Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Olmus. Muzikler cok iyi, tum oyuncular (en kucuk rolden basrole) cok iyi. Senaryo olmus. Freeform zaten kablo kanali, yapimci sirket Marvel, yapimcilar Quesada (bilen bilir, Marvel'in en mukemmel doneminin, su benim X-Men ve Marvel rehberinin doneminin, yoneticisi), Stan Lee ve Alan Fine. Izleyin, beklemeyin. Super. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Pelerin & Hançer hakkındaki tek bilgim, hani şu bizde de siyah beyaz olarak satılan Spider-Man çizgi romanları vardı ya, orada okuduğum bir bölümünden ibaret. Ama bu kadar övdüysen izliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 2 bölümü izledim. Tek korkum ergen aşk hikayelerine dönmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 C U C K E N I N G. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 kesin ergen dizisidir diye izlemiyorum. degilse yazin, bakariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 Kahramanlari ergen, ama YA degil simdilik. Kaynak da YA degil zaten. Izleyin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 ilk iki bolumu izledim,tam bir ergen dizisi olmus.uyumadan iki bolumu izleyebildiyseniz nuri bilge ceylan filmlerine hazirsiniz demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 İlk 2 bölüm direk ergen aşk dizisi tier. Gelecek bölümlere bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 İlk bölümü izleyince devam edesim gelmedi. Impulse diye bişey çıkmış o da değişik, ama gene liseli, şimdilik ergen romansı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Başlamadan bitecek bi dizi sanki. İlk iki bölüm bi aksiyon yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar