Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Iron Maiden T-shirt

madcow

Öne çıkan mesajlar

Esh said:

Bu arada h&mde sadece iron maiden da yok, slayer nirvana metallica falan da gordum bi ara. Ne alaka mk dedim kendi kendime

David Bowie atleti gördüm ben de bugün sdf.

Yalnız geçen sene iron maiden tshirt'lerinden aldım ben bir tane; hayatımda giydiğim en iyi leş metalci tshirt'ü. Metallica tshirt'ünü de alacaktım hatta ama bulamadım sonradan hiç bir yerde :<
Sosyal ağlarda paylaş

Promenader said:

Esh said:

Bu arada h&mde sadece iron maiden da yok, slayer nirvana metallica falan da gordum bi ara. Ne alaka mk dedim kendi kendime

bir sürü grubun tişörtü varda kalite yerlerde 1-2 aya toz bezi olur anca

Abi bir senedir giyiyorum, bana mısın demedi. Ki ben böyle tshirt'leri yatarken falan giyiyorum; haftada 2 kere yıkandığı oldu defalarca. O kadar iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Promenader said:

Esh said:

bir sürü grubun tişörtü varda kalite yerlerde 1-2 aya toz bezi olur anca

Abi bir senedir giyiyorum, bana mısın demedi. Ki ben böyle tshirt'leri yatarken falan giyiyorum; haftada 2 kere yıkandığı oldu defalarca. O kadar iyi.

Ben de mötörhedleri öyle giyiyorum ama birinin yakası kaydı diğeri elek oldu. 2 3 basic aldım onlar da 3 4 giyişten sonra delinmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

klasik Motörhead tişört en güzeli zaten, bi ara moda oldu tiki kızların üstünde görüyodum deri metal ceket falan rock la alakaları yok ama.

https://n11scdn.akamaized.net/a1/450/giyim-ayakkabi/tisort/motorhead-tisort-motorhead-t-shirt-metal-kadin-o-yaka__0213432431601624.jpg

Üstünde march or die yazanı olacak tam olarak bu.

En şekil kaliteli metal tişörtür, kesin bilgi yayın
Sosyal ağlarda paylaş

Frostbite said:

Oldum olası rahmetli annemle cikardik giyim alışverişlerine.ergenken dersane zamanlari falan harley davidson sweatleri tişortleri alırdı bana dünya paraya (bir tanede prodigy sweati) 15 senede hicmi renki atmaz baskisi cikmaz.daha tas gibi duruyorlar.hepsi hatıra kaldı..

abi evet..çocukken ergenken falan aldığım metal tshirtleri hala sapasağlma ne bir kayma ne bir renk atması. Ben artık içlerine giremiyorum gerçi :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...