set cikiyor onu bile tamamlamaya calisiyorum harıl harıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 rathalos bosverin hic dokunmayin sonra high ranke caniniz cekerse bakarsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 hr kaç oluyosun end game e geldiğinde? belli bir hr lvlı var mı? high rank dediğiniz yada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 high rank hunter lvl 11-12 olması lazım story mode da ilerledikce açılıyo hr 49 da tempered kirin kesiyosun sonra bütün temperedler açılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Cuce said: rathalos bosverin hic dokunmayin sonra high ranke caniniz cekerse bakarsiniz Diablos? Gerci daha kendisiyle her karsilasmamiz benim yandan yandan kacmam ile sonuclansada progress acisindan ne gibi oneme sahip hic bir fikrim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 KenshinHimura said: high rank açılınca da önce bi bone set sonra rathalos yaparsın gerisi onlar idare eder seni sonra zaten gözün dönüyo merak etme neyin ne oldugunu falan yavaş yavaş anlıyosun kendine göre bi set yaparsın end game de zaten mixed set kullanıyosun bi yaratıgın setini komple giymiyosun Şimdi de mixed giyiyorum zaten, bi Lumu Chestte Master Mounter var, Anja Helmde Fire Attack var falan filan diye giyiyorum, Legiana da istediğim tek parça da Airborne featli Gauntlet işte. KenshinHimura said: edit: bi de parça farm işini investigation yapmak lazım mutlaka habire sölüyorum ama hala expeditiondan falan farm yapmaya çalışanlar var Investigationda çıkmıyor ki. Açmak için bayağı bi research kasmak lazım, Rathalos aşırı nadir gözüktüğü için researchı da artmıyor haliyle. Bi defa denk gelsem sapık gibi peşinde dolana dolana kasıcam researchımı, ona bile denk gelmedim, bir noktadan sonra da vazgeçtim zaten. Bir de research haricinde başka şeyler gerekiyor mu onu da bilmiyorum, Storyde belli bir yere gelmek gerekli mi mesela? Gerçi böyle rare monsterların investigationı açılana kadar seti gereksiz kalıyor zaten. Anjanathta öyle oldu, tam investigationlarda çıkmaya başladı, farmlamama gerek kalmadı lazım olan bütün parçaları almıştım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 var önce story de ilerlemen gereken yaratıklar invest.i çıksın diye rathalos onlardan biri olabilir şimdi spoilerlık bişey yazmak istemiyorum da sen yapabildiğin yere kadar story mode da düz ilerle yapamadığın yerde farmlarsın bişiler gerek görürsen gerçekten luzmu yok set tamamlamanın özellikle low rank de ben ettim siz etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 KenshinHimura said: kendine göre bi set yaparsın end game de zaten mixed set kullanıyosun bi yaratıgın setini komple giymiyosun ya evet de ÇOK ÇİRKİN olmuyor mu karakterin tipi öyle? ben daha çok ilerlemediğim için "mmh çok şekilli <3" diye düz set basıyorum. yani tamam ilerde "abi godzilla kesicez, şu gereksiz bonus yerine +0.02 dps alayım" dicez muhtemelen de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar