applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 Oyun olarak ic sahadaki leipzig maci 45dkai dışında hep üstün taraftık çok keyifliydi bizim son cl grubu cidden. Deplasmanda 9 inanilmaz bir sey, ic sahada aptallik yapmasak grubu süpürecektik Dun gs'nin gol atamamasi supriz benim icin ama 1 gol yemesi de supriz. Su savunma duzgun takimlara karsi her mac 3luk olur yani. 1 maçlık beceriksizlik hucunda yaşandı ve gol atilamadi eyv ama savunma forever beceriksiz ona çözüm gerek
aquila Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 savunmaya ayri teknik ekip lazim, 0dan ogretsin.
FuCKiR Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 Lancelion said: ayni mesaji bi daha atarsan artik triggerlanacagiz soz =/ iyi macti, porto'nun da seviyesini gorduk, iceride dis geciririz. bir de schalke'ye bakmak lazim, ne yaptiklari belli degil, full no-name kadro bence porto size kendi sahanızda daha büyük problem olacak. Hele ki gs puana ihtiyacı olan tarafsa o maç geldiğinde
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 Fistan said: 3-4 atar diyordum porto ama haftasonu benfica deplasmanları var rolantide 1-0 aldı geçti adamlar, gs için iyi skor Fistan said: porto basmadan aldı dün gece, benfica deplasmanı var haftasonu sakatlanmak istemiyo kimse tabi hahahahaha ay canım ya önce bi fatmış. kimse yememiş. çekmiş oltayı, bir daha sallamış asdhfuasdh
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 ben maçı sonradan izledim. dışarıdan biri olarak Gs yi gayet iyi buldum . baya gol kaçırmışlar ancak yedikleri golü Karşıyaka yemez herhalde. güzel oyunlarına hediye etmişler maçı. hani kadroları da eksik falan bunun arkasına sıgınırsın ama sıgınmamışlar. MAçın hakkı beraberlik olabilirdi.
Esh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 Lancelion said: bir de schalke'ye bakmak lazim, ne yaptiklari belli degil, full no-name kadro oyle deme d*rk alinacak.
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 Fistan said: senle beraber 2 kişi atladı işte ahah low quality bait'i yüzüne çarpınca atlamış olmuyoruz
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 devam ettikçe kanca daha fazla yaralar dikkat et
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 porto da baya kaçırdı ya.ortada maçtı bizim defanslar daha mal olduğu için kaybettik işte.
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 bizim grup direk cücükler ya ahaha orada bile ezik kalmışız. messi tek başına bizden ve lokomotif'ten pahalı
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 gardas napak adam mi oldurek banka mi soyak yok yani yok schalke de nasil yolunu buluyor buralara, 6 macta 3 puan toplamislar ligde abv
Esh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 messi tek basina gs yi ikiye mi katliyo nedir
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 Aiko said: http://i.redd.it/re6lyi8n70q11.png Boyle diyorsun sardalya'yi üzüyorsun.. Mevcut gs - belhanda = cl finali çünkü
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 ondan sonra real madride niye yenildik diye polemik oluyor.
TheGreatWall Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Gs iyi oynadı falan filan da 2 pas üst üste yapamadı. Biraz daha pas yapabilseydi, topu tutabilseydi arada kazanabilirdi belki. Oyun olarak Porto daha üstündü. Tabi Fatih hocanın istediği birşey de olabilir bu kontraya çıkmak için. İlk 60 dakikayı izledim. Sonrasında oyunun kontrolünü aldı mı gs, sanmıyorum bu kadroyla.
madcow Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 FT zaten hic bir zaman oyun kontrolunu istemez ki? Kucuk rakiplere karsı bile en iyi oynadıgımız maclarda topla oynama oranımız 55% i gecmez.
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 FT maçı her zaman rakip yarı alanda oynamak istediği için bu bölgelerde %60 vs topla oynamak için Guardiola takımı olmak lazım. Ha kendi sahanda kabul eder top dönersen Aykut stayl %70 de olur
TheGreatWall Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 madcow said: FT zaten hic bir zaman oyun kontrolunu istemez ki? Kucuk rakiplere karsı bile en iyi oynadıgımız maclarda topla oynama oranımız 55% i gecmez. Ft oyunun kontrolünü istemez mi? Asdf. Peki. Bide hiç bi zaman.
Öne çıkan mesajlar