ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2023 D3 Xbox storeda indirime girmiş. Necro pack ile beraber 70 TL. Son sezon 15 Eylül'de başlayacak. Hala sahip olmayan varsa eğlenmelik deneyebilir iyi fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2023 https://store.steampowered.com/app/2344520/Diablo_IV/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2023 Sebebi neydi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2023 MS e satis neredeyse tamam, fazla israra gerek yok demis olabilirler. Battle.net te bir kac seneye kadar kapanabilir, yada oyun icine inbuilt bisiye doner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 cikmis oyun steame bu platin vb birseyler satiyorlar ayrica mobil oyun tier, onlar neymis ki lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 Bu sezon daha da karmaşık olmuş sanırım. Yeni bir şeyler de eklemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 Bu oyun adam olmaz ya. En başta dizayn problemi var oyunda ne içerik koyarsan koy. Hafakanlar basıyor oynarken. Item meselesi olsun diğer şeyler olsun. Cidden çok sevdiğim yıllardır oynadığım diabloyu silesim geliyor. Basitleştirilmek yerine daha da karışık hale getirmişler her şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 twitch drop koymuşlar ama her skin 4 saat istiyor lmao. el insaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2023 Sanki bu sezon daha iyi gerçi çok az oynadım ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ekim 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2023 Baya iyi bu sezon ya çok toparlamışlar. Gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2023 2. sezon fena değil diyorlar, 1-2 takılcam ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2023 İlkinden farkları mount daha hızlı. Baya hızlı hatta. Yeni event haritası güzel. Drop ve Xp çok iyi. Dungeon falan yapmadan levellenebilir. Ama sıkar mı onu bilemem. Eski sistem tamamen grinde dayaliydi içine şans da eklemisler şimdi. Pact upgrade etmek için şanslı olman lazım falan. Barbar cok eglencesiz ya. Niye bufflanmiyor bilemedim. Keyif almak için barbar oynamayın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2023 barbar açıp oynamayı düşünüyordum şu yorum yüzünden erteliycem galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2023 İlk oyun çıktığında da 2. Sezon başladığında da barbar başlamıştım. Oyunu silme noktasına geldim ya. Sitelerdeki tier listelerde de en sonda hep. Niye böyle yapıyorlar anlamış değilim. Sorcerer ile necro ile falan biçerdöver gibi gidiyorsun. Barbar daha yanına gidemiyor npcnin. Bir de bu sezondaki minionlarda baya teleport var. Zevk meselesi tabi de D3 deki barbar çok çok daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2023 2 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2023 aaskjd46 80T9V Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2023 Bu sezon biraz daha toparlamış duruyor evet. Grind daha az sıkıyor, blood harvest+helltide+legion eventler+ tabii ki NM farm derken leveling için daha çok opsiyon var bu sefer. Ama videoya katılıyorum, blizz de diablo da ölmüş, komple bi revizyon yapmazlarsa seneye oynayan kimse kalmaz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2023 Genel bir yorum yapacagim tek tek detaya girmeyecegim, S2 oyunun iyi yonde gittigini gosteriyor su an ancak hala bir end game yok. Sorc oynayanlara guidelarda yazmayan tavsiyeler: Sorc icin en guclu build Ball Lightning. Levellarken Recharging (chain lightningden mana donduren) aspecting dusmesini beklemenize gerek yok, Hawezar'da witchwater dungeonindan Prodigy (cd kullaninca mana donduren) aspecti alip direk Ball Lightning + fireball 'i enchantmantta kullanmaya baslayabilirsiniz. Biraz daha micro managementi yuksek olur ama levellarken isinizi gorur. Ugrasamam micro managementla diyen varsa recharging dusene kadar iceshard'la levellasin, kullanimi cok daha kolay ve damage'i isinizi gorecek kadar var. Endgame'de Flickerstep dusurdukten sonra Anticipation (%20 ulti cdr) vampiric powerini Sanguine Brace (fortify veren) ile degistirin. Gearinizdaki ruby (kirmizi gem) leri de sapphire (mavi) ile degistirin. Daha uyanamadilar buna, keko gibi nm100 yapabilmek icin godslayer'i birakip vyr aspectli defansif helm filan kullan yaziyorlar guidelarda. Boyle birsey yapmaya luzum yok dedigim vampiric power'i kullaninca. Control aspecti (frozen stun immo ya extra damage veren) yerine Accelerating (core skill dmg verince attack speed veren) aspectini kullanin. Dmg o kadar cok ki trash ve elite kesmek icin controle ihtiyaciniz yok, damage'a ihtiyaciniz olan tek yer bosslar, onlarda da stagger olmadan control calismaz ve bosslar stagger olmadan cok once olur zaten. Bunun disinda resistlerinizi end game'de 61 yapmaniz yeterli 9 zaten skilllerden geliyor. Geri kalan kismi zaten her yerde var BL buildinin. Eyyorlamam bu kadar. GL&HF. 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2023 Levellerken dediğin gibi lightning çok iyi oluyor fireball ile beraber. Fire DMG bufflayan unique staff düştü o yüzden fireball spec yaptım kendime o da baya iyi. World 4 u açamadım daha onu açsam end game buildlere geçeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 ya tam ball lightning buildi yaptım o kadar uğraştım bir de. capstone dungeonı kestim world 4'e geçtim. ilk gittiğim event'te fireball buildin 2 bis unique itemı düştü komedi resmen sgsd. dedim yazık olmasın fireball'a döneyim. cayır cayır yaka yaka geziyorum. boss fightlarda zayıf biraz ama world farm için muazzam build. üstüne bir de mother embrace düştü. mana da bitmiyor artık. unlimited power diye geziyorum süper zevkli sgsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ekim 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2023 Ben de necro da infimist build yaptım inanılmaz keyif alıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2023 nihlathak, 24.10.2023 13:31 tarihinde dedi ki: Genel bir yorum yapacagim tek tek detaya girmeyecegim, S2 oyunun iyi yonde gittigini gosteriyor su an ancak hala bir end game yok. Sorc oynayanlara guidelarda yazmayan tavsiyeler: Sorc icin en guclu build Ball Lightning. Levellarken Recharging (chain lightningden mana donduren) aspecting dusmesini beklemenize gerek yok, Hawezar'da witchwater dungeonindan Prodigy (cd kullaninca mana donduren) aspecti alip direk Ball Lightning + fireball 'i enchantmantta kullanmaya baslayabilirsiniz. Biraz daha micro managementi yuksek olur ama levellarken isinizi gorur. Ugrasamam micro managementla diyen varsa recharging dusene kadar iceshard'la levellasin, kullanimi cok daha kolay ve damage'i isinizi gorecek kadar var. Endgame'de Flickerstep dusurdukten sonra Anticipation (%20 ulti cdr) vampiric powerini Sanguine Brace (fortify veren) ile degistirin. Gearinizdaki ruby (kirmizi gem) leri de sapphire (mavi) ile degistirin. Daha uyanamadilar buna, keko gibi nm100 yapabilmek icin godslayer'i birakip vyr aspectli defansif helm filan kullan yaziyorlar guidelarda. Boyle birsey yapmaya luzum yok dedigim vampiric power'i kullaninca. Control aspecti (frozen stun immo ya extra damage veren) yerine Accelerating (core skill dmg verince attack speed veren) aspectini kullanin. Dmg o kadar cok ki trash ve elite kesmek icin controle ihtiyaciniz yok, damage'a ihtiyaciniz olan tek yer bosslar, onlarda da stagger olmadan control calismaz ve bosslar stagger olmadan cok once olur zaten. Bunun disinda resistlerinizi end game'de 61 yapmaniz yeterli 9 zaten skilllerden geliyor. Geri kalan kismi zaten her yerde var BL buildinin. Eyyorlamam bu kadar. GL&HF. sorc endgame build için önerdiginiz bi link var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2023 https://maxroll.gg/d4/build-guides/ball-lightning-sorcerer-guide#endgame-gear-&-skill-progression-header 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2023 Yalnız bu sezon sorc baya moda. World bosslarda her yer top dolu oluyor kdkkdkd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar