Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 4 Ana Konu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Diablo yu uplamaları şart. Bayağı öksüz evlat. MMO çıkmaz ama bi exp (meh), yeni bi kan şart.

Cart, curt,KART olurda onların olsun ahuhaua. (sam follout76 ile aynı takipteyim diyecem de, leak de yok diaplo da :P)
Mesaj tarihi:
yani çıkınca haberleri ben de takipteyim, düzgün birşey olursa elbette düşünürüm gene ama d3ü son getirdikleri hal de d2 gibi oldu maalesef. bütün varyasyon ve çeşitlilik çöpe gitti skill armr setleriyle. o yüzden gözü kapalı atlamam yani.
Mesaj tarihi:
Ya Diablo ölmez de. Hakikaten bayağı yetim bırakıldı Blizz tarafından. Çünkü kazanç yok. (Hoş 30 EU ya Grim Dawn nasıl kazanıyor ) o ayrı tartışma konusu. İşin komiği Blizzard ı Blizzard yapan IP.

Diablo 3 an itibarı ile hala iyi bence çoğu ARPG den. Valla iyi. Game play diyin adına, saçma sapan boş vakit öldürmece konusunda hala iyi. Sıkıntı eskidi, ki oyuncular için bu da normal. Diablo 4'ü ben canı gönülden istesem de, araya Druid sıkıştırıp Necro pekti gibi yürüyecekler gibi geliyo bana.
Mesaj tarihi:
Ben konsolda 50 liraya mı ne düşünce almıştım.

Öyle bomboş oynamak için baya iyi. Kafa yormadan pat küt gidiyorsun. Oynanış falan çok akıcı.

Exiles net daha içerikli, komplike falan ama işte vakit yokluğunda zaman ayıramayan arpg oynanacak diablo var tek.
  • Yeni Oluştur...