Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Vestel olsa gömerdiniz, hepsinde olabiliyor demek ki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 barbu said: Haydaa. Wi fi sorunu var ve kalsin diyip kolaya kactin. Yapmayin abi. Sorun varsa cozsun adamlar. Soyle teknoloji firmasiyiz boyle harikayiz demesini biliyorlaesa cozum de uretsinler. Sonra tek sivri ben kaliyorum piyasada wifi + router kullaniyorsun, router'i tv'nin yanina al? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 abi herkes ne kadar akilli ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 aktiftablet said: BonePART said: lgnin smart tv arayüzü bildiğin çöp eğer imkanın varsa andorid ara yüzlü bir televizyon tercih et hem böylece vlc plex gibi natural android aplikasyonlarıda kullanabilirsin ben sadece android için televizyon değiştirmeyi düşünüyorum param olursa Gerek yok, android tv alabilirsin, xiaomi nin ki satılıyo mesela TRde çok da başarılı. Abi TV'nin altı zaten ıvır zıvır dolu 50 tane kumanda var. Reciever, TV, PS3, server için remote keyboard bilmemne daha fazlaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Tv alacağım da, kararım 1 kere daha kesinleşti. NOT SMART tv + Xiaomi android box Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Goering said: barbu said: Haydaa. Wi fi sorunu var ve kalsin diyip kolaya kactin. Yapmayin abi. Sorun varsa cozsun adamlar. Soyle teknoloji firmasiyiz boyle harikayiz demesini biliyorlaesa cozum de uretsinler. Sonra tek sivri ben kaliyorum piyasada wifi + router kullaniyorsun, router'i tv'nin yanina al? Yaninda zaten. Ben wi fi sorunluysa cozmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 sipeyskeyk said: Tv alacağım da, kararım 1 kere daha kesinleşti. NOT SMART tv + Xiaomi android box +1 Tvyi sadece görüntü vermesi içn kullanıyorumç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Iyi paneli olan bi tane bile aptal tv yok abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 PS4 aldığımdan beri bir kez bile smart tv açmadım. Browser’ı hddizicehennemi acıyordu eskiden pc bağlamama da gerek kalmıyordu. Bir güncelleme geldi sürekli hata veriyor bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Hazır wi-fi sorunu yaşanan bir konu açılmışken araya sıvışayım :D Fiber modemi evin girişinde vestiyerin içerisindeki kutuya kuruldu. Dün akşam itibariyle evdeki tüm noktalardan wi-fi'ye sorunsuz bağlanabiliyorduk. Televizyon kurulumu için bugün modem salona alındı. Hani evin büyüklüğü 90-100 civarında, azıcık ötede merkezi bir noktaya taşınmış oldu. Bu değişiklikten sonra en dipteki odada iPhone ile wi-fi'a bağlanma sorunu başladı. Wi-fi'yi kapatıp açınca tek diş görünüyor, bağlanması için seçilince ise yeniden şifre istiyor. Şifre doğru şekilde girilmesine rağmen hatalı diyerek bağlanmıyor. Anlamadım nasıl iştir bu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 O oda civarına bi access point atılacak mecbur gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Esh said: Iyi paneli olan bi tane bile aptal tv yok abi Beklentim çok yüksek degil, tv nin bazı özellileri var ama kullanmıyorum onları da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 rtings’den bak, webos/android os olmayan tv yok. oyle arayuzsuz aptal tv alayim diye bir olay kalmadi, hepsinde var 2014’den beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Beyler bi update geceyim. TV nin bir ozelligini kapadim. Duzeldi wi fi. Sorna o ozelligi actim. Hala duzgun. Umarim boyle gider. Sacma ama buyuk ihtimal software ile alakali bir bug filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 hangi özellik peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Quickstart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar