Llama Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 bi gol lider yapar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Net sekilde en hazir takimiz ve daha da net sekilde santrafor almamiz lazim. Larinden bir cacik olmaz boyle giderse. Hicbir yarari yok takima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Abi maşallah Lens baya toparlamıl zamanla daha da iyi olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Necip azımıza sıçtın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 necipi orada oynatanin ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 DarKRideR said: necip'in zayıf rakiplere karşı mobilize stoper denenmesi gerektiğini hep düşünüyordum ve yazıyordum zaten. bugün başarılı olursa harbi çok tatlı olabilir. Olamadı.. Ya şu sıralar seni çok alıntılıyorum. Harraslıyo gibi oluyor ama kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 necip mala bağladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 larin iş yapar, aboubakar da böyleydi ilk geldiğinde kasap stoperlere alışır yavaş yavaş necip harika oynuyordu valla şanssızlık oldu, atiba hazır olunca medel’i stopere koyar şenor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 aşırı acil golcu lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Manu kaçırmasa patlamıştık Kriz geçirdim maç bitene kadar Love topa vuramıyor. Larin ben beğendim gol atamıyor ama o da olucak biraz zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Roco fena diil uyumlu gibi olumlu devam edecektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 hafta içi roco oynar gibime geliyor benim de pepe ile stoperde oğuzhan bugün gerçekten çok iyiydi umarım devamı gelir, oyundan da düşmedi 60. dakikada bu sefer lens de çok iyiydi ama kası çekti, quaresma girer 11'e linz maçında forvette de negredo başlar gibi, larin sonra girer bu kez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Oğuzhan çok mu iyidi, farklı maçları mı seyrediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Llama said: aşırı acil golcu lazım babel oynamazsa sictik gibi qnq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Çok iyi oynayıp 2 gol atıp, sonra kendi hatamızdan gol yiyip kanser olarak maçı bitirdik. Şampiyonluk için doğru yoldayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Necip dagildi resmen o hatadan sonra hoca gene iyi yapti. Takimi necipi kaybetcem die maci riske atmadi stoperden cekti ama necipi de cikarmadi. Oguzhan haftaicindeki maca gore cok daha iyiydi. Forvet sart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Abi larin in arkasinda ne kadar durabilecegimize bagli. Aslinda negredoluk bi oyun oynaniyo gibi geldi bana. Top indir alan yarat falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Negredo reyz gidior sanırım la liga Rayo ya Larin i beğeniyorum gol atamıyor ama Abou yu hatırlattı, inanılmaz bozuyor rakip defansı girdi mi dağılıyor bence bi kaç maç daha şans verilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Çift forvet oynamayacağımız için hiç bir zaman Negredo'nun gitmesi çok mantıklı. Larin'le devam etmek lazım zaten hem o bölge de zaten çok fazla alternatif var hemde bu kur artışında harcama yapmaya hiç gerek yok. Acilen bir sağ bek alınmalı ve ofansif orta saha alınmalı. Utku'ya da kaleyi verdiğin zaman bebek gibi kadro olur. Hatta şöyle diyelim --Larin-- --Babel(Töre)-- --Transfer-- --Lens(Q7)-- --Ozzy(1Tolgay)-- --Medel(Atiba)-- --Caner(Adriano)-- --Pepe-- --Vida(Rocco)-- --Transfer(Gökhan)-- --Utku(Tolga)-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Transfer falan olmaz bu ekonomik durumda. Daha önce 3 tane 8 numarayla oynadığımız maçlar var ve hep iyi oynadık onları. Kadro fazla bile şişkin. Babel santrfora çekilebilir Larin'in yetmediği durumlarda. Lens iyi Töre iyi, Babel iyi. Q7 mecbur oynayacak, ee nasıl oalcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Aceace said: DarKRideR said: necip'in zayıf rakiplere karşı mobilize stoper denenmesi gerektiğini hep düşünüyordum ve yazıyordum zaten. bugün başarılı olursa harbi çok tatlı olabilir. Olamadı.. Ya şu sıralar seni çok alıntılıyorum. Harraslıyo gibi oluyor ama kusura bakma. aslında olmuştu ya, harbi çok iyi iş yapıyordu da o hata mental olarak bitirdi cidden. ardından tek olumlu hareketi olmadığı gibi manu'nun pozisyonda bir de casper oldu. şg çıkarmayarak iyi yaptı ama. sezona iyi başladı ya şenor, hain piç olmayınca gerçi ne kadar kötü yönetirsen yönet şu kadro bir şekilde iş yapıyor. geçen sene cezasında indirime gidilmeseydi şampiyonduk kesin asdjhf neyse; larin iyi bu arada bence, tek sıkıntısı top kontrolü hayli zayıf ki bu orlando'da da olan bir şeydi. ama orada fiziği ile top kontrolünde kalite olmamasını telafi ediyordu. burada geliştiremezse kendini forvetlerle mücadele etmesi zayıf kalabilir. dün negredo, hatta love olsa min 2 tanesi gol olacak 4 pozisyon harcadı top kontrolü zayıf diye. o pozisyonlara girebilmesi ayrı başarı, arkadaşlarına pozisyon yaratabilmesi çok ayrı başarı tabii ama onu da geliştirmesi şart. medel kalp ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 ben bu arada atiba'nın sağ bek yedeği olarak tutulduğunu düşünüyorum. medel'i ortadan çekmez şenor. medel - oğuzhan - tolgay üçlüsü ayrıca bayağı dominanttı. birlikte kamp yapıp, birlikte çalışınca zaten üçlü olarak bayağı iyi oldular ki bjk'yi dün iyi kılan buydu. onlar düşünce ve dağılınca yine takım biraz geriye çekildi. aklı varsa bunları bozmaz. lens'te orada sabit kalır. tek bacaklı sakat gökhan'ın performansını bile devasa arttırdı. babel'de her şeye rağmen iyiydi. ön altılıya dokunmadığı sürece bu takım kolay kolay kaybetmez, kaybetse bile ayakta ölür sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 şaklaban delirmiş zaten oyuna alınmayınca, lens de hayvani performans verince sinirleri bozulmuş iyice herhalde 2 senedir şu takımı 433 oynatmasını istiyordum, quaresma kesilince ve dinamik bir orta saha üçlüsüyle takım net şekilde iyi oynamaya başladı linz maçına dünkü takımda necip - roco, lens - töre ve gg - adriano değişiklikleri bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 aktiftablet said: Transfer falan olmaz bu ekonomik durumda. Daha önce 3 tane 8 numarayla oynadığımız maçlar var ve hep iyi oynadık onları. Kadro fazla bile şişkin. Babel santrfora çekilebilir Larin'in yetmediği durumlarda. Lens iyi Töre iyi, Babel iyi. Q7 mecbur oynayacak, ee nasıl oalcak? kadro nasıl şişkin dışarda tek atiba var orta saha için. oraya +1 şart sağ bekte gg'nin yedeği yok devşirme adriano oynuyor +1 şart negredo giderse larin ile sezon geçmez +1 şart. love bomboş adam çünkü dünkü maçla ilgili yorumlarım: takım ilk yarı çok iyi başladı, çünkü şenol hoca çok iyi taktikle çıkmış maça. rakibin 5-4-1 gibi geride kalabalık dizilişine önlem olarak 3-2-5 oynattı takımı. stoperler açıldı araya medel girdi pepe-medel-necip oldu, önlerinde ozzy-tolgay, bekleri ise tamamen winger gibi oynattı, babel ve lensi de ceza sahasına yaklaştırınca caner-babel-larin-lens-gg gibi ileri 5li oldu. dönen topları aldın, kolay çoğaldın falan baya etkili olduk. ne zaman oyuna müdahale etmesi gerekti batırdı hoca, larin yerine aldığı love zarardan başka bir şey olmadı, negredo olsa top tutardı. üstüne necip sıçınca stoper alayım derken tolgayın çıkması orta sahada topu direkt rakibe verdi. yorulan lensin yerine sol bek alıp caneri ileri atması yine top tutmamızı engelledi. töre falan girmeliydi. son 25dk baya sıkıcı ve kötü oldu. ama ilk yarıdaki oyun son zamanlarda izlediğim en iyi oyunlardan 15/16 sezonunu anımsattı direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar