Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2018-2019 Sezonu Genel Tartışma

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Çift forvet oynamayacağımız için hiç bir zaman Negredo'nun gitmesi çok mantıklı. Larin'le devam etmek lazım zaten hem o bölge de zaten çok fazla alternatif var hemde bu kur artışında harcama yapmaya hiç gerek yok. Acilen bir sağ bek alınmalı ve ofansif orta saha alınmalı. Utku'ya da kaleyi verdiğin zaman bebek gibi kadro olur.

Hatta şöyle diyelim

--Larin--

--Babel(Töre)-- --Transfer-- --Lens(Q7)--

--Ozzy(1Tolgay)-- --Medel(Atiba)--

--Caner(Adriano)-- --Pepe-- --Vida(Rocco)-- --Transfer(Gökhan)--

--Utku(Tolga)--
Sosyal ağlarda paylaş

Aceace said:

DarKRideR said:

necip'in zayıf rakiplere karşı mobilize stoper denenmesi gerektiğini hep düşünüyordum ve yazıyordum zaten. bugün başarılı olursa harbi çok tatlı olabilir.

Olamadı..

Ya şu sıralar seni çok alıntılıyorum. Harraslıyo gibi oluyor ama kusura bakma.

aslında olmuştu ya, harbi çok iyi iş yapıyordu da o hata mental olarak bitirdi cidden. ardından tek olumlu hareketi olmadığı gibi manu'nun pozisyonda bir de casper oldu. şg çıkarmayarak iyi yaptı ama.

sezona iyi başladı ya şenor, hain piç olmayınca gerçi ne kadar kötü yönetirsen yönet şu kadro bir şekilde iş yapıyor. geçen sene cezasında indirime gidilmeseydi şampiyonduk kesin asdjhf

neyse;

larin iyi bu arada bence, tek sıkıntısı top kontrolü hayli zayıf ki bu orlando'da da olan bir şeydi. ama orada fiziği ile top kontrolünde kalite olmamasını telafi ediyordu. burada geliştiremezse kendini forvetlerle mücadele etmesi zayıf kalabilir.

dün negredo, hatta love olsa min 2 tanesi gol olacak 4 pozisyon harcadı top kontrolü zayıf diye. o pozisyonlara girebilmesi ayrı başarı, arkadaşlarına pozisyon yaratabilmesi çok ayrı başarı tabii ama onu da geliştirmesi şart.

medel kalp ben
Sosyal ağlarda paylaş

ben bu arada atiba'nın sağ bek yedeği olarak tutulduğunu düşünüyorum. medel'i ortadan çekmez şenor.

medel - oğuzhan - tolgay üçlüsü ayrıca bayağı dominanttı. birlikte kamp yapıp, birlikte çalışınca zaten üçlü olarak bayağı iyi oldular ki bjk'yi dün iyi kılan buydu.

onlar düşünce ve dağılınca yine takım biraz geriye çekildi.

aklı varsa bunları bozmaz.

lens'te orada sabit kalır. tek bacaklı sakat gökhan'ın performansını bile devasa arttırdı. babel'de her şeye rağmen iyiydi.

ön altılıya dokunmadığı sürece bu takım kolay kolay kaybetmez, kaybetse bile ayakta ölür sdfa
Sosyal ağlarda paylaş

şaklaban delirmiş zaten oyuna alınmayınca, lens de hayvani performans verince sinirleri bozulmuş iyice herhalde

2 senedir şu takımı 433 oynatmasını istiyordum, quaresma kesilince ve dinamik bir orta saha üçlüsüyle takım net şekilde iyi oynamaya başladı

linz maçına dünkü takımda necip - roco, lens - töre ve gg - adriano değişiklikleri bekliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

Transfer falan olmaz bu ekonomik durumda.
Daha önce 3 tane 8 numarayla oynadığımız maçlar var ve hep iyi oynadık onları.
Kadro fazla bile şişkin. Babel santrfora çekilebilir Larin'in yetmediği durumlarda. Lens iyi Töre iyi, Babel iyi. Q7 mecbur oynayacak, ee nasıl oalcak?

kadro nasıl şişkin dışarda tek atiba var orta saha için. oraya +1 şart
sağ bekte gg'nin yedeği yok devşirme adriano oynuyor +1 şart

negredo giderse larin ile sezon geçmez +1 şart. love bomboş adam çünkü

dünkü maçla ilgili yorumlarım:

takım ilk yarı çok iyi başladı, çünkü şenol hoca çok iyi taktikle çıkmış maça. rakibin 5-4-1 gibi geride kalabalık dizilişine önlem olarak 3-2-5 oynattı takımı.

stoperler açıldı araya medel girdi pepe-medel-necip oldu, önlerinde ozzy-tolgay, bekleri ise tamamen winger gibi oynattı, babel ve lensi de ceza sahasına yaklaştırınca caner-babel-larin-lens-gg gibi ileri 5li oldu. dönen topları aldın, kolay çoğaldın falan baya etkili olduk.

ne zaman oyuna müdahale etmesi gerekti batırdı hoca, larin yerine aldığı love zarardan başka bir şey olmadı, negredo olsa top tutardı.
üstüne necip sıçınca stoper alayım derken tolgayın çıkması orta sahada topu direkt rakibe verdi.
yorulan lensin yerine sol bek alıp caneri ileri atması yine top tutmamızı engelledi. töre falan girmeliydi. son 25dk baya sıkıcı ve kötü oldu.

ama ilk yarıdaki oyun son zamanlarda izlediğim en iyi oyunlardan 15/16 sezonunu anımsattı direkt.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...