Diablo4TR Mesaj tarihi: Nisan 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2023 İzlememiş olanlar için.. https://www.youtube.com/watch?v=my_XWixeE2U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo4TR Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2023 Sınıfların atlar ile savaşa girişini gösteren oynanış videosu geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2023 e abi Blizzard teaserı alıp direkt kendi kanalına yüklemişsin yorum falan yapsaydın, 2 tahminde bulunaydın tasarim, mekanik, açık dünyaya etkisi vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2023 çok diablo özlediyseniz, poe de size çok kasıntı geliyosa pd2 oynayın. yüz kere bundan daha iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2023 Pd2 ney ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2023 bu galiba https://www.projectdiablo2.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2023 O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2023 Frostbite, 04.05.2023 21:03 tarihinde dedi ki: Pd2 ney ? nejadın linklediği mod. çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo4TR Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2023 Dynun, 03.05.2023 23:50 tarihinde dedi ki: e abi Blizzard teaserı alıp direkt kendi kanalına yüklemişsin yorum falan yapsaydın, 2 tahminde bulunaydın tasarim, mekanik, açık dünyaya etkisi vs Atlarla alakalı video hazırlığındayım. Öğrendiğim bilgileri paylaşacaktım bu video geldi. Eksik kalmasın istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2023 Borlach, 04.05.2023 19:27 tarihinde dedi ki: çok diablo özlediyseniz, poe de size çok kasıntı geliyosa pd2 oynayın. yüz kere bundan daha iyidir. şuna baktım da baya emek var gibi duruyor, yalnız 4 ayda bir reset kötüymüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2023 nvidia ekran kartlariyla hediye verecek bunu bu arada yakinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2023 Saeros, 05.05.2023 10:27 tarihinde dedi ki: şuna baktım da baya emek var gibi duruyor, yalnız 4 ayda bir reset kötüymüş pd2 nedir? ben d2r oynuyorum cok mutluyım ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2023 Ayrıca ABV sony. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2023 Suark, 07.05.2023 12:15 tarihinde dedi ki: pd2 nedir? ben d2r oynuyorum cok mutluyım ha az yukarda abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2023 @saeros acayip emek var abi. 4 ayda bir reset ladder'a geliyor d2 gibi. ayrıca her resette buff/nerf geliyor yeni map ekliyorlar vs. ladderla falan uğraşamam diyorsan pluggy mod kurar infinite stash'le ssf takılırsın. her ladder resetlendiğinde de update eder yeni patch ile oynarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2023 Suark, 07.05.2023 12:15 tarihinde dedi ki: pd2 nedir? ben d2r oynuyorum cok mutluyım ha d2 modu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2023 Borlach, 07.05.2023 21:07 tarihinde dedi ki: @saeros acayip emek var abi. 4 ayda bir reset ladder'a geliyor d2 gibi. ayrıca her resette buff/nerf geliyor yeni map ekliyorlar vs. ladderla falan uğraşamam diyorsan pluggy mod kurar infinite stash'le ssf takılırsın. her ladder resetlendiğinde de update eder yeni patch ile oynarsın. son ladderda bişi gelmedi ya. 1-2 güzeldi, 3 te bile gerek yoktu yani 1-2 runeword geldi. Özellikle xboxta oyuncu azlıgından offline takılmak mantıklıymıs. ladder 2 sonrası bütün güzel QOL özellikler geldi offline a da. terror zones sunder charms zaten shared stash aşk d2r nin standardı çok yüksek ya, ona rağmen d4 ten müthiş keyif almıştım betadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2023 Normal d2 mi almam lazım bu mod için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2023 https://www.projectdiablo2.com/download Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo4TR Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2023 12 - 14 Mayıs açık betası için oyun ön indirmesi açıldı. Battle.Net üzerinde ya da Xbox ve Playstation'da "Diablo IV - Server Slam" seçip 79 GB indirebilirsiniz. PC versiyonu için düşük seviye sistemlerde "High-Resolution Assets" kaldırarak 37 GB kadar daha az indirebilirsiniz. Aklınıza takılanları buradan ya da discord üzerinden sorabilirsiniz. Oyunda görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2023 "High-Resolution Assets" kaldırma seçeneğini bulamadım ben nereden seçiliyor acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2023 nesini seviyonuz lan bu Diablonun, mousunuza yazık valla milyon kere tıklıyonuz sdfa 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2023 ikinci açık betayı çok kötü zamana getirdiler, baştan yüklemem silinmiş charları en baştan oynamak için. yeterince test ettim şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2023 Oyun %5 civarı indikten sonra "High-Resolution Assets" seçeneği çıkıyor options da. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2023 Sam, 11.05.2023 18:50 tarihinde dedi ki: ikinci açık betayı çok kötü zamana getirdiler, baştan yüklemem silinmiş charları en baştan oynamak için. yeterince test ettim şahsen. adamlar ekstra reward getirdi sirf bunun icin. world boss kesersen mount mu oyle bisey var release de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar