Borlach Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 ya adam önünde olanı görüp çalmış zaten bi daha niye gidip baksın. hakem odası da aynı kararda ki gel bak demiyor. ki penaltı yani bu pozisyon. sıkıntı galatasaray maçındaki gibi kararlarla hakem odasının aynı görüşte olması lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Pozisyon net penalti ya. Daha napsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 uzak kameradan cok kendini atmis gibi gorunuyor https://ibb.co/mR14RC4 burda temas var gibi ama temasi kendisi mi aliyor yoksa adam mi yapiyor ben tam anlayamadim penalti bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Cok tekrar tekrar da izledim hala teması ve sertligini cozemiyorum. Uzak kamerasından bana da hucumcu atlamaya geliyor gibi geliyor. Yakından da dusurecek teması goremiyorum. Bence penaltı degil. Hadi ben gorememis olayım ve yanlıs yorumlayayım penaltı olsun, burda asıl problem kulaklıktan tartısmaları gerekiyorsa; (ki gorundugu kadarıyla tartısıyorlar bi sure) o surede gidip hakem izler geri gelir. Kendi kararını onaylar ya da tekrar dusunur. Bunu yapmaktan cekinmelerini anlamak mumkun degil. GS macında Halis'e dev sovup orta hakeme boyle seyler olabilir demistim, ama olayın aslı oyle degil gibi gorunuyor. Halis kadar orta hakem de sucluymus, ben gordum ben gordum diye inat etmis, oyle olunca da Halis cagırmamıs burda da benzer bir durum olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 pattisliborek said: fırat bir maçı daha tezeklemiş. https://twitter.com/OptaTrol/status/1068596258238025729 Kahrolsun gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Esnaf said: abi var odasına neden gitmiyor hakem.var a savaş mı açtı bu hakemler kendi aralarında nedir asfdşlkjasşf büyük olasılıkla içerdekilerde penaltı diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Savunma oyuncusu zaten yaptigi darbenin etkisiyle kendisi de sendeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 https://twitter.com/burakyilmazJK/status/1068626686214848515?s=19 Bu rezalet artik kelimelerin yetmeyeceği boyuta ulasti ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 ben bunu az once okudum ve hicbisey anlamadim asdf. bu adam ne anlatiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 applev0dka said: https://twitter.com/burakyilmazJK/status/1068626686214848515?s=19 Bu rezalet artik kelimelerin yetmeyeceği boyuta ulasti ya.. ağla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Ankaragucu baskani Ankaragücü Besiktas maci oncesi Galatarasay başkanını arıyor. Sahayi değiştirmek istiyorlae ne yapalim, bu adamlar haftaya da sizle oynayacak diyor. Uzun haliyle ilgili yazilanlari okudum, izlemek gerek bir de. Adam maca cikmasak mi diye gs baskanina soruyor sdfaf rezalete bak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 tldr ankaragücü başkanı diyo ki beşiktaş diye bir takım var, o kadar korkaklar ki zemin bahane edip tff'deki eski başkanları aracılığıyla stadın yerini değiştiriyorlar. bakın haftaya siz de bunlarla oynayacaksınız, beraber ses çıkaralım, kimseye ayrıcalık olmasın sonuçta. gayet normal ve insani bir tepki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 https://twitter.com/my_kingarthur/status/1068528866166095873 bir başkan nasıl olmalı? işte böyle olmalı. keşke aziz gibi başkanımız olsa. mustafa fazla pısırık. öttüreceksin böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Ayni sahada oynayan genclerbirligi'nin macini da Besiktas korktuğu icin eskisehire almislar kesin bilgi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 ona el şeyiyle gerdeğe girmek denir insanilikle herhangi bir alakası yok, sahanın videosunu atmıştım osmanlı kendi bile oynamıyor o statta boş zevzeklik yapmayın seviye artık bu çomarları savunacak duruma kadar düşmüş, biri de koskoca başkan felan diyordu sdffs bunların çoğu eski esnaf odası başkanı falan oluyor saçma sapan tipler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 1.hafta gs daha aynı sahada oynadı, geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 su sahada oynanmasini mi savunuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 sahada bisey yok, desen olsun diye kahverengi cim kullanilmis, futbola musait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 toprakta da oynanıyo bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Celtics said: 1.hafta gs daha aynı sahada oynadı, geçiniz. Abi ahajahahsgahdhahsgaha Ben sorunu fanatiklik sanıyordum adamin sorunu başkaymış pardon tartışmıyorum artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 20 senedir ne zeminlerde oynandı ya. yağmur yok tümsek yok. oynanır. sezon ortasında kural değişmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 ben de o deplasmana ilk giden besiktas sanmistim 3 buyuklerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 zemin futbola müsait. klasik bir bjk ağlaması yaşanan. geçen haber vardı derbi niye pazar diye. tabi haftaiçi banlandıkları için kupa maçları olduğunu bilmiyorlar zaar. ağlamaya programlanmış bir camia. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Bu BJK nasıl bir anda bu kadar antipatik bi kulüp oldu? Severdik aslında? Sergen izlemek için maçlarına bile gidiyordum bi zamanlar. KSK gibi bişey oldu şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 sogan ekseler bari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar