FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Bu arada zaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 FuCKiR said: madcow said: FuCKiR said: İlahi adalet ya Abi lutfen uza surdan. Birilerini banlatmaya falan mı kasıyosun? Dostum sen forumu yanlış anlamışsın. Ben sana beğendirmek için yazmıyorum yazıları. Basit bir penaltıydı bana göre. Kaçınca da ilahi adalet dedim. Ne var bunda seni delirtecek. Adam neden banlansın anlamadım şaka gibi ya, adam önüne gelene "uza", "git öğren" falan diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Deplasmanlar kanser yine. Forvetsiz olmicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 aktiftablet said: FuCKiR said: madcow said: FuCKiR said: İlahi adalet ya Abi lutfen uza surdan. Birilerini banlatmaya falan mı kasıyosun? Dostum sen forumu yanlış anlamışsın. Ben sana beğendirmek için yazmıyorum yazıları. Basit bir penaltıydı bana göre. Kaçınca da ilahi adalet dedim. Ne var bunda seni delirtecek. Adam neden banlansın anlamadım şaka gibi ya, adam önüne gelene "uza", "git öğren" falan diyo. kurallar içinde oldukça böyle çirkinliklere göz yumuluyor işte %100 haksız olduğu yerde utanmadan karşıya atar gider yapabiliyorsun küfür veya hakaret etmedikçe.. hele siyasetten spora, oyundan müziğe herşeyin konuşulduğu forumu ultRaslan falan sanıp çık git demek priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Lan şu 3 büyütülmüşleri tutmamak kadar güzel bir şey yok. CL de 3 atıyorsun geliyorsun lig te akigodan 3 tane yiyorsun. ZAAAaaaa derler adama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 akigolar lokomotifden daha iyi takım zaten o yüzden sıkıntı yok söylediğin şeyde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 yok canım okadar da değil. bariz küme düşmemeye oynıyacaklar bu sene. Gs galibiyeti onlara 3-5 sezonda bir olur anca.buda onlardan biri işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 applev0dka said: kurallar içinde oldukça böyle çirkinliklere göz yumuluyor işte %100 haksız olduğu yerde utanmadan karşıya atar gider yapabiliyorsun küfür veya hakaret etmedikçe.. hele siyasetten spora, oyundan müziğe herşeyin konuşulduğu forumu ultRaslan falan sanıp çık git demek pricelesskurallar dahilinde "karsı tarafı" kıskırtmak amaclı yazı yazmak, ya da namı diger troll, serbestse ozaman kufur ve hakaret etmeden karsılık vermek de serbest oluyor. İki taraflı bir yol bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 konu galatasaray olunca böyle oluyor işte. trabzon... akhisar ve diğer anadolu kulüpleri. dandik dandik takımlardan 2 3 gol yerler kötü oynarlar. rakip galatasaray ya, herkes messi ak. herkes neymar falan oluyor. ne büyük rakipmiş bu galatasaray. eskiden bu fenerbahçeye yapılırdı. her takım farklı oynardı fenere. adamlar haklıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 escape said: abi şeyi unutuyoruz sanki ya yorum yaparken. bu takım bir kaç gün önce şampiyonlar ligi maçı yaptı. konsantrasyon ve mental yorgunluk var. bütün sene böyle olacak. akhisar da perşembe uefa maçı oynadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 @escape abi ne alakası var, CL'de oyuncularımız sımarmıs. Rodrigues'in saha icindeki hareketleri, oyun icin verdigi caba falan cok kotuydu. Bununda hafta ici CL macı oynadık yorgunuz gibi bir bahanesi olamaz 5 gun oldu macın ustunden. Sadece oyuncularımız degil FTde sımarmıs. 4-2-4-0 ya da 4-6-0 oynamak cok zordur. Oyle dusununce guzel gibi geliyor ama bunları gercek anlamıyla basarılı oynayan takımlar peleli garinncha'lı brezilya, ya da gunumuzden ornek vermek gerekirse griezmann ın ilerde oldugu atletico madrid. Bu taktiklerin en onemli olayı en ilerdeki oyuncunun hem forvet hem orta saha ozellikli olması hem de ikisini de vasatın cok uzerinde oynaması gerekir. Bunu da gectim ilerdeki 4 lunun cok cok cok hareketli olması gerekir. Surekli ara kosular, surekli alan degistirmeler, surekli olarak ayaga ve bos alana net paslar gerekir. Ne kadar antremanı yapıldı bilemiyorum ama FT'nin ben yaptım oldu kıvamlı bir yaklasımda bulundugunu dusunmek imkansız degil. Cunku ilerde oyuncularımız hareketsizdi. 4-6-0 ın ruhuna cok aykırı bir oyun oynadık. Biz yaptık oldu havasına girdigimiz anda inmemiz cok iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 madcow said: applev0dka said: kurallar içinde oldukça böyle çirkinliklere göz yumuluyor işte %100 haksız olduğu yerde utanmadan karşıya atar gider yapabiliyorsun küfür veya hakaret etmedikçe.. hele siyasetten spora, oyundan müziğe herşeyin konuşulduğu forumu ultRaslan falan sanıp çık git demek pricelesskurallar dahilinde "karsı tarafı" kıskırtmak amaclı yazı yazmak, ya da namı diger troll, serbestse ozaman kufur ve hakaret etmeden karsılık vermek de serbest oluyor. İki taraflı bir yol bu. iyi de abi eğer adam trolluyorse sen cevap verdiğin zaman kazanan o olmuş oluyor. kimse sen bas git dedin diye forumu kapatıp pc'yi camdan atmayacak yani. kendini sinir ederek ve bunu karşı tarafa gösterek trolün kazanmasına izin veriyorsun. açık olucam burada futbol konuşurken çoğu yazını içerik açısından doyurucu buluyorum ve okuyorum ama konu gs olunca objektif bakamıyorsun ve trolleri sen davet ediyorsun. ben de dahil sonra insanlar senin üstüne oynuyor çünkü o kadar kör göze parmak pozisyonlar hakkında fanatiklik yapıyorsun ki kendime engel olamiyorum mesela. yoksa senin dediğin şeylerden ben de şikayetçiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Sinirlenmekteki sebeplerimin haklı oldugunu dusunsem de tabiki dogru olan sinirlenmemek. O konuda kesinlikle sana katılıyorum. Ama onemli olan sey, benim icin mac bittikten yarım saat bilemedin 1 saat sonra mac muhabbeti bitiriyor. Mac sırasında topicler ve muhabbetler benim icin yanyana macı izleyen insanların konustukları olarak dusunuyorum. Ben sinirleniyorum bisey yazıyorum. 3 koltuk yandan biri laf atıyor. Ona laf yetistiriyorum, sonra baska bisey oluyor onu tartısıyoruz, ordan buraya atlıyoruz. Bazen bagrısıyoruz cagrısıyoruz. Mac bitiyor sonra birbirimize zaa layıp guluyoruz ve bir sonraki macta gorusmek uzere diyip dagılıyoruz. Benim icin mac coktan bitti. Ben analiz moduna gectim bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 lel said: UEFA Champions League Verified account @ChampionsLeague Follow Follow @ChampionsLeague More After their #UCL win in midweek, Galatasaray are brought back down to earth in a 3-0 loss at Akhisar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 sadfgfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 @madcow Anlıyorum demek istedigini. Ben de mac esnasında benzer sekilde kullanıyorum burayi. Stadyumda izliyorsam azcik da kafam güzelse 1i 1000 yapip buraya yazdığım da oluyor. Ama hani tv basinda 3-4 acıdan tekrar tekrar izledigimiz sey icin bazen tartismanin bu kadar uzamadan futbola dönmesi gerekiyor. Zaten sirf troll amacli olmayanlari olmus gibi yazanlara cevap vermeye tenezzül etmiyorum da. Senin gibi macin harareti ile olani farkli görüp yorumlayan insanlara da daha sakin baktigim anlarda cevap verip dogru gördüğümü anlatmaktan geri duramiyorum. Sana karsi offensive oluyorsam yeri gelmisken ozur dileyeyim sdf Maci toplam 15-20dk izledim. Gs'nin kronik deplasman olayi mi yoksa CL etkisi mi onu tartışmak isterdim aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 VAR bile kurtaramamış :P zaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Ft herkesten faydanalacam egosu denedi de öyle olmuo. Salı pazar için rotasyona gerek yok. Tek forvet var aman bir şey olmasın diye forvetsiz mi çıkılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 muslera (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 madcow said: @escape abi ne alakası var, CL'de oyuncularımız sımarmıs. Rodrigues'in saha icindeki hareketleri, oyun icin verdigi caba falan cok kotuydu. Bununda hafta ici CL macı oynadık yorgunuz gibi bir bahanesi olamaz 5 gun oldu macın ustunden. Sadece oyuncularımız degil FTde sımarmıs. 4-2-4-0 ya da 4-6-0 oynamak cok zordur. Oyle dusununce guzel gibi geliyor ama bunları gercek anlamıyla basarılı oynayan takımlar peleli garinncha'lı brezilya, ya da gunumuzden ornek vermek gerekirse griezmann ın ilerde oldugu atletico madrid. Bu taktiklerin en onemli olayı en ilerdeki oyuncunun hem forvet hem orta saha ozellikli olması hem de ikisini de vasatın cok uzerinde oynaması gerekir. Bunu da gectim ilerdeki 4 lunun cok cok cok hareketli olması gerekir. Surekli ara kosular, surekli alan degistirmeler, surekli olarak ayaga ve bos alana net paslar gerekir. Ne kadar antremanı yapıldı bilemiyorum ama FT'nin ben yaptım oldu kıvamlı bir yaklasımda bulundugunu dusunmek imkansız degil. Cunku ilerde oyuncularımız hareketsizdi. 4-6-0 ın ruhuna cok aykırı bir oyun oynadık. Biz yaptık oldu havasına girdigimiz anda inmemiz cok iyi oldu. Yaw 4-6-0 böyle oynanmaz ki https://assets.nst.com.my/images/articles/460.jpg_1507554828.jpg bi hareket bişey olur orta sahada savunmaya destek veren birileri olur top tutan biri falan ne bileyim 4-6-0 böyle ise olmaz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 4-6-0 ya da 4-2-4 u anlatan cok guzel bir kac yazı okumustum zamanında, 1958 brezilya'sı ve Pele'nin Garinncha'sının onemiyle alakalı, bir de 4-6-0 duzeninin pozisyonsal oyuncu ihtiyacı ile ilgili de bir yazı vardı, bulursam yollayacagım. Aslında 4-6-0 gerceklestirilmek istenen bir hayaldir, futbolun orta sahada kazanıldıgı gercegi kabul edildiginden beri taktikler her zaman, orta sahada rakipten daha kalabalık olmak, mumkunse butun pozisyonlarda rakipten daha kalabalık olmaya dayanır. Bu stratejiyi dayanan diger bir sistem de 3-5-2 dir mesela. Amac oyunun üçe bolunmus olarak dusunulebilecek her bolgesinde rakipten sayısal olarak fazla olmak. 4-6-0 hayali de defansif duzeni bozmadan sayısal ustunlugu kazanma hayaldir. Orta sahada alanı daha iyi daraltmak, hucum alanında da ceza sahası icinde cok oyuncu sokmak. Ornegin 4 2 3 1 in cok yaygın bir method olmasının sebebi ozel oyunculara dayanmamasıdır. hucumcu orta saha oyuncusunu pasor de kullanabilirsiniz, sutor de kullanabilirsiniz, defansif bir oyuncu olarak da kullanabilirsiniz, daha serbest bir oyuncu olarak da kullanabilirsiniz. Yine 4 2 3 1'de acıklarınız sadece orta da acabilir, ic ozellikli de olabilir, ucurtma da olabilir. Versatil bir metottur bu yuzden de takıma sekilsel sablonu oturtması daha kolay ve sonrasında strateji calısmayı rahatlatır. Bunun aksine ozellesmis 4-6-0, 3-5-2 gibi sistemler fazla ozellestirilmis sistemler, ozel oyunculara ihtiyac duyarlar. En basit ornek hucumun en ilersiindeki oyuncunun griezman kıvamlı, hem orta saha hem de forvet yeteneklerinin ust duzey olmasını gerektirir. Kanatlardan birinin ic ozellikli olması gerekir(gerekir diyorum cunku bugune kadar gordugum calısan sistemlerde oyle). Orta saha ikili ya da 3lunun patron olması gerekir. Yani hem rakip ceza sahası cevresi ve icinde surekli bulunması, hemen sonrasında da bolgesine donup savunma islerini duzgun yapmasını gerektirir. Yani ileri 4 tane hızlı adam koydum ise kosar kosar araya salarız, kesinlikle uzerinde yeterince calısılmıs bir taktige benzemiyor. Neyse cok uzattım, en azından su bizim yapmamız imkansız olan hayalden vazgecmemiz icin onemli bir kayıp oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Daha once de yazdim, Gs en az bi 30 puan kaybeder deplasmanda. Fakat 2 Akhisar macinda 2 net kirmizisi verilmedi adamlarin. Bunu da gormek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 mustafa yumlu kazmasi bi de go latti di mi sdfgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 onyekuru kanat sinan en uçta oynayıverseydi aslında hızı veya dribblingi olmayan, gsye gelene kadar hatta gs u21de santrafor oynayan adamı ft zorla kanada evriltti resmen huehue forvetsizlikten kırılıyorsun sal en uca takılsın işte herif, ofsayta da düşüyor adam geçmektense kendini yere atmayı da yeğliyor, bir de sırtında 17 numara olsaydı mis gibi emek hırsızı olurdu varya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar