Bone Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 klasik salon / televizyon odası tipini bilirsiniz, işte duvara dayalı televizyon, bi de ona bakan koltuk şeklinde. odanın içine bir rampa yapıp, sinema salonu gibi kullananlar olduğunu gördüm. böyle bir şey çok fazla masraflı gözükmüyor, ek bir zemin yapıp, üstüne halı kaplatıp, bi de ses sisteminin kablolarını halının kenarlarından geçirince yine olur sanırım. sinema salonu tipi mi yoksa klasik salon tipi mi daha iyi sizce? imkanınız olsa yaptırır mıydınız? http://www.birou-vanzari.ro/wp-content/uploads/2015/10/Cartierul-Latin-Residence-model-5-of-6.jpg https://www.homestratosphere.com/wp-content/uploads/2017/05/home-theater-stadium-seating-may24-17.jpg örnek bir yapılış videosu: https://www.youtube.com/watch?v=y7SRPjskxAI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 rampa olmayınca sayılmıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 yaptirmam..film seyrederken uyuyorum ben..simdiye kadar neler neler seyrettim sozde ama .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 3-5 film izlemek için ne gerek var bi süreden sonra youtubedan şarkı açma başlar maç izlenir içilir sıçılır salak salak rampalıymış yuksek zeminmiş aşırı gereksiz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 VR is the new theater. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Görüyorum ve hayır diyorum kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Gereksiz masraf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 dörtlü ambilight kafi benim için. çok izlesemi zengin olsam fazladan oda olsai ev dev gibi olsa fln belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 marksman said: rampa olmayınca sayılmıyor mu ? rampa olmayınca sinema salonlarındaki o yüksekten bakma hissi olmuyor, ilk resimdeki klasik salondan bir farkı yok ki öylenin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 reyou said: VR is the new theater. öyle filmler çıksa ne eğlenceli olurdu. ama o zamana kadar ölürüz herhalde biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 high ground diyosun arkada ben oturcam diye kavga cıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Bone said: imkanınız olsa yaptırır mıydınız? nereye harcayacağımı bilemeyecek kadar param olsa bile yaptırmazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Para problemim olmasa ben kesin yaptırırdım. Rampasını falan bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 60-70 metrekare salonun varsa olabilir yoksa nereye yapacan rampa falan.. tabi bi de sağlam sinefil olman lazım. böle haftada en az 4 film falan izliyor olacan ki değsin böle bir şeye. he zaten haftada 1 film izleyen biri böle bişi düşünmez bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Bir arkadaşınız da fenerle yol göstersin. Tam sinema rpsi yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 arkaya iki ergen atin bari, sevinsin garibanlar. siz cikin ama salondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 televizyonu aşağı al masraf çıkarma bak dolar euro kaç olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 paran çoksa vaktin de bolsa neden olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 rampalar tek tuşla yükselip alçalabilsin, koltuklar isteğe göre birbirlerine de dönebilsin. hatta bi de sinsi sehpa olsun aralarında, rampa inince o kalksın falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Tusa basinca koca memeli ablalar bira servisi yapsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 koca biralı ablalar meme servisi pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 O daha guzel olur Isin icinde bira ve meme oldugu surece problem yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Gecen gun hayatimda ilk defa vip salonda film izledim. O yayvan deri koltuklarin yatmasi, ayaklarini uzatabilmen, sinirsiz yeme icme (alkol dahil) sicmanin yaninda gelmesi falan... Ve kisi basi 60 lira gibi bisi. Sksen eve kurmam boyle bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar