samaella Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 bu arada aotitansın cam versiyonu var nedense, hatta ingilizce altyazılı ama normali niye yok anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Daha çıkmadı çünkü, pazar günü çıkacak sanırım. Premiere gösterimi filandır muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 kabadi kabadi kabadi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 tamam geçen hafta komediler için söylediğimi geri alıyorum asobi-asobase güldürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Baki 5. bölümde gaza devam. Hanayama'nın sürprizi güzeldi ama (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 abi bakide ama karşısı tam pislik ya üffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 abi bakide karşı taraf tam ilkokulda tükürüp kaçan ama günün sonunda dayak yemekten kurtulamayan çocuklar gibi dlşsjgfdigkldş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 hataraku saibou çok iyi ya. sugita off :D https://i.imgur.com/2eShXnK.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 hataraku saibou çok keyifli, geçen bölümde newbie t-cell koparmıştı son kısımda. boku no hero organism gibi izledim lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 ben onu böyle çocuklar için eğitici şeylerden filan sandım, atladım. güzel mi cidden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 eğitici yanı var ama kids show değil yani. komedisi, aksiyonu yerinde. baya berserke bağladı son bölüm dsdfgh https://i.imgur.com/OIBkzn4.png bu sezon yenilerden bi buna baktım daha baya sardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 bu kadar kanlı bir anime pek yok öyle diyim lol, gerçi bütün lead kan hücreleri zaten ahah. kids show sanma ama eğitici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 grand blue baya güldürmeye başladı. ilk başta çıplaklık rahatsız ediyordu da şimdi baya alıştırdılar sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 Grand Blue ve Asobi Asobase'ye hunharca gülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 Sezon komedi açısından top tier çıktı zaten. Grand Blue, Backstreet Girls, Chio-chan, Asobi Asobase filan her türlü komedi var hangisini daha çok seviyorum bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Backstreet Girls Ep7 OP AHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Ed de koparttı... Asobi'de kuklalı sonu bu sefer izleyin... (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 hataraku - 7 cancer-kun did nothing wrong. https://i.imgur.com/vEf6S2n.png cells at work - infinity war çektiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 sezonun shounen'i ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 bakide de mr dorian görmekten içim şişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 ulan dorian madem bu kadar büyük bi usta ne diye saçma sapan teknikler yaptırıyosunuz adama. yok yağlı elle camlar falan. verin işte adamı kaya gibi yontsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Banana Fish fena ilerliyor yaw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 high score girl çok tatliş ya çocukluğunu atari salonlarında geçirenler için nostalji overload Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 off badmintonda sarışın ergenin abidik tavırları sinir bozdu be. Ayano yetiyor zaten bir de bu kafa şişirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Double Decker! Doug & Kirill nasıl bişi izleyen oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar