vivavale Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 abi ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Terimleri ogrendin mi bari baskette 2-3 senede? Guarrdir stepstir falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Bonjo said: Bu sezon kayıp sezon bir şekilde ligi orta sıralarda bitirip önümüze bakarız işte. Şaka mı yapıyorsunuz? Sanırım ciddi ciddi farkında değilsiniz lig düşücez bu gidişle. En kötü oynayan takım biziz bunu söylerkende abartmıyorum. Nasıl ligi ortada bitiricez? En iyi ihtimalle son haftalarda kümede kalırız o da en iyi ihtimal. Onada ihtimal vermiyorum ben artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Bonjo said: Bu sezon kayıp sezon bir şekilde ligi orta sıralarda bitirip önümüze bakarız işte. orta sıralar zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Bonjo said: Valla bu durumun Fenerbahçelilerin umrunda oldugunu sanmıyorum, basketbolla mutluyuz Olympiakos maçı ile ümraniye maçı aynı anda basladı 1 dk açıpta bakmadım ümraniye maçına. Bu sezon kayıp sezon bir şekilde ligi orta sıralarda bitirip önümüze bakarız işte. Daha dur bonjo, yeni başlıyoruz. senelerce futbol izleyemeyeceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Esh said: Terimleri ogrendin mi bari baskette 2-3 senede? Guarrdir stepstir falan O terimleri hep biliyordum zaten, son 2-3 senede öğrendiğim avrupa şampiyonlugunun o muhteşem hissi. Futboluda unuttum ama VAR diye bişey felan gelmiş ne boktan bi sistem lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 ASDASHJKDWKUFDWAUGRFWUIDFIWANDFWQ http://forum.antu.com/ziyaretci/KonuOkuZiyaretci.aspx?gID=4&fID=9&kID=82462 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Başşakşehirin şampiyon olacağını anlayan çaresiz rakip takım taraftarlarıda futbolda Fenerbahçenin başarısızlıgıyla mutlu olma yolunu seçmiş, oda normal tabi, elde başka birşey olmayınca ne yapacan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 En azindan basaksehiri sampiyon yapmama ihtimalleri var o takimlarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Bonjo said: Valla bu durumun Fenerbahçelilerin umrunda oldugunu sanmıyorum, basketbolla mutluyuz Olympiakos maçı ile ümraniye maçı aynı anda basladı 1 dk açıpta bakmadım ümraniye maçına. Bu sezon kayıp sezon bir şekilde ligi orta sıralarda bitirip önümüze bakarız işte. aynen kanka aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Celtics said: ASDASHJKDWKUFDWAUGRFWUIDFIWANDFWQ http://forum.antu.com/ziyaretci/KonuOkuZiyaretci.aspx?gID=4&fID=9&kID=82462 hucum futbol.oynar fener hucum futbol :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Şaka yaptılar galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Celtics said: ASDASHJKDWKUFDWAUGRFWUIDFIWANDFWQ http://forum.antu.com/ziyaretci/KonuOkuZiyaretci.aspx?gID=4&fID=9&kID=82462 konu bulunamadi :(( neydi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Of çok doldum, aklımı kaçırmaktan korkuyorum. GS, BJK veya TS taraftarı dalga geçsinler, sonlarına kadar hakları. Onlar bu durumda olsa ben de dalga geçerdim açıkçası. Neredeyse bütün lig maçlarını seyrediyorum. Ankaragücü'nden sonra açık ara en kötü futbolu oynayan takımız. Eğer gerçekten de federasyon, digiturk veya hükümet destek vermezse bu takım çok net küme düşer ve bunu sonuna kadar da hak ediyor. Koç grubuna birileri görev mi vermiş, yok edin bu kulübü mü demiş anlamadım valla. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Türkiye'nin en anlamlı kupasından elendik, nasıl üzüntülüyüz.. diye mi düşünüyorsunuz olm nedir bu gaz ya :D Aziz varken de Pendik'e yenilmiştik, olur böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 kupaya değil oyuna bakıyoruz, ümraniyespordan kötü takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Mahalleden ilceye bi seviye atlama var en azindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 neyse biri bi onceki sayfada istanbul disi deplasman sayimiz hakkinda ongorude bulunmus, en azindan o basarili olmus oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 https://twitter.com/sporcope/status/1088530716529491969?s=20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Alinin haberi bile yoktur aslinda da Oyle baskana boyle isikci derler, yine sana girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Ali bisi yap batiyoruz aliii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Masticore said: https://twitter.com/sporcope/status/1088530716529491969?s=20 Ahahahah Fenerbahçe duruşu oldu bu iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Saka maka Fener'in tek hedefi kaldi o da Kadikoy'de GS'ye yenilmemek... Fener yenilmez sezonu kurtarir. Bize de bahanesi olur klasik senaryo sfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Yenilmemek ne demek ya, hakaret olarak kabul ediyorum. Bizki Lorant döneminde 6 atmış takımız, tek hedefimiz kaldı oda Kadıköy'de gs ı paramparça etmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar