kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 GTA V The Crew Street Fighter ıv aldım ben de var mı böyle casual eğlenmelik oyunlar competitive olmayan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 Tim said: toggie said: hesabini tr'den birine versen senin icin o satin alsa oluyo mu oyle, ban riski var gibi :) Nerden baglanirsan baglan, login olunca kayitli oldugun store fiyatlari cikiyo.sonunda ?cc=tr ekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2018 bir c eksik yazdin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Nioh Rise of the Tomb Raider Quantum Break yeter herhalde. GTA 5 alsam mı diye düşünüyorum ama şimdilik erteledim, belki daha sonra daha düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 darkest dungeonın yeni expansionunu aldım, indirimi bile yoktu, gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 the long dark alayim diyorum. oldu baya oyun cikali ama saglik olsun. Suan 75% indirimi. sabit mi kalir sale bitene kadar yoksa degisir mi yuzdesi. pek hakim degilim steam sale e. https://store.steampowered.com/app/305620/The_Long_Dark/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 flash sale yok artik alacaksan al daha dusmeyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Kredi kartına taksit nasıl yapabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 normalde belirli fiyatın üstünde bir alışveriş yaptığın zaman bankayı arayarak veya cep uygulaması üzerinden taksit yaptırabiliyorsun. hepsiburadadan cep telefonu alıp taksit bile yaptırdığım oldu. ama yurt dışı alışverişlerinde denk gelmedim ps store'da falan. belki steam farklıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 bankaya komisyon odeyerek tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 çok büyük miktarlar değil ama. mesela şimdi baktım 74 liralık otobüs biletini 2.17 TL karşılığında 3 taksit yapabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Steam için namümkün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 darkwood oynayan var mı alınır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Bende anca Sacred Gold Vampire: The Masquerade - Redemption aldım şimdilik ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 darkwood son senelerin en iyi korku oyunlarindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 sessiz şekilde oynasam üzücü olur herhalde atmosfer açısından darkwood'u. iş yerinde oynayayım diyordum da. neyse bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Darksun said: Bende anca Sacred Gold Vampire: The Masquerade - Redemption aldım şimdilik ;p 14-15 yıllık oyunlar backlog'una hayırlı ugurlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 prison arkitekt almamıştım aldım oynadım açmadı ui içinde kayboldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 prison architect low tier rimworld ya direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 DoGMeaT said: Darksun said: Bende anca Sacred Gold Vampire: The Masquerade - Redemption aldım şimdilik ;p 14-15 yıllık oyunlar backlog'una hayırlı ugurlu olsun ohoo daha yığınla eski oyun var, yeni yeni steam e eklenenlerde vardı. https://store.steampowered.com/app/674190/?snr=1_5_9__205 bu mesela, feci eski oyun geçenlerde gördüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 üf şu conquest of the new world'ün demosunu babamın yurtdışından aldığı bi oyun dergisinin cd'sinde bulup oynamıştım. fallout (sanırım 2), little big adventure 2 falan vardı. nasıl bir döneme denk geldiyse, release'lere bak best of best resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Tom Clancy’s The Division™ Gold Edition bu kadar düşmüşken alınır mı. Yoksa uzak mı durmak gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 eski rpglerden Lionheart var isterseniz :p https://store.steampowered.com/app/595060/Lionheart_Legacy_of_the_Crusader/ yada iyice MO karanlik caglar olsun diyorsaniz: https://store.steampowered.com/app/561100/Disneys_Aladdin/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 İlla eskilerden gidilecekse, Legacy Of Kain Blood Omen Kaldı ki ayrı bir şahaser olan, Little Big Adventure Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Norak Lionheart cok cacikti. Ne konusu, ne de karakterleri kalmis aklimda, o kadar cacikti yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar