sabonis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 ofsayta gel...... bi de kulağına "ofsayt" dediler yani VAR'dan öyle mi??
escape Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 VAR kararları geriye dönük uygunlanmıyor galiba di mi? yazık ya.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 aquila said: sistem duzeldiyse simdi izlesinler. Hani evinden bile alirdi var :( Abi yapmasınlar bizde soyle sistem falan ya. Hic bizim ülkeye gore degil. Rezalet suan neye güvenip izlicez maçları
Esh Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 escape said: VAR kararları geriye dönük uygunlanmıyor galiba di mi? yazık ya. besiktasa uygularlar abi sorun yok
Goering Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 tr’de uygulanmiyor, hollanda’da uygulaniyor
Esh Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 kirmizisini es gecmisler simdi de fenerin sdfg
escape Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 nolcak abi şimdi? kim verecek bunun hesabını başakşehir'e?
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Var i getiren kendi baskanlariydi o versin sdfaf
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 off abi neler neler kaçtı ya olmayınca olmuyor işte hakem de rezaletti aptal herif
Esh Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 fenerbahce 4 buyuklere kok sokturuyo ama helal olsun ehe ehe eh ehehe e
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Bu var nasil bozulur ya. Ulan adamlar stadyumda bile degil riva'da.. Fener kume düşmesin diye artik tanrilar devrede lol
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Geçen hafta 1 maçta daha bozulduydu. Lan VAR odasına yedekten bir tane digitürk bağlasalar o bile yeter. Komedi resmen.
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 var arızası ne lan, bein o an veriyo işte tekrarını, hakem odasına bi 37 ekran tv alıp koyamadınız mı bi köşeye, var bozuksa bak oradan kabak gibi ortada pozisyon.
escape Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 var falan bozulmadı abi ne bozulması? dediler ki "gol lazım." "ne yapalım" diye sordu bir tanesi. "kapatın var'ı belki bişiler olur ya" dedi biri de. şansa da oldu işte. eğer o pozisyon olmasaydı var sistemi maç sonuna kadar kapalı kalırdı emin olun. sadece fener diye söylemiyorum bunları. galatasaray maçı olsa yine aynı şeyi söylerdim. kimsenin hakkını yemenin lüzmu yok. ayıptır günahtır.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Su aptalligi takip ediyor, heyecanlanıyor, birbirimizle falan tartışıyoruz gerek yok ya. Ayrica var falan bir yana da suna ofsayt kaldirmak icin ya fanatik fenerli ya kör olmak gerekir
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 var bozulmamış beyler, çalışıyormuş o sırada
escape Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 sabonis said: ofsayta gel...... bi de kulağına "ofsayt" dediler yani VAR'dan öyle mi?? twitter'da gördüm dehşete düştüm. çoğu fenerli 11 numaralı başakşehirli oyuncuya bakıp OFSAYT İŞTE LAN OFSAYT falan demiş..... ya da dalga geçiyorlar bilemedim.
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 cep telefonundan açsalar yine görürlerdi pozisyonu hadi monitörlerin elektrikler gitti diyelim bi tablet mabşet alsınlar bence yanlarına asds
madcow Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 VAR bozulmussa basaksehirin ofsaytının gunahı olmaz bir kac santimlik bir ofsayt ya da degil. Visca'nın omzunun is dusumu bile islanın sol ayagını su resimden karsılastırıp "kesin ofsayt degil ya" diyenlerin de ozel guclerini bizle paylasmalarını dilerim. Hatta keske VAR cizgi cekip yollasa da yine de ogrensek hakkaten merak ettim. Erman Toroglu'na icerden haber gelmis ofsayt degilmis.
maivresnon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 var türkiyede resmen fiyasko. ulan milyon dolar verdik diyorlar sistem paso bozuluyor nasıl iş la bu çin işi olanımı kakaladılar bizimkilere yoksa demo sürüm falanmı
Öne çıkan mesajlar