Esh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 simdi kerizma asist yapcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Suana kadar fauller faul. İki taraf icin de oyle acayip garip bi faul calınmadı. Bu arada gokhan kendi takım arkadasına sovdu. Pepe galiba bıraksana atıcaktım dedi. Ki atıyordu galiba asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Gs sahasinda zaman gecirtmeyen hakemle sunun ayni kisi olmasi inanilmaz ya hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 3 gündür rolling ile oluşturduğum kasayı tam bir gerizekalı mal embesil olduğum için bjk kazanır + maçta 1.5 üst gole bastım mesela. Ya ne bekliyorum ben her hafta cidden anlamıyorum. Llajic - oğuzhan - medel'i görünce gaza geldim de sağdaki ve kulübedeki hainler olduğu sürece hiçbir şey değişmeyecek takımda ronaldo messi bile koysan. onlara bile ortaya kafa vurdurtur bu adam. umarım yine puan kaybederiz de bir an önce kovulur. başka kurtuluşu yok bu sezonda çöp olmadan hemen kovulması gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 lahic kaliteli cocukmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Topla oynuyor, kısa pas görüyor, oyuncu koşturuyor. Demek ki 50 gibi falan oyundan ilk alınacak isim olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Gerçi yok önce standart Oğuzhan - Necip olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 maçı izlemiyorum ama hakem kesin beşiktaşa karşı oynuyodur dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Quaresma'nın tekrar tekrar gosterilen pozisyonu da sanırım 1 metre falan ofsaytmıs sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 DarKRideR said: 3 gündür rolling ile oluşturduğum kasayı tam bir gerizekalı mal embesil olduğum için bjk kazanır + maçta 1.5 üst gole bastım mesela. Ya ne bekliyorum ben her hafta cidden anlamıyorum. Llajic - oğuzhan - medel'i görünce gaza geldim de sağdaki ve kulübedeki hainler olduğu sürece hiçbir şey değişmeyecek takımda ronaldo messi bile koysan. onlara bile ortaya kafa vurdurtur bu adam. umarım yine puan kaybederiz de bir an önce kovulur. başka kurtuluşu yok bu sezonda çöp olmadan hemen kovulması gerek. Tutar bu kupon. 3 -1 biter mac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Hocasiz sampiyon olma celinc mi yapıyoruz anlamadim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 ljajic iyi basladi. takim kisir. babel kac dakika oynayabilecek durumda bilmiyorum. ikinci yari baslarsa sahane olur. ihtiyac var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Şaklaban çıkıp, o girip sola, lens sağa geçerse alırız maçı. ama hamleler sırasıyla Oğuzhan > Necip Llajic > Larin olacak. 3. hamlede büyük ihtimal Vida çıkartıp Roco alır. Ya da Babel'i o zaman alır Lens çıkartıp işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 babel isiniyor. yetis ryan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 FM'de canım sıkılınca kaleci çıkarıp kaleci sokardım sebepsiz. Şenol'dan da bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 duran topları berbat kullanıyoruz tek doğru olan ljajic’e verilen pastı o da az farkla dışarı gitti ljajic yapabileceğini yaptı ön ucu bu kadar statik olan bir takımda iki gollük pas ve bir sağlam şut iyi sayılır quaresma yine çok kötü, topları eziyor ve iki topu doğru kullansa en az bir gol net atmıştık lens yine yanlış yerde oynatılıyor ve yine oyundan alınan ilk oyuncu olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 quaresma'nin soldaki korneri kullanip, markajdaki caner'e pas vermesi (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Ahahahhaha lensi cikardi ya Git nolur git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Pepeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Ben burada 2.5 senedir bu adam için Tamer hocanın başarılarının üstüne yatan asalak dedikçe araba dolusu laf yedim. Dark reröererö dendi. Neyse 2 senede de olsa adam oluyor BJK taraftarı, hiç yoktan iyidir. Bu adamın çöp olduğu, sürekli başkalarının atıklarından beslenen bir asalak olduğu artık gözükmüştür iyice. Kabulleniyor en azından insanlar bir raddeye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Esh said: simdi kerizma asist yapcak mehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 bir ara marcelo ile abou yarisiyordu. simdi pepe ile negredo yarisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 7 maç 1 gol 4 asist KUAREŞMA. Adam oynuyor ya!!! Asist yapa yapa Pepe'yi gol kıralı yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Esh said: Esh said: simdi kerizma asist yapcak mehehe yapti mi gene? adam 2 asist 1 gol oynadigi macta bile yaranamiyor taraftara, her mac 3 gol atamazsa maasini almama clause’u koysunlar sozlesmesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Korner asist degildir. Saygilar iyi forumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar