madcow Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 Yanlıs bilmiyorsam, kaleci dokunmazsa korner olması gerekiyor pozisyon. O kadar sacma bir pozisyon yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 kış saatini yine iptal ettiler bu sene ve artık maçlar iyice bok oldu 19:55′te başlayan Şampiyonlar Ligi maçları 20:55, 22:00′de başlayan maçlar ise 23:00′te başlayacak. Avrupa ligi maçları 00:00 Sarpsborg-Beşiktaş 00:00 Spartak Trnava-Fenerbahçe yanlış bilgi bu sanırım. net bilgi bulana kadar böyle kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 avrupa ligi maçları 11'de başlamıyordu ki 00:00 olsun yeni başlangıçları ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 valla ben de twitterda gördüm koydum onu araştırıyorum şimdi biraz düşününce 12 bana da saçma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 6 Kasım GS - Schalke saat 23:00 29 Kasım Beşiktaş’ın deplasman müsabakası 00:00 13 Aralık Fenerbahçe’nin deplasmanı 00:00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 boyle birsey olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 ohoo sabah ise nasil gidicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 şimdi benim anlamadığım neden şl maçları 1 saat atarken uefa maçları 2 saat atıyo. araştırdım ettim çözemedim kafam karıştı sadsadfas ntvspor'un uefa fikstür sayfasına bakıyorum 23 gösteriyo maç saatini mesela. 1 2 farklı yerde 12 olarak gördüm maç saatlerini ama GMT yada CET bazında falan hesaplama yaparak 12'ye ulaşamadım. nası oluyor bilen varsa aydınlatabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 sözelci haber siteleri 00:00 yazmış 23'te o maçlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 biz GMT 3'deyiz almanya kis saatine gecince 4 saat fark olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 kış saatine geçerken 3 saat mi geri alıyor almanya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Goering said: biz GMT 3'deyiz almanya kis saatine gecince 4 saat fark olucak. Yanlışın var, tam 1 gün atar. Onda da aynı saate denk gelir iki ülke de, biz 1 gün önce oynarız GMT+2 Orta Avrupa, bizimle şu an fark 1 saat. RTE saatlere yine dokunmazsa 2 saate çıkacak kış saati uygulamasına geçince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 60yil+2 saat fark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 daha yeni 50 yıl gerideydik yaa.. ne ara 10 yıl daha kaybettik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 https://www.reddit.com/r/sports/comments/9ktqru/monterrey_scores_against_tijuana_with_a_little/ @elma bak scripted gol soruyodun. Aha sana scripted gol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 abi tam rage geçirmelik golmüş ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 böyle sahada maç oynatabilen bi hakem olabilmek için beyin yerine sünger taşımak lazım kafada heralde. bu ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Altında They suspended the game actually. They asked both managers if they wanted to continue (minute 73) and both said yes since by Liga MX rules, a game suspended after 83 minutes is considered as finalized instead of having to play the remaining minutes on a different day. Since Tijuana was already beaten, they said yes let's continue, waited until minute 83 and the the game was suspended and finalized. yazıyor... Yine de böyle bir saha maç başında da patlak durumdadır kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 psg ilk yarıda 4 attı kızılyıdıza.topla oynama 80-20 asfkşasf 8 olur mu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Bi daha sekiz görmek çok zor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Neymar leblebi gibi frikik attı Ikisinde de baraj 3 metre zıpladı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 https://streamable.com/1zzyf said: I need to stop browsing r/soccer right after im done in r/NSFW. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 bu nasıl görüntü ya fifa oynuyormuş gibi hissediyorsun izlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 Cocu da bu elife “beni dinlersen rakitic olursun” diyomus sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 Zorlama wonderkid abi Elif. Necip, Sinan Gümüş vb. adamların geçtiği yoldan geçecek. Tabii iyi bir oyuncu olabilir ama tavanı öyle çok yüksek değil. Fener'in kadrosunda aynı pozisyonda olmasa da daha potansiyelli elemanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar