Darksun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 (düzenlendi) Yine yeni yeniden Summer sale zamanı Eski heyecanı olmasa bile kütüphaneleri daha sonra oynarım diyerekten gereksiz bir yığın oyun ile doldurma zamanı geldi. Geçen sene aldıklarımın hepsini oynamamışımdır hala :p https://steamdb.info/ üzerinden fiyat analizine bakıp oyunun fiyatı bindirilip mi indirimiş veya tarihi en düşük değerini görmüş mü diye bakmadan almıyoruz, kazık yemiyoruz Sale bahane geyik şahane, buyrun efendim... Haziran 21, 2019 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Thor lu video iyiymis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=PvqwYPxfiiY bu varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 "flaş sale ve daily deal yok abi nabayım böyle sale'i" diyerek aradan çıkarıyorum abi, helal edin. he bi de eskiden event olurdu, kart basma, mousekıran falan bişeyler. şimdi kuru kuru sale :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 dragons dogma şu an %67 indirim görmüş. summer sale de daha düşmez max bu olur dimi? önceki indirimleri hatırlayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 steamdbden bakabilirsiniz geçmiş indirimlere. renodon usta yazmış gerçi lol.https://www.youtube.com/watch?v=6aGKYYzlniw lmao koptum buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Steam indirimlerinin eski olayı kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Eski olayi neydi, flash sale mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 "eskiden heyecan vardi" dendi mi? her indirim sezonu konusunda ayni meme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 başlığı da kaldırın oldu olacak Millennials bitching as usual AYYY ÇOK BANAAAAAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 summersale olsaydı yazmaz mıydı summer sale diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Hepimiz zengin olduk, o yüzden tatlı gelmiyor artık. Kabul edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 NBA Playgrounds u izlemeye aldım street hoop a benziyor hayalleriyle. Bakalım nasıl çıkacak. İndirimde 3 liraya geliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 watch_dogs 2 ac: origins fallout 4 goty almayı planlıyorum. 1050ti'a güvenemediğimden ucuzlayınca almak en mantıklısı iyi performans göstermezse giden paraya çok üzülmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Totemic güzel özetlemiş lan, ilk alacağım beş oyundan üçü onlar direkt sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 wishlisti soyle bir 50-60 oyun/dlc hafifleteyim o bana yeter bu sale. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Neden fallout4 alıp bethesdaya para kazandırıyorsunuz? https://media1.tenor.com/images/4f65c7933d2894961a2ac909096d1941/tenor.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Saat kaçta başlayacak sale. Baktım şimdi bir hareket yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 pc için ben de bekliyorum fo4, düzgün indirime girse bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 serkanay said: Saat kaçta başlayacak sale. Baktım şimdi bir hareket yok? Her zaman Los Angeles saatiyle sabah 10da başlar. Bizde akşam 8e denk gelir genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 evet akşam 8 de başlıyor, başladığı an genelde göçüyor :p 1-2 saat sonra anca düzgün görüyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 axedice said: Neden fallout4 alıp bethesdaya para kazandırıyorsunuz? aral fiyatlandirmasindan oyun alanlar, indirimli halleri dahil, bolum haini, gizli konsolcu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 axedice said: Neden fallout4 alıp bethesdaya para kazandırıyorsunuz? hali hazırda xbox'ta gamepass sağ olsun oynuyorum ama pc'de tadının bir başka olacağı kanaatindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 ya bırakın hintliyi, elimde konsolla çekilmiş uygunsuz pozları var. master race diye dolanıyor ortada, uygun zamanı bekliyorum, servis edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 totemic said: xbox https://img.4plebs.org/boards/pol/image/1468/03/1468031303557.gif totemic said: gamepass https://i.imgur.com/XNRpNzy.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar