Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Açılmamış henüz, ben açayım. Haftaya başlıyor. Epey bir şey var gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Gintama Overlord Shingeki no Kyojin yeter de artar. Grand Blue çok iyi diye yazıp duruyorlar, animesi yakında gelecek diye mangasına başlamamıştım, o geldi sonunda. Hiçbir fikrim yok ama yazılanların 10 da 1 i bile doğruysa sezonun komedisi olur herhalde. Gerisini bilmiyorum, ama güzel stüdyolara/anime originallere filan bakmak lazım. Şu ikisi özellikle. Tenrou:Sirius the Jaeger - P.A. Works, Action/Horror Muhyo to Rouji - Studio Deen, Action/Comedy FLCL yazmıyorum çünkü OVA gibi gıdım gıdım çıkarıyorlar, geçen sezon da aynıydı. Bittikten sonra topluca izlenir anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 back street girls'ün plotu ne öyle abi. only in Japan oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 sırf devam serileri kurtarır da tonegawa spinoff ve mizukami reyiz'den planet with sürpriz oldu baya ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 lord_gorthaur said: back street girls'ün plotu ne öyle abi. only in Japan oha sezonun absürd animesi. bi merak uyandırdı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Daha şimdiden kenara atmamak lazım, bazen öyle abuk şeylerden AotS çıkıyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 kenara değil direkt izlenecekler listesine atıldı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
takamuraa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 baki nin remake ini yapiodu netflix, netflix japan da çıkmış traileri baya iyi duruodu niye düşmediki hala netflixe acab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 ShadowFury said: Gintama Overlord Shingeki no Kyojin word Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 yok mu abi devam olmayip da izlenecek bir sey pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Hanebado! animasyonlar çok iyiydi.Kesinlikle izlerim ben bunu (tu) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Hanebado çok iyiymiş cidden (tu) İlk sahnedeki animasyon kalitesini koruyabilirlerse mükemmel olur (pek sanmıyorum gerçi). Karakterleri, draması da yerinde. Spor animesinin kalitelisi direkt top tiere geçip oturuyor zaten, bu da aynı yolun yolcusu gibi gözüküyor. Island "Ben VN Adaptasyonuyum laan" diye bağıran aşırı generic bir açılış yaptı. Ama yine de potansiyeli var gibi, güzelleşirse izlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 DarkC1oud said: Hanebado! animasyonlar çok iyiydi.Kesinlikle izlerim ben bunu (tu) (tu) boob physics (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Back Street Girls mükemmel (tu) Bütün bölüm boyunca güldüm. Bayağıdır bu kadar iyi komedi gelmiyordu. Hala sırıtıyorum şunları yazarken. https://i.0imgur.com/eeT1mGy.jpg Slideshow animasyonlardan puan kırardım aslında ama o kadar iyi ki o bile problem değil (hatta güzel olmuş, tarz olarak yakışmış bile diyebilirim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Baki gelmiş, sezonun manimesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Baki masterani.me ye düşmemiş, nereden izliyoruz? Bir de reboot mu bu, sequel mi? Eskisini izlememiştim, bundan başlayabiliyor muyuz? Banana Fish bayağı güzel başladı bu arada, potansiyeli var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Mino said: Baki gelmiş, sezonun manimesi. Baki ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 baki mercimek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Netflix'teymiş. İlk 2 bölüm çıktı. Death Row Arc olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 ben de var netflic daha gelmemiş gözüküyo wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 türkiye netflixi varsa hemen getirmiyorlar. la casa de papel bile malum sitelerde full bölümleri varken türkiyeye bi 4-5 ay sonra anca gelebildi... baya saçma çalışıyor netflix türkiye şubesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 onların götüne koyim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Animefreak'ten izleyin şimdilik lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 kaiji spin-off tonegawa büyük sürpriz (tu) gintama snk 3 fate extra overlort'tan bir beklentim kalmadı belki bakarım değerlendirip deneyebileceğim birşeylere daha var ama, geçen sezon kadar olmasa da gene iyi görünüyor sezon, zaten devam eden seriler de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Mino said: Animefreak'ten izleyin şimdilik lol. Oha animefreak diye bişi vardı nostalji. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar