Raylen Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 enflasyonla topyekün mücadele yapsın burak, 2,2 milyon tl alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Off trabzon ne kitlemis bize Silke surulecek akil yok bunlarda Yine kriz gecirtecekler 2. Yari baslamadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 2 maci cevirse cikariyor parasini, ucuza gelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 DRaGoN_SLaYeR said: gördüğüm en iyi floodlardan birisi ahahahahsdjshjdhsajdhad https://twitter.com/anilglpgl/status/1080581822097096711 Silinmiş bu, neydi ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 zaferalgöz-bjk meme yapmışlardı, baya da iyiydi huehue hakkat niye kaldırmışlar ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 zafer algoz kime dokunsa oluyo diye miydi sdfgfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Şey çok iyiydi ya işte ikinci kısmı. zafer algöz doğana kadar şampiyonluklar bjk: 4 gs:3 fb:2 ts:0 zafer algöz'ün ilköğretim başı - lise sonuna kadar ki olan dönemde şampiyonluk sayıları gs:4 fb:4 ts:4 bjk: 0 mı ne gibi ufuk açıcı bir info falan vardı SKJHDASJDHAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Bu arada silinmemiş ya, duruyor halen https://twitter.com/holoskojk/status/1080581822097096711 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 herhangi bi anlamı olmayan komikli twit :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Flood çok iyi hakikaten. Bu arada Quaresma alınmayacak kampa demiştiniz, apar topar son dk almışlar yine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 oh be sadık çöpü teğet geçmiş en azından, şimdi sıra mustafa akbaş’ı dodge’lamakta hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 psv'den mirin'i almışız diyorlar 350k bonservis yıllık 1,1m maaş umarım bir marcelo ya da atiba çıkar diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Bayağı iyi adamdı ama son 1 senede ana plandan dışarı itilince çöpe dönüştü. Yani öyle deniyor. Ben geçen sene halen Tivibu verirken Hollanda ligini ve izlerken maçları bayağı beğenmiştim. Zaten 4.5 milyon vermiştik de vermemilerdi bize de akjsfhasd Bu sene yanılmıyorsam ligde tek bir maçı var. Başka da yok. Cocu sonrası direkt yedeğe itildi, hatta ikinci yedekliğe. Toparlarsa burada iş yapar. Erdal Torunoğulları'nın listesindeydi bu arada, Burak'tan sonra Ahmet Bulut'çuklarına verecek paraları kalmayınca mantıklı olana gittiler demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 http://twitter.com/tribunbesiktas/status/1081537187286532096 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 okumakta zorlandim bu kadar yaratici olmaya gerek yok Hakaret olmasin diye adam yerine ada mi yazmislar dedim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 burada olsan da aklanamazsın abi işte. niye adam yazsın ki dsgfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 DarKRideR said: Bayağı iyi adamdı ama son 1 senede ana plandan dışarı itilince çöpe dönüştü. Yani öyle deniyor. Ben geçen sene halen Tivibu verirken Hollanda ligini ve izlerken maçları bayağı beğenmiştim. Zaten 4.5 milyon vermiştik de vermemilerdi bize de akjsfhasd Bu sene yanılmıyorsam ligde tek bir maçı var. Başka da yok. Cocu sonrası direkt yedeğe itildi, hatta ikinci yedekliğe. Toparlarsa burada iş yapar. Erdal Torunoğulları'nın listesindeydi bu arada, Burak'tan sonra Ahmet Bulut'çuklarına verecek paraları kalmayınca mantıklı olana gittiler demek ki. 2 sene öncesine kadar "fakir takımın yıldız" stoperiydi. Tosic'in daha az sakarı gibi geliyor bana, görücez bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Eskiden bende de hep beyinsiz insan yiyici oyuncu izlenimi bırakmıştı. Cocu kullanıyordu bayağı gerçi ama bu sene Van Bommel, top tekniği çok zayıf ve transitionlarda sıkıntılı diye kesti deniyor. Yani aslında lig için fazlasıyla yeterli ama genel olarak sıkıntılı bir adam gibi duruyor. Erkenden hayallere kapılmaya gerek yok. Zaten maliyetsiz adam, patlasa da koymaz. 1.1 milyon euro maaş alacakmış, bonserviste 350k euro. Geçen sene 5 eden adamı PSV gidip 350k euroya bu sene elden çıkartıyorsa hiç oynatmadan, zaten oyuncunun genel yapısı ile ilgili ilk izlenimin ne olacağı ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 cocu kalsa fb'ye gelirmiş biz de sadık çöpüne 2m verirmişiz demek iyi olmuş lel psv'de 93, monaco'da 79, şl'de 12 maça çıkmış, açık defansta oynamaya da alışkın, bir marcelo kadar gelişirse harika olur valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 tolgay = 2,5m eur + şener diyorlar fb’nin son teklifi tolgay ersun’un sisteminde iyi iş yapar bence, almanya’ya yollasak daha iyi ama şener de bize iyi olur, win win takas gibi duruyor gerçekleşme ihtimali yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 varsa öyle birşey hemen satalım lan. 2.5m iyi para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 mirin bayağı deli bir herifmiş yalnız sdfsdf normali bize gelmez zaten imkanı yoktu https://www.youtube.com/watch?v=WvPMv3y1Lss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Normali mirin kirin ederdi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 https://pbs.twimg.com/media/DwPD4hqW0AEGn2z.jpg Çok iyi futbolcu ve Ahmet Bulut'un adamı değil. O yüzden bitmesi çok zor ve gerçekleşmeyecek bu iş ama deneniyor işte. Erdal Torunoğulları'nın listesindenmiş, adamı kovduktan ve iftira atmaya başladıktan sonra onun listesinden bir adam alıp, üstüne bir tane daha kovalıyorlar. Süper... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Su Instagram takip olayini da anlamiyorum ya. Ssdfs illa takip mi etmen gerekiyor mesela ben linkedin de bile bizim sirketi followlamiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar