Red Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Dnr da fifayi 1 sene sonra bile 399tl ye satan adam ayni zamanda jdjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 mokoko'cuğum. sen olsan kaç liradan satardın,empati yapabilmen için yazdım. geri kalan 4 post zaten evrene mesaj atsam daha mantıklı cümle kurarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 şimdi muhtemelen,bir arkadaş gelip soracak ve bir akıllı bıdık da diyecek ALMA KARDEŞ ALMA KAZIKLAMAYA ÇALIŞIYOR. salı pazarına gidelim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Utk said: mokoko'cuğum. sen olsan kaç liradan satardın,empati yapabilmen için yazdım. geri kalan 4 post zaten evrene mesaj atsam daha mantıklı cümle kurarım 1500 bile çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 150 liraya gow aldım yeni, kazıklanmış mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 evet, seneye 80 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 pattisliborek said: tam sey iste bu ya, oglu pileysteysor istiyor diye tutturunca sifir bilgi dogubanka gelen musteriyi tokatlayan tatli su esnafi. yigenime oyun da vericem ben abi en guzelinden. infamous second son alir cekmeceden... abim bu oyun normalde 150 ama ben yigenime 100 liradan sayicam bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Istedigin fiyati koyarsin ama yuksek ise satamazsin. Mesela benim de tok satici oldugum oldu. Alirsaniz ekime almazsaniz dikime dedim direk. Satamadim ama babam kullanacakti o yuzden rhaattim. Sen satmak istiyorsan musteriyi dinlemen lazim. Oyunlar para etmez GoW disindakiler. Bana gore 5 lira bile etmez hatta. Simdi sen hem o oyunlari cok isteyen hem de pa4e yuksek pra verecek birini ariyorsun ama musteriler de soyle dusunuyor. Ps4 alirim bir yer ekstra kolla 850-900e(var bu civarda tertemiz aletler) ustune de indirime girdikce oyun alirim. Insanlar da bunu anlatmaya calisiyor sana. Dikkate al bence. Baltalamaya calismiyorlar. 800e hepsini alirim bu arada. Mezarcilik boyle olur iste. (Ciddiyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 ama bosver seneye abiye soylersin onu 300 liradan satar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 barbu said: Istedigin fiyati koyarsin ama yuksek ise satamazsin. Mesela benim de tok satici oldugum oldu. Alirsaniz ekime almazsaniz dikime dedim direk. Satamadim ama babam kullanacakti o yuzden rhaattim. Sen satmak istiyorsan musteriyi dinlemen lazim. Oyunlar para etmez GoW disindakiler. Bana gore 5 lira bile etmez hatta. Simdi sen hem o oyunlari cok isteyen hem de pa4e yuksek pra verecek birini ariyorsun ama musteriler de soyle dusunuyor. Ps4 alirim bir yer ekstra kolla 850-900e(var bu civarda tertemiz aletler) ustune de indirime girdikce oyun alirim. Insanlar da bunu anlatmaya calisiyor sana. Dikkate al bence. Baltalamaya calismiyorlar. 800e hepsini alirim bu arada. Mezarcilik boyle olur iste. (Ciddiyim) şuan kadıköye gitsem elimde kutu ile beraber zaten 1400 lira cash alırım gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 O zaman direk git sat. Cok ciddiyim. 200 lira icin ugrastigina degmez. Iyi niyetli tavsiye git sat. 1800e zor satarsin. Beklersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 gibi geliyor yoksa şüphen mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 alırısın bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 real değerlere göre konuşuyorum g.tümden atıp tuttuğum yok. 2100 e teklif koydum 1800 e alayım diye bir kişi mesaj attı. indirim yapmayınca vazgeçti. sonra 1800de anlaştık,tekrar vazgeçti. 1400 diyen zaten var. ulan bi ps satıcam diye yemediğim bi damga havalimanı taksisi kaldı. tekerlekler de küçük taksimetre çok yazıyo. boş işler müdürlüğü resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Abi adamin koydugu fiyat niye boyle gerdi herkesi (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 comarlara dert oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Bence ederi o 1400-1500. Ben zamaninda 1400e 2 oyun(fifa filan) 2 kol, kamera, sarj docku aldim hepsi orjinal. (Sifir) Balta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 allah aşkına bireysel soru soracaksanız öm. taşak yapalım dicekseniz gelin kadıköye oturalım 2 bira da içeriz. hesapın sonunda haksız çıkarsam özür dilerim. fakat benim matematiğim böyle. ilk defa mal alıp satmıyorum 30 yaşındayım.yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Esh said: Abi adamin koydugu fiyat niye boyle gerdi herkesi (: biz su tavrin hastasiyiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 aynen ben de fiyatta değilim daha çok anlamaya çalışıyorum mantığı ama yakalayamadım henüz. varsa biraz açıklamaya çalışsın rahatlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 kimin mantığını, vermicem kızının mı benim mantığımı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 mokoko said: aynen ben de fiyatta değilim daha çok anlamaya çalışıyorum mantığı ama yakalayamadım henüz. varsa biraz açıklamaya çalışsın rahatlayalım sen baya 3 sayfalık bir forumda insan sarraflığı yapmaya çalışıyorsun, 150 200 sayfa konuşalım da adımı öğren,if u r talking to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 150 200 sayfa konuşmaya gerek yok adın utku çok zor olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 ben güncelde diye geldim. patlak mısırla. alıcı/satıcı değilim ama haklı taraf (aldığı fiyat*3/4) olursa evdeki eski ekran kartlarını felan bulmaya çalışacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 şimdi süsleye süsleye yeni bi ilan vericem 2000'den ümitliyim. pazarlk payı filan 1800 e bırakırım umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar