applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Esh said: Abi adamin koydugu fiyat niye boyle gerdi herkesi (: şuan psn store'a girince 59 tl'ye aldığın fifaya 140 lira bedavaya aldığın CoD'a 100 TL diyor sence ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 evet haklısın 59 liraya kadar düşmüş. senin için tekrar 1800 ilan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Abi istedigi fiyat belli. Alip almamak senin tercihin. Isterse altin kapladim 10 kaat fiyati desin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 yav bir de sırf kendi kafama göre de belirlemedim fiyatı. ps4 kardeşliği ile sıkı fıkı, oyunları takip eden bir arkadaşıma, ps4ü olan başka bir arkadaşıma danıştım ve bu fiyatı uygun gördük. edit:imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 burası istanbul sonuçta, bir enayi çıkar illaki. bu gözler ne babalar gördü yanındaki bebesi için d&r'da hiç tereddüt etmeden 350 liralık fifayı alıp kasaya yönelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 ginaly said: burası istanbul sonuçta, bir enayi çıkar illaki. bu gözler ne babalar gördü yanındaki bebesi için d&r'da hiç tereddüt etmeden 350 liralık fifayı alıp kasaya yönelen. istanbul satılık dostum, haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 1800den satarsam burdan bi arkadaşa bira ısmarlarım gece boyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 1200 TL cash 1300 TL 1 ay vadeli 1800 TL konsinye alırım. navlun ödemem sigortadan hazzetmem EXW DAP FOB CIF CIM yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 ginaly said: 1200 TL cash 1300 TL 1 ay vadeli 1800 TL konsinye alırım. navlun ödemem sigortadan hazzetmem EXW DAP FOB CIF CIM yasak kabul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 1. Konsinye Mal Kavramı Konsinye sözcüğünün anlamı, mülkiyet devri yapılmaksızın, malların satış sorumluluğunu yüklenen bir işletmeye (Komisyoncu) gönderilmesidir. Malların komisyoncuya gönderilme ile malların mülkiyeti değil, sadece zilyetliği devredilmiş olmaktadır. Konsinye satışta mallar; gönderenin belirleyeceği fiyatlarla müşterilere satılmak üzere veya satılmadığı takdirde iade edilmek kaydıyla, gönderilenin zilyetliğine bırakılır. Malların mülkiyeti işletmeye ait olmakla beraber satılmak üzere başka bir işletmeye gönderilmiş mallar “Konsinye Mallar” olarak tanımlanır. Malı gönderen işletme ile malı satmak üzere alan işletme malın satış şartları ile ilgili olarak anlaşma yaparlar. Satılmak üzere gönderilen malların mülkiyeti mallar satılıncaya kadar malı gönderen işletmeye ait olduğundan konsinye malların işletmenin aktifinde özel bir hesapta takip edilmesi gerekir. Konsinye malı satmak üzere teslim alan işletmenin stoklarında da mülkiyeti kendisine ait olmayan mallar olacağından bu işletmenin de konsinye malları nazım hesaplarda takip etmesi gerekir. Teknik terimlerle ifade etmek gerekirse; satıcı olan tarafa yani ürünü satmak üzere aracıya gönderen işletmeye “konsinyatör”, ürünü satmak üzere teslim alan işletmeye “konsinyi” denilmektedir. Konsinye mal satışları her iki işletme açısından ayrı ayrı incelenecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Yalnız o cim cif olmadı. geri kalan tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 ok, malı gönder, satınca öderim 1800'ü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 anlaşmaya burdan devam ettiğimize göre, adres bilgilerini de buraya yazıcaksın sanırım. süre yok mu bu sözleşmede satacağının garantisini veriyor musun satınca beni arıyacak mısın 4 sene sonra satarsan ne olacak gibi binlerce soruyu tarafına yöneltmeden önce, salı pazarına gidip satsam sanmıyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 nda imzalıcak mıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 1600 ver al. saat 1600'da buluşalım. 16 dakika da bi sigara içip s.ktolup gideriz. sonra birbirimizi tanımıyor gibi yapalım kadıköyde lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 abi forumu googleda görüp ilanı bulup sessizce üye olup kaça olur diye aylar sonra bile öm atan tuhaf adamlar oluyor. evet veteran mezarcılar için gerçekten piyes komikliğinde bir ilan ama alıcısı çıkamayacak fiyatta da değil. verdict: cinay haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 vaporizer bile sattim burdan: https://forum.paticik.com/read.php?27,7046155,page=3 kimse satilmiyor bir sey demesin. %80 markup koyup, “iyi fiyattan satiyorum” muhabbeti baltacilardan daha bayik. yuksek fiyatli ilan gorunce insanlar millet bosa para vermesin dige uyariyor, balta iyi bir sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 burada bir şey satılmıyor diyen olmamıştır zaten. ama bedava alınan bir şeye de 100 TL fiyat biçilmesine izin verilen bir yer asla olmadı pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 fiyati normal olunca zaten satiliyor uc asagi bes yukari.ben deadwollden 1300 e aldim mesela,yaninda 8 oyun,kamera cift kol ile.simdi satsam 800-900 anca eder.Ama yukardaki kafaya gore aldigimda dolar 2,80 di,yaklasik 500 dolar,simdi satsam 350 dolar yazsam gelir balta manyagi edersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Benim satamadigim hic bir sey olmadi forumda. Hic balta da yemedim. Ama kar edeyim ya da kazikliyim kafasiyla da ise girismedim hic bir zaman. Burasi donanimhaber falan degil, alis veris yaptigim insanlari arkadasim olarak goruyorum ben. Zarar etmeyecegim kadar ucuza satmaya calisiyorum her seyi. Sonucta bir sey aldigim zaman da ucuza aliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 bi arkadaşla anlaştık eğer bi aksilik olmazsa 2 taksitte alacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 abi lutfen cimler cifler gectikten sonra dialogda 2 taksitte alacak filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 neyse, satıldı sayılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 dana22 said: abi lutfen cimler cifler gectikten sonra dialogda 2 taksitte alacak filan.. ilk taksidi burnuma,ikincisini de gözüme şeklinde canlandırdın herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 bu konuda spekulatif espri yapma taraftari degilim acikcasi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar