Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 https://streamable.com/mdt7d ahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Ahaha cok iyi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Rofl o slenderman PA bug oldu işte bana geçen gün, düzeltmek için belki iki saat harcadım. O kadar gamebreaking bug ki bir de. Çözümünü bulmuşlar neyse ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 2 saat bug'a harciyosun , 6,7 saatlik gameplay serverin cokmesi ile gidiyor fln. nasil keyifler bunlar ya. https://i.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/016/729/large.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 dark souls rererö denmiş hikayesine kurban olun siz dark soulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Sam said: pleasure var da guilt yok. bana hitap ediyor oyunun temeli, fo4’ün daha kötü bir hali gibi. bayağı no guilt, elalemin zevki benimkinden farklı diye ben guilty olmuyorum. siz de olmuyorsunuz. fo4'un kötü hali. yani 3 senelik oyundan sonra gelen oyun, o oyunun kopyası ve iyi bir kopyası bile değil. ama 7.5luk oyun. oke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Lopeth said: dark souls rererö denmiş hikayesine kurban olun siz dark soulun lore'u var, lore'u iyi de, ama oyunlar bi hikaye anlatayım derdinde değil. onu diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Celtics said: fo4'un kötü hali. yani 3 senelik oyundan sonra gelen oyun, o oyunun kopyası ve iyi bir kopyası bile değil. ama 7.5luk oyun. oke. yani 1,5 düşüyor işte 9’dan benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Sam said: başka da birşey yazmam cidden vaktime yazık. fallout 76 oynayıp bunu yazmak. oh the irony. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Allah'dan 2 den sonra oynamadım oyunu, resmen tadında bırakmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 deftonez said: Sam said: başka da birşey yazmam cidden vaktime yazık. fallout 76 oynayıp bunu yazmak. oh the irony. yani bugün oyunu oynayamıyorum misafirim var diye, misafirim telefonuna bakarken ancak biraz yazayım dedim de o bile yanlışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Scalanova said: https://streamable.com/mdt7d ahahh Pof ahahhahahah. Bedestanın ardını toplayacak modlar da yok bu sefer. Buglu crashlı plejırlar sbfmsös. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Lopeth said: dark souls rererö denmiş hikayesine kurban olun siz dark soulun ben de buna vurmaya gelmiştim de bitirmemiş halimle elim gitmediydi. zaten sonra diablo'ya da laf gelince şekerim düşüp bayılmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 welcome to the desert of real resmen morph abimizin dediği gibi asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Sam temsili https://vignette.wikia.nocookie.net/hieloyfuego/images/2/23/Aragorns_charge.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Have You Tried to Receive a Refund from Your Fallout 76 Purchase? If so, we would like to speak with you. Please fill out the contact form on this page, send an email to [email protected], or call us at (202) 470-3520. http://www.classlawdc.com/2018/11/26/bethesda-game-studios-deceptive-trade-practices-investigation/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Bundan ötürüdür o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Remus said: Allah'dan 2 den sonra oynamadım oyunu, resmen tadında bırakmışım. NV? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 brotherhood of steel bile efsane kalıyor şunun yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Lopeth hakerektte sinir tanimamissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=SjrDbSgB9IU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Vermiş ağzına terliği lel. Buglu, glitchli, holotapeden hikaye dinlemeli ve server crashli pleasure'un hakkı da anca budur. 3 iyi yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 geç kalmış abi ,angry olmayan review yokki zaten :D edit : vaulttan dışarı bakıp,yüz ekşitip "ört abi ört ört kapa kapıyı" çekmesi asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 benim de uyuz olduğum şey angry mangry bağırıyor çağırıyor ama gidip collectors edition alıyor. abi zaten böyle herkes alsa, adamlar yeterli parayı kazanıyor. gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 angry joe vs happy sam :D kapidan cikis ve geri kacisi nefis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar