NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Yurtdışına çıkacağımdan satıyorum aleti boyası vurdusu kırdısı yok. Tavanda bir tek taş gelmeden dolayı ufak bi göçük var (antenin o tarafta) eski sahibinden kalma, işkillenilir diye yaptırmadım. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-boyasiz-temiz-2014-giulietta-573231218/detay/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Bu akşam eksperde sıkıntı çıkmazsa yarın satın alıyoruz Giulietta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Başka bir Giulliettadan bahsediyor bundan değil shdhsdhs Hayırlı olsun size de güle güle kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Başka aynen, manual olmasaydı seninkine talip olurduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 xaty said: Bu akşam eksperde sıkıntı çıkmazsa yarın satın alıyoruz Giulietta. abi hayırlı olsun da ne alaka bu başlığa yazıyorsun bunu kafa karıştırıyorsun auheauhesuaheua @nolax, netflix şifremi değiştireyim bari şimdi takar kaçarsın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 adam sevincini paylaşmış foruma, içine sığmamış sdfs. bir de biz seçtiysek güzel arabadır mesajı vermiş tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Bu arabanın da muhabbeti olmuştu da manual diye vazgeçmiştik. Aynı zamana denk gelmiş, öyle belirtiyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 güle güle kullanın kazasıs belasıs(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 araba güzel de servise sık ugrarsınız alfada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Alfaların olmazsa olmazı o. Eski iş yerinde iki arkadaş karşılıklı baya muhabbetini ediyordu hatta savaş yarası anlatır gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Bi tek bizim memlekette servise sık ugranıyo alfayla, çünkü biz alman yapıyo ağbi ekolünden geliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 bizim ülkede değil tüm dünyada var istatistikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 nerdeymiş o istatikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Valla yok öyle birşey servise standart bakım kmlerinde götürdüm yetkili servislerinde yaptırdım onun dışında bir tek kapı koluyla ilgili bir münasebet oldu. Zaten konuyla ilgili yazmıştım patinaja alfanın tasarımcısının bok yemesi olduğundan servis garantisiyle değiştirmişlerdi. Bu arada kapı kolunu yapan arkadaşı bulacam bir gün elbet shdhsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Ben hayatımda Türkiye'deki kadar Alfa hakkında atıp tutaını görmedim. Kİmse almıyor ama herkes biliyor amk. Sen mekanik hangi arabaya bakmazsan bakma, sanayiden çıkmazsın tabii. Ki kaldı ki Giulietta gayet fiat grubu bir araba yani çizgisi komple Alfa olsa da. Tam Alfa olsaydı, salıncakları sıkıntı olurdu, logosu solardı, manifoldu sıkıntılı olurdu, egr dolardı vs. Alfaya has problemler istiyorsanız bunlardır. Giuliettada böyle bişey yok. Çiçek gibi araba. Bi zahmet Alfa sahibi olmayanlar saf saf yazmasın. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Daha yeni a3 aldım. Almadan önce giulietta bakıyordum. Sonra ne olduysa vazgeçtim ama temiz arabaymış almadan önce görmüş olsaydın kesin düşünürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 sehir ici icin ufak bi alfa alasim var donunca, mito qv dusunuyorum, var mi bilen, nasil bisi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 turkiye icin dusunmuyorum bu arada, fiyat bakimindan onemsiz o yuzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Arkadas ne zengin bir forumuz aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 20-25 lira falan burada qv mitolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 NolaxThensbane said: Valla yok öyle birşey servise standart bakım kmlerinde götürdüm yetkili servislerinde yaptırdım onun dışında bir tek kapı koluyla ilgili bir münasebet oldu. standart bir bakım ne kadar tutuyordu hatırlıyor musun? triger, disk, balata vb değiştirmemişsindir heralde(?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Esh said: sehir ici icin ufak bi alfa alasim var donunca, mito qv dusunuyorum, var mi bilen, nasil bisi bu? Ben Mito kullanmıştım 2011 model, tatlı bir alet amma velakin içinde her yer Fiat kokuyor, Albea ile bile ortak parçası olabilir. O biraz moral bozucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Ben evlilik topuna girmeyecek olsam alırdım, beğeniyorum bunları bayağı. Tam polo satmalık dönem zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 vay arkadaş 2sf arabayı ödünüz birinizde alsın shdfsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Tamam sar hemen, alıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar