Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa'dan Futbol [18/19]

Raylen

Öne çıkan mesajlar

kış saatini yine iptal ettiler bu sene ve artık maçlar iyice bok oldu

19:55′te başlayan Şampiyonlar Ligi maçları 20:55, 22:00′de başlayan maçlar ise 23:00′te başlayacak.

Avrupa ligi maçları
00:00 Sarpsborg-Beşiktaş
00:00 Spartak Trnava-Fenerbahçe

yanlış bilgi bu sanırım. net bilgi bulana kadar böyle kalsın
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi benim anlamadığım neden şl maçları 1 saat atarken uefa maçları 2 saat atıyo. araştırdım ettim çözemedim kafam karıştı sadsadfas

ntvspor'un uefa fikstür sayfasına bakıyorum 23 gösteriyo maç saatini mesela. 1 2 farklı yerde 12 olarak gördüm maç saatlerini ama GMT yada CET bazında falan hesaplama yaparak 12'ye ulaşamadım. nası oluyor bilen varsa aydınlatabilir mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Goering said:

biz GMT 3'deyiz

almanya kis saatine gecince 4 saat fark olucak.

Yanlışın var, tam 1 gün atar. Onda da aynı saate denk gelir iki ülke de, biz 1 gün önce oynarız

GMT+2 Orta Avrupa, bizimle şu an fark 1 saat. RTE saatlere yine dokunmazsa 2 saate çıkacak kış saati uygulamasına geçince.
Sosyal ağlarda paylaş

Altında

They suspended the game actually. They asked both managers if they wanted to continue (minute 73) and both said yes since by Liga MX rules, a game suspended after 83 minutes is considered as finalized instead of having to play the remaining minutes on a different day.

Since Tijuana was already beaten, they said yes let's continue, waited until minute 83 and the the game was suspended and finalized.

yazıyor...

Yine de böyle bir saha maç başında da patlak durumdadır kesin.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...