Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LG oled wifi sorunu

barbu

Öne çıkan mesajlar

aktiftablet said:

BonePART said:

lgnin smart tv arayüzü bildiğin çöp
eğer imkanın varsa andorid ara yüzlü bir televizyon tercih et
hem böylece vlc plex gibi natural android aplikasyonlarıda kullanabilirsin
ben sadece android için televizyon değiştirmeyi düşünüyorum param olursa

Gerek yok, android tv alabilirsin, xiaomi nin ki satılıyo mesela TRde çok da başarılı.

Abi TV'nin altı zaten ıvır zıvır dolu 50 tane kumanda var. Reciever, TV, PS3, server için remote keyboard bilmemne daha fazlaya gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Goering said:

barbu said:

Haydaa. Wi fi sorunu var ve kalsin diyip kolaya kactin. Yapmayin abi. Sorun varsa cozsun adamlar. Soyle teknoloji firmasiyiz boyle harikayiz demesini biliyorlaesa cozum de uretsinler. Sonra tek sivri ben kaliyorum piyasada

wifi + router kullaniyorsun, router'i tv'nin yanina al?

Yaninda zaten. Ben wi fi sorunluysa cozmek istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Hazır wi-fi sorunu yaşanan bir konu açılmışken araya sıvışayım :D

Fiber modemi evin girişinde vestiyerin içerisindeki kutuya kuruldu. Dün akşam itibariyle evdeki tüm noktalardan wi-fi'ye sorunsuz bağlanabiliyorduk. Televizyon kurulumu için bugün modem salona alındı. Hani evin büyüklüğü 90-100 civarında, azıcık ötede merkezi bir noktaya taşınmış oldu. Bu değişiklikten sonra en dipteki odada iPhone ile wi-fi'a bağlanma sorunu başladı. Wi-fi'yi kapatıp açınca tek diş görünüyor, bağlanması için seçilince ise yeniden şifre istiyor. Şifre doğru şekilde girilmesine rağmen hatalı diyerek bağlanmıyor. Anlamadım nasıl iştir bu :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...