Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 76

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Rofl o slenderman PA bug oldu işte bana geçen gün, düzeltmek için belki iki saat harcadım. O kadar gamebreaking bug ki bir de. Çözümünü bulmuşlar neyse ki.
Mesaj tarihi:
Sam said:

pleasure var da guilt yok. bana hitap ediyor oyunun temeli, fo4’ün daha kötü bir hali gibi. bayağı no guilt, elalemin zevki benimkinden farklı diye ben guilty olmuyorum. siz de olmuyorsunuz.

fo4'un kötü hali. yani 3 senelik oyundan sonra gelen oyun, o oyunun kopyası ve iyi bir kopyası bile değil. ama 7.5luk oyun. oke.
Mesaj tarihi:
Celtics said:

fo4'un kötü hali. yani 3 senelik oyundan sonra gelen oyun, o oyunun kopyası ve iyi bir kopyası bile değil. ama 7.5luk oyun. oke.

yani 1,5 düşüyor işte 9’dan benim için.
Mesaj tarihi:
deftonez said:

Sam said:

başka da birşey yazmam cidden vaktime yazık.

fallout 76 oynayıp bunu yazmak. oh the irony.

yani bugün oyunu oynayamıyorum misafirim var diye, misafirim telefonuna bakarken ancak biraz yazayım dedim de o bile yanlışmış.
Mesaj tarihi:
Lopeth said:

dark souls rererö denmiş

hikayesine kurban olun siz dark soulun

ben de buna vurmaya gelmiştim de bitirmemiş halimle elim gitmediydi. zaten sonra diablo'ya da laf gelince şekerim düşüp bayılmışım.
Mesaj tarihi:
Have You Tried to Receive a Refund from Your Fallout 76 Purchase?

If so, we would like to speak with you. Please fill out the contact form on this page, send an email to [email protected], or call us at (202) 470-3520.

http://www.classlawdc.com/2018/11/26/bethesda-game-studios-deceptive-trade-practices-investigation/
  • Yeni Oluştur...