Bone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Diablo 4 gelmez, mobile için Diablo karakter giydirmece yaparlar. clicker/idle oyunu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Gelir gelir, 3'ten bu yana geçti gene kaç sene, o gazı da bitti, AH ile baştan bitirdiler, sezonlarla kurtarmaya kastılar ama oyuncusu da kalmadı. D4 yolda :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 hey gidi be. http://www.graybeardgames.com/download/diablo_pitch.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Marketing başlığı efsane yalnız, adamlar günümüzün P2W, DLC mantığını anlatıyor taa 1994'te. Hiç okumamıştım bu metni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 şu da var https://www.reddit.com/r/programming/comments/8s72jp/diablo_devolved_magic_behind_the_1996_computer/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 geçen kurdum tekrardan 1 saat dayanamadım poe kurdum peşine. normalde hardcore oynuyordum şimdi o kadar zamanım ya da kasasım yok softcoreda bi necro build yapıyorum diabloda necroya para veresim gelmedi. diablo 4 d2 kafasıyla yapmazlar gibi bundan sonra o yüzden d2 ile hatırlayacam. şugün kursam onu yine oynarım ama d3 bitik bence herhalde o ilk hayal kırıklığının etkisi yoksa grafik gameplay iyidir elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 ya switch tir yada expansion paket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 bu blizconda açıklarlar. ben destiny/anthem gibi third person grindli bişi bekliyorum. muhtemelen overwatch'ın motoruyla yapmıslardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 renault motoruyla da yapmis olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 ana sahnede opening ceremony'ten sonra 45 dakikalık diablo announcement'ı var https://blizzcon.com/en-us/schedule#fri-nov-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 el atmadıkları battleroyale kısmı kaldığına göre, diablo tristram battleroyale geliyor. There is no need to parachute, you will spawn in a grave lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 bence mobil oyun olacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 switch iste sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 switch çıkmadı mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Phyx said: ana sahnede opening ceremony'ten sonra 45 dakikalık diablo announcement'ı var https://blizzcon.com/en-us/schedule#fri-nov-2 diablo 4? world of diablo? https://www.youtube.com/watch?v=gMvr-v0e5p8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 diablo online çıkar fallout76 kafasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 samaella said: switch çıkmadı mı ya? kasım galiba 2 feature gösterirler iste sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 3rd person gamepadlik oynanabilecek bi hackns lash olsa keşke diablo koltuğa yayılıp oynayabilsek uff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 ps4? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 Hellgate london un olmusu. Hmmmppfff iyi fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 Lopeth said: ps4? yok ya ben sevemedim konsol versiyonunu, daha doğrusu bu haldeyken mousela oynamadan sonra garip geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 tunch said: 3rd person gamepadlik oynanabilecek bi hackns lash olsa keşke diablo koltuğa yayılıp oynayabilsek uff gauntlet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 Scalanova said: Hellgate london un olmusu. Hmmmppfff iyi fikir. Hey gidi be. 'abi bu oyunu Blizzarddan ayrılan asıl ekip yapıyormuş çok efsane olacak' mottosunun doğduğu oyun şu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 Scalanova said: Hellgate london un olmusu. Hmmmppfff iyi fikir. şu oyunun trailerı cok heycanlandırmıstı beni zamanında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 PoE varken oynanmaz D4 D5 D6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar