Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 76

Caladorn

Öne çıkan mesajlar

Fps oyuna vats saçma geliyor çünkü pcde oynuyoz. Büyük ihtimalle konsolda nişan alma falan gibi dertleri egale ettiği için tercih ediyorlar.

Online oyunda zamanı dondurma gibi hile açılamayacağı için büyük ihtimal ya auto aim özelliği olacak ("r1+yuvarlak" basıldığında nişan almayı gerektirmeden otomatik kollara ateş edecek) ya da mmo gibi cooldownla nişan alıp vurma abilitysi gibi bişeler olacak. Benim tahminim bu yönde.
Sosyal ağlarda paylaş

Doritos Pope söyleşisinden alıntılar sanırım.

said:
PvP won’t be optional. They want the drama, by incentivising hostility towards other players as opposed to ignoring them and that they want you to have some sense of danger at all times. Although they don’t want the PVP experience to be entirely 'griefy' and that the devs are still tweaking what that means in game.
There are no quest giving NPCs to talk to. Quests are obtained from Holotapes, Terminals, and found environmental objects; robots may give quests. It would seem that a dialogue system will not be featured.
FO76 will be a game as a service, one that constantly evolves as the years go on.
Mods will not happen at launch, but they very much want to have them in the game. They have yet to design the system but they want it to work as mods affect your own 'private world'. Creation Club has not yet been mentioned, however it may return when, and if, they finalise the modding system post-launch.
Edit: Whilst 'private world' could mean custom servers, it could also mean that mods will only affect your world and your own systems data, only visible to you. We could speculate that we may be limited on the types of mods, so no new weapons/armour that provide a benefit; but instead could potentially be a category called 'skins' or 'outfits', like the ones in FO4 that only change your look. :)
There is no date for the BETA however it was confirmed to only be available to preorders.
VATS is confirmed to be returning, although it is more like a real-time targeting system. It will not slow or freeze time. It seems like it will increase your 'hit chance'/aim assist. As Todd said, his character could be built to be better at vats, so maybe skills for faster lock on, better accuracy, more AP efficiency.

The only thing you lose/gain upon killing another player is caps. You dont get their inventory.
When another player attacks you in 76, a bounty gets put up, if the player getting attacked wins they get a reward. But, if the player attacking initially wins, they get a caps reward as well.
Sosyal ağlarda paylaş

Dedikleri gibi olursa bethesta bütün başarabildikleri şeyleri oyuna yığmış oluyor işte.

Millet dağ bayır dolanmayı seviyor diye önceki oyunun 4 katı dağ bayır var. Fps yoğunluklu gidiyorlardı zaten. Şimdi pvp falan da girince her saniye güm güm olur. Modları koymaya çalışacaklarmış. Bunların hepsi adamların pozitifi.

Adamların yazdıkları diagloglardan nefret ediliyordu zaten. Friendly npcleri ve şehirleri kaldırınca göze batan yetoluklar silinmiş olacak. Dialog sistemi olmaması, geleneksel questlerin olmaması falan adamlar için büyük bir artı.

Bence zaten hep böyle bir şey yapmak istiyorlardı. Yapsınlar bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

araya girmiş mesajın.
neutrino said:

Uc secenekli dialog sisteminin fallout evreninde sacmasapan bir sey olmadigini dusunuyor olman bile basli basina facia zaten. Savunulacak tarafi olmayan seyleri savunmaya calismamak lazim, alakasiz firmalari/oyunlari ornek gosterip onun uzerinden savunmak ise iyice komik.

böyle birşeyi söylemedim, eleştirdim vaktinde ama unutmuşsun anlaşılan, gelip asılsız iddia sıkmışsın. böyle suçlamada bulunacağın zaman önce alıntıları hazırla, strawman sıkma.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

araya girmiş mesajın.
neutrino said:

Uc secenekli dialog sisteminin fallout evreninde sacmasapan bir sey olmadigini dusunuyor olman bile basli basina facia zaten. Savunulacak tarafi olmayan seyleri savunmaya calismamak lazim, alakasiz firmalari/oyunlari ornek gosterip onun uzerinden savunmak ise iyice komik.

böyle birşeyi söylemedim, eleştirdim vaktinde ama unutmuşsun anlaşılan, gelip asılsız iddia sıkmışsın. böyle suçlamada bulunacağın zaman önce alıntıları hazırla, strawman sıkma.

Fallout'u canla basla savununca bunu da savundugunu varsaydim, degilse geri aliyorum mesaji.
Sosyal ağlarda paylaş

dialog wheel olayını, özellikle satırların kısatılmasını olayı en çok eleştirdiğim şeydi zaten fo4'te. sırf o oyunda değil zaten, alpha protocol vs'de de eleştirdim. falanca şirket yapınca fikir değiştirmiyorum yani.

neyse editledim madem geri aldıysan. dialog wheel, 3-4 seçeneğe kısıtlama yanlış sistem. ilk mass effect mi ne başlattı zaten orada da sıkıntı hep. a seçiyorum b söylüyor char hala andromeda'da.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Gameplay vidyosunda göremedim ama sniping / targetting sırasında olur heralde oyunu pauselamadan.

https://www.youtube.com/watch?v=FcaOC-kj68M

Abi direk rust işte, extradan komsunun kafasına nuke atıyosun. Full loot yok, kill başı azıcık caps veriyor. Nuke attıktan sonra acaba full loot açılıyor mu orda bi soru işareti mevcut.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

bir üstündeki mesaja:

başlıkta bana sataşmak hariç TEK BİR mesajın yok, çıktığın yırtık dona geri dön.

Üslubun çok çirkin. Şikayet ettim, umarım banlanırsın.

Başlık boyunca herkes senin içinde power armor olsun isterlerse Fallout Candy Crush çıkarsınlar tavrını eleştirdi, benim söylediklerim mi sıkıntı oldu?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...