tunch Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Catze said: sıra kimde bilmiyorum 2 tane var bende de, benden sonraki ilk iki mesaja vericem linki, bu gece 2 de aktif oluyor sanırım 1 saat sonra yani ve 43 küsür gb ona göre isteyin. Yanlış bilmiyorsam EU için bizim saatle 8de başlangıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 hmm aynen 20.00 mış arkadaş söylemişti 2 diye tüh saatlerce bekle şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 beklentim yok, 60 euro girmesin diye 1,3 euro verip deniyorum o yuzden simdi :P alirsamda buyuk ihtimal mayistan once almam ehuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Herhangi bir oyunu beklenti içine girerek bekleyenler, sene 2019 olmuş iken hangi beklenti içine giriyor ben onu merak ettim şimdi. "hayatımı değiştirecek" "günde 28 saat sıkılmadan oynayacam" "grafikleri 150bin piksel daha iyi olacak" bunlar gibi mi oluyor beklenti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 demoyu oynayanlara verecekleri skin buymus: https://i.redd.it/60r3uyyg7fc21.jpg buda oyun icindeki kozmetik store: https://i.redd.it/cva1pnurbfc21.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 tunch said: Herhangi bir oyunu beklenti içine girerek bekleyenler, sene 2019 olmuş iken hangi beklenti içine giriyor ben onu merak ettim şimdi. "hayatımı değiştirecek" "günde 28 saat sıkılmadan oynayacam" "grafikleri 150bin piksel daha iyi olacak" bunlar gibi mi oluyor beklenti? para verip oyun aldık diye keriz yerine koyulmayak bunu karşılasa yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 adamlar demo yapıyor işte onun için, kendin oyna kendin karar ver diye, daha ne yapsınlar hiç bir content paralı olmayacak deniyor - olmaz kaka sadece cosmetic satacağız deniyor - olmaz kaka en son hangi oyunu beğendiniz desek düşünürler büyük ihtimalle.. bu kadar savunma modunda fanboyluk yapıyorum gibi de, oyunda şu denen şeylerde dönülürse de en fazla ben küfrederim. benim tepkim yerli/yersiz "oyun kötü oyun kötü" diye halay çekenlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 kim diyo kozmetik satmasınlar diye safsata yapa yapa , oyunun EA'e ait olduğnu unutmuşsun , kotick'in elinde kötek yemişe dön de gör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Feature olarak social hub açıklamışlar. Preorder bonus chat access mi verecekler zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 https://youtu.be/LJ5DGi4LDjM İGN oynamış demoyu 1 gün önceden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Bright said: Feature olarak social hub açıklamışlar. Preorder bonus chat access mi verecekler zaaa Oyunda yoktu, kullanıcılar istedı ve yaptılar. Yapmasalar ayrı yapsalar ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Oyunda zaten olması gereken şeyleri sonradan kullanıcılar istedi de yaptık diye açıklamak büyük saçmalık. Pride ve accomplishment barın mı doldu da oyuncular istedi de yaptılar diye savunuyorsun burada? Contenti oynayabilmek için emote/friends list kombinasyonuyla parti kurma rezilliği de olursa şahane olur. Görev esnasında biri AFK olacağı zaman mic de yoksa typelayamadığından pull sonrası wipe falan, ne floplayacak belli değil bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Chat'i de sonradan feature olarak açıklarlarsa da harika olur. SİZ İSTEDİNİZ, BİZ YAPTIK!!!! Multiplayer oyuna chat ekledikleri için firmayı savunanlar doluşur buraya. BAK NASIL FEEDBACK'E ÖNEM VERİYORLAR!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Savunmuyorum. Ama hiyarlik yapıp koymadiklari şeyi sonrada koymalarinda bir sıkıntı görmüyorum. 2019 yılında yazılı chat olmaması da gayet doğal ozellikle tps oyunda. Voice chat denen bişey var hala yazi yazmakla ugrasmasinlar pls. Mikrofonu olmayıp multi oyun oynayan adam floptur şu zamanda asıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 13 yaşındaki çocuklar voice comm. üzerinden 4. kez bir akrabanla ters ilişkiye girdiklerini belirttiklerinde seri şekilde mute opsiyonunu ararken online oyunlarda chat'in değerini anlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 tunch said: 2019 yılında yazılı chat olmaması da gayet doğal ozellikle tps oyunda. böyle bişi yok , multiplayer oyundan bahsediyorsun,bu bi hata. daha önce yapılmış olması birşeyin göstergesi değil , daha önce yapanlar da hata yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 fo76 da haklı olarak çok bombalandı text chat olmadığı için. 1,5 ayda kimseyle emote harici bir iletişim kuramadım, sesi de kapadım çünkü dinlemek istemiyorum insanları. ekrandaki yazıya bakmayabiliyorsun gerekmediğinde, ses illa kulağa giriyor, seçim şansı yok milletin nefes hırıltısı veya müziğini duymamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 destinyde de yoktu oh wait... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Yürümezse chatsiz onun da çaresine bakarlar. Chat kısmı zor bişey olmasa gerek çözmek için. Bu kadar büyük oyun yapıp releasede tek derdimiz chat olup olmaması olsa keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Bright said: 13 yaşındaki çocuklar voice comm. üzerinden 4. kez bir akrabanla ters ilişkiye girdiklerini belirttiklerinde seri şekilde mute opsiyonunu ararken online oyunlarda chat'in değerini anlarsın. 13 yaşında random çocuklarla iletişime girmem gereken bir aktivite durumum olucağını sanmıyorum. Varsayımlar üzerinden kavram tartışması yapmak çok enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 key aldim cok tesekkur ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 tunch said: Ciddi beklentim yok. Akşamları 1 2 saat scifi shooter/loothunter oynayıp 2 3 yeni insanla tanışıp, düşmeyen lootlar için rng tanrılarına küfür edip yatmayı planlıyorum. Oyunlardan ciddi beklenti icine girmeyi uzun süre önce bıraktım :) sırf bu oyun için pc toplamadın mı sen :D baya beklentin düşükmüş sdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 applev0dka said: sırf bu oyun için pc toplamadın mı sen :D baya beklentin düşükmüş sdasf evet eğleneceğimden eminim, yeteri kadar geçerli sebep bilgisayarı toplamak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 inşh beklentilerin karşılanır da işin arkasında EA varken sakin kalmak gerek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 girecez 2 tane ateş edip loot toplayacaz, lootu beğenmeyip küfür edecez bunu da beceremeyeceklerse hakaten çüş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar