miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Yarin aksam arabayla ailecek tura cikiyoruz,yaklasik 22 gun gezecegiz avrupada(viyana,prag,budapeste,saraybosna,dubrovnik,uskup,selanik,sofya).hamburda 3 tam gun kalacagim kayinbiraderde,bu sehirlerden birine gidip geceleyelim diye oneride bulundu hamburga iki gun fazlasiyla yetermis.Siz hangisini onerirsiniz.
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Turda saydığın şehirlerle gecelemek için sorduğun şehirler çok alakasız yerlerde, farkındasın di mi :D
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Prag üstü hamburg yapıp oradan geçecek sanırım. Hamburga yakın hepsi.
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 budapeste ustu hambur yapip,3 gun kalicaz sonra esas tura basliycaz,done dolasa gelicem.Hamburgta kalirken bu 3 sehirden birine 1 geceligine gidip donucem,1;5 gezme suresi kalicak
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Amsterdam harici hepsi sikici yerler daha knce gittiysen. Amsterdam’a git.
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 ülke ülke dolaşıyon bari sonuncusunda da başka bi ülkeye git. amsterdam ve kopenhag arasından da ben olsa amsterdam'ı seçerdim.
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Berlin veya Amsterdam, Kopenhag eleyip yazı tura at.
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Ailece gidiyorsaniz Amsterdam’in bir olayi yok. Berlin ote yandan bayagi guzel, gezecek cok yer var ve bence Alman kutlurunu ve yakin tarihini en iyi ozetleyen sehir, benim cok hosuma gitmisti. Kopenhag’i bilmiyorum oraya gitmedim. Hamburg’da da cidden 3 gun gezecek materyal yok. Hatta biraz kosturmacayla sehrin icerisi bir gunde biter
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Amsterdam gayet Muzelere gidersiniz, etrafindaki köylere gidersiniz Ama ben olsam berline giderdim, hic gitmedim
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Berlin veya amsterdam o zaman.kopenhagi eledik.
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 kayınbirader seni sepetlemek istiyor sanırım. kayınbiraderde 3 tam gün kalıcam diyorsun ama kayınbirader ''hamburg'a 2 gün yeter'' diyor. var bunda bir iş. asdsff
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Amsterdam ve Berlin'in şöyle bir farkı var bu arada yazayım da, bilginiz olsun. Eğer arabayla gidecekseniz Amsterdam'ın gezilecek yerlerine arabayla ulaşmanız pek mümkün değil, arabayı bir yerde bırakıp yürümeniz gerekecek mutlaka (park sıkıntısı da var). Araba çok büyük sıkıntı. Berlin'de aşağı yukarı her yere arabayla gitmek mümkün öte yandan.
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 amsterdam icinde gezilecek yerlere arabayla ulasmana gerek yok zaten. arabani koyarsin west tarafina ucretsiz cogu yer/binersin tramvaya/otobuse 20dakikada merkezdesin.
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 türkiyede alışmışlar şehrin göbeğine arabayla inmeye asds
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Araba için zaten otelleri özellikle otoparkli ve şehir merkezinde seçtik.arabayi şehir içinde kullanmayacağım.Berline kararverdik, tesekkurler
Öne çıkan mesajlar