GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 selam, abiler son zamanlarda bu reklam çıkıyor ne zaman bir stream açsam, adblock var adblock plus var fayda etmiyo, nasıl kurtuluruz bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 ublock origin dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Twitch Prime alıcan işte başka yolu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 ublock fayda etmedi, bir ayar bişey mi çekmek lazım. 2 hs yayını izlicem diye prime mı alcam abi her ay. yılda 200 lira çöpe atmaya ne gerek var. bir yolunu bulmak lazım şunu engellemenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Adblock plus silip ublock origin kurdum düzeldi bende de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 orgin'i ilk duydum bakayım neymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 10 saniye izleyiver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 ''twitch'in html5 oynatıcısını uyguladığı için reklamı video kaynağına yerleştirdiğinden reklamları engellemek neredeyse imkansızdır'' Yani eğer reklamı kaldırmayı başarırsan izlediğin şeyide kaldırmış oluyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 The terror reklamı döndürüyorlardı, 2 3 ay önce mi ne, bıkmıştım, sonra the terror kesilince kesildi. Aslında prime almak çok da kötü değil. Yani para çok sıkıntı değilse, o kadar sana eğlence sağlayan bişi için senede 200 lira gömmek sorun olmamalı. Ama tabi biz Türklere ters geliyor. Beleşse niye para veriyorum diye =) Prime ile her ay bi yayıncıya da beleş üyelik veriyor onlara da katkınız oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 uBlock Origin ile hiç reklam görmüyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 AmoRPHouS said: Adblock plus silip ublock origin kurdum düzeldi bende de. bu işe yaradı valla. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 prime alamayacak kadar fakirseniz izlemeyin twitch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 şunun için prime almayacak kadar akıllılardır belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Vay yayıncı düşmanı seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Lemmy said: ''twitch'in html5 oynatıcısını uyguladığı için reklamı video kaynağına yerleştirdiğinden reklamları engellemek neredeyse imkansızdır'' Yani eğer reklamı kaldırmayı başarırsan izlediğin şeyide kaldırmış oluyosun :D Baya yalan su zira reklam sunucusunu blokladigin anda reklam falan gelmiyo da izleyiverin reklamlari ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 desktop'da twitch'de hic dis reklam izlemedim. tarayici chrome, ublock origin ve adblock plus kurulu. esktra bir ayar yok. genelde tablette app'inden izliyorum. orada eger reklam verilmisse mutlaka oynatiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Reklamına göredir belki. O yazıda yazılan gibi yaparlarsa engel olmuyordur, uyduruk reklamsa adblock bile engeliyor gibi bir şeydir.. ben bir kere prime açtım bitti, reklam falan gelmiyor hala bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Lancelion said: prime alamayacak kadar fakirseniz izlemeyin twitch fakir olmayan alıp oyunu oynuyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Twitch izleyenler atari salonunda tek jetonla oyun bitirenleri izleyenler gibi geliyor bana. Turnuva haricinde stream izlemektense oyun oynamayi tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 aynen turnuva hariç stream izlemek çok saçma geliyor bana da, yancı bunların hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Kaç saniye sürüyor ki, şunu izlemekten rahatsız olmak çok mantıklı gelmiyor bana. Görünce başka sekmeye geçiyorum, zaman kaybı bile yok. Ayrıca reklam olmasın, para vermeyim, hizmet alayım. Bu şekilde olmaz. Tüm internete girenler reklamları engellese şu an ulaştığın birçok şey hayatta kalamaz. Ya reklam ya pamuk eller cebe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar