madcow Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Önereceğiniz güzel kaliteli iron maiden tshirt'ü satan bir yer var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 madem seviyodun o zaman iron maiden yazıp bastır işte kkkkkkkk tamam tamam gittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 H&m de vardi ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 https://666.ironmaiden.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 grup tshirti pasajdan alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Oldum olası rahmetli annemle cikardik giyim alışverişlerine.ergenken dersane zamanlari falan harley davidson sweatleri tişortleri alırdı bana dünya paraya (bir tanede prodigy sweati) 15 senede hicmi renki atmaz baskisi cikmaz.daha tas gibi duruyorlar.hepsi hatıra kaldı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 off bunları nerdeyse full polyster kumaşa leş serigafi baskı ile yapılanları var zırh gibi oluyor giydiğinde, hele sıcakta pişik yapar adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Bu arada h&mde sadece iron maiden da yok, slayer nirvana metallica falan da gordum bi ara. Ne alaka mk dedim kendi kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 ac&dc de var dün gördüm ben de fsd ama sadece kadın için vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Geçen yolda bir kızda gördüm siyah svetşört üstünde pembe beyaz parlak yaldızlarla AC DC diye. Alt kültürü bitirdiler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Esh said: Bu arada h&mde sadece iron maiden da yok, slayer nirvana metallica falan da gordum bi ara. Ne alaka mk dedim kendi kendime bir sürü grubun tişörtü varda kalite yerlerde 1-2 aya toz bezi olur anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Esh said: Bu arada h&mde sadece iron maiden da yok, slayer nirvana metallica falan da gordum bi ara. Ne alaka mk dedim kendi kendime David Bowie atleti gördüm ben de bugün sdf. Yalnız geçen sene iron maiden tshirt'lerinden aldım ben bir tane; hayatımda giydiğim en iyi leş metalci tshirt'ü. Metallica tshirt'ünü de alacaktım hatta ama bulamadım sonradan hiç bir yerde :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Promenader said: Esh said: Bu arada h&mde sadece iron maiden da yok, slayer nirvana metallica falan da gordum bi ara. Ne alaka mk dedim kendi kendime bir sürü grubun tişörtü varda kalite yerlerde 1-2 aya toz bezi olur anca Abi bir senedir giyiyorum, bana mısın demedi. Ki ben böyle tshirt'leri yatarken falan giyiyorum; haftada 2 kere yıkandığı oldu defalarca. O kadar iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 deadwoll said: Promenader said: Esh said: Bu arada h&mde sadece iron maiden da yok, slayer nirvana metallica falan da gordum bi ara. Ne alaka mk dedim kendi kendime bir sürü grubun tişörtü varda kalite yerlerde 1-2 aya toz bezi olur anca Abi bir senedir giyiyorum, bana mısın demedi. Ki ben böyle tshirt'leri yatarken falan giyiyorum; haftada 2 kere yıkandığı oldu defalarca. O kadar iyi. Ben de mötörhedleri öyle giyiyorum ama birinin yakası kaydı diğeri elek oldu. 2 3 basic aldım onlar da 3 4 giyişten sonra delinmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 klasik Motörhead tişört en güzeli zaten, bi ara moda oldu tiki kızların üstünde görüyodum deri metal ceket falan rock la alakaları yok ama. https://n11scdn.akamaized.net/a1/450/giyim-ayakkabi/tisort/motorhead-tisort-motorhead-t-shirt-metal-kadin-o-yaka__0213432431601624.jpg Üstünde march or die yazanı olacak tam olarak bu. En şekil kaliteli metal tişörtür, kesin bilgi yayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 tişörte 15 saniye sonra falan baktım kızı görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 ksjdnfpsd aynı etkiyi bende yaşadım tek değilmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Frostbite said: Oldum olası rahmetli annemle cikardik giyim alışverişlerine.ergenken dersane zamanlari falan harley davidson sweatleri tişortleri alırdı bana dünya paraya (bir tanede prodigy sweati) 15 senede hicmi renki atmaz baskisi cikmaz.daha tas gibi duruyorlar.hepsi hatıra kaldı.. abi evet..çocukken ergenken falan aldığım metal tshirtleri hala sapasağlma ne bir kayma ne bir renk atması. Ben artık içlerine giremiyorum gerçi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar