Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 çok kebap grup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 şalke maçına gurbetçiler şöyle bişey hazırlasın 3 puan cepte lel http://i.hurimg.com/i/hurriyet/75/750x422/574190bf18c7735ab8a2c595.jpg istanbuldaki maça bizzat gelir goygoyunu da eksik etmezse reis tamamdır bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Simdi dar gelcek pardon d*rk , SCAHLKE BU SENE ANEWUYU VE BELISCHI YI ALDI FENA OYNUYO LIGDE , ALAMANYANIN EN IYI 4-2-4 OYNAYAN DAKUMU OLDULAR Diyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 bjk 3. torbadaydı yalnız, 4. torbadan leipzig gelmişti. tüm gruplara bakınca keşke bu olsaydı denilen gruplar vardı. kesin ikinci olunur bu grupta denilebiliyordu. burada yok yani 4. torbadan girip 1'den lokomotif çekiyorsun. hiçbir gs'linin başka grupta olsaydık diyeceğini de sanmıyorum tüm gruplara bakınca. gruptaki diğer takımlar da demiyordur zaten torbaların en alt takımları hepsi memnundur. ha bana sorarsan zaten sıcak top muhabbeti kesin var, türk takımlarına almanya, portekiz rusya ukrayna ve doğu avrupa takımları çok daha fazla çıkıyor istisnasız şekilde. Sotto said: @sabonis - arkada kalmis. Haha cidden ya. Amma mesaj atmistik yok herkes herkesi yenebilirse en zor grup olur filan. Al burda da herkes herkesi yenebiliyor ayni mantik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 uefadan çok intertoto grubu olmuş la bu ahahah, lokomotif nası pot1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 5 puan falan alır gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 boş vaktim vardı geçen seneki BJK kura çekiminden 1-2 bişe çıkardım, eğlenelim. applev0dka said: 2 defadir 4. Torbadan alman çekiyoruz.. Biri şampiyondu digeri gonullerin sampiyonu hay böyle isin... 4. Oluruz net applev0dka said: Bi guruptan hem lider hem 4. Cikma ihtinali varsa 4 takimin da net boktan gruptur aktiftablet said: 1 tane her maçını net kazanacak takım olması daha iyi. Böyle hepsi biribirni yenebilecek takımlar ve hepsi beşiktaştan güçlü, çıkma şansı daha zor. Üçüncülük bile baya zor. Neyse ligi koyalım ligi. aktiftablet said: Sonuncu bile olunur bu grupta aktiftablet said: Laraken said: bildiğin gruptan birinci çıkma ihtimaliniz var, ne istediğinizi anlamak harbiden zor. Şu gruptan 1. çıkarsak semtte bizim meyhaneye götürücem seni, istedign gibi ye iç. Esh said: gg bu sene sdfgh 1 puan alsak iyi DarKRideR said: leş kura, ballı evet yine top class takım seçmedik ama o balı resmen dördüncü torbadan grubun en pis, zaten torbanında en güçlü takımını seçerek nötrledik... bu tip gruplar en pisi. top class yok real, munih gibi ama herkesin herkesten puan alma şansı olunca it gibi saldırıyor herkes birbirine. ÖLÜM GRUBU resmen. buradan bjk de, diğer takımlardan herhangi biri de 1. de bitirebilir sonuncuda. leipzig'in gerçi lotarya dışında kalma ihtimali "bence" yok. arcane said: simdi egri oturup dogru konusalim turk takimlari icin ucuncu dorduncu torbadan ne gelecegi daha onemli. super ligden gazel okumaya, zaman makinesine falan gerek yok. lutfen... BURADA İSE 3 TANE ADAM GİBİ ADAM VAR pascalnouman said: kuraya kotu diyen dombilidir taocudur tatava yapmayip basip gecmek lazim ama şg diye bir hamsi var takımın basinda o yuzden hic net konusamiyoruz Llama said: ne guzel kura cekmisiZ ha gecen senede boyle idi umarim.bu sefer beceririz cikmayi gruptan k1nJo said: applev0dka said: Yani pot 1takimini yenme ihtimalin var diye grup otomatik olarak kolay olmuyor sadece bunu anlatmaya çalışıyorum.. Top tier takim yok grupta, olsa daha kolay olur bunu diyorum. grup genel olarak kolay değil ama diğerlerine göre kolay. kolaylıktan kastı bu herkesin neyi anlamamak için diretiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Boyle birsey yoktu zaten arguman bunun uzerineydi. Stringray said: bjk 3. torbadaydı yalnız, 4. torbadan leipzig gelmişti. tüm gruplara bakınca keşke bu olsaydı denilen gruplar vardı. kesin ikinci olunur bu grupta denilebiliyordu. burada yok yani 4. torbadan girip 1'den lokomotif çekiyorsun. hiçbir gs'linin başka grupta olsaydık diyeceğini de sanmıyorum tüm gruplara bakınca. gruptaki diğer takımlar da demiyordur zaten torbaların en alt takımları hepsi memnundur. ha bana sorarsan zaten sıcak top muhabbeti kesin var, türk takımlarına almanya, portekiz rusya ukrayna ve doğu avrupa takımları çok daha fazla çıkıyor istisnasız şekilde. Sotto said: @sabonis - arkada kalmis. Haha cidden ya. Amma mesaj atmistik yok herkes herkesi yenebilirse en zor grup olur filan. Al burda da herkes herkesi yenebiliyor ayni mantik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Esh Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Bizim grup oyleydi, biz iyi oynadik. Yoksa gs gitse sifir puanla donerdi gecen sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 bi maç kala 3.lüğü garantiler rahatlarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Esh said: Bizim grup oyleydi, biz iyi oynadik. Yoksa gs gitse sifir puanla donerdi gecen sene He aynen. Porto dediginiz takim ciktiktan sonra 10 tane filan yedi, Monaco Pot 1'den gelip sonuncu oldu, Leipzig bugun Zorya ya eleniyor neredeyse. Besiktas beklenilenin cok ustunde oynadi o ayri. Ama o grup ciddi kolay bir gruptu nasilki bugunku grup kolaydiysa. GS kotu oynayip birseyler yapamazsa kendi kazmalagimiz yapacak birsey yok. Ben yine cikamayiz diyorum ama 3-5 puan aliriz. Ilk sene icin bu yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… FuCKiR Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Gs nin gruptan çıkması için acilen zenci forvete ihtiyacı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 CL gruptaysa hiç bir takım kötü değildir. Rubin Kazan Barça'yı Basel Real'i eledi çok eski olmayan bi tarihlerde. Siz daha çok örnek yazabilirsiniz eminim. Şansı bahtı açık olsun gruplardan çıksın GS ama öyle ÇOK da garanti değil, bu takımlar da öyle çer çöp takım değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Voys Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 grupta kimler var bir kişi de yazmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Ya dayanamıyorum artık... Sendeki bu zenci aşkı nereden kaynaklanıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 https://snag.gy/p1w2a4.jpg https://snag.gy/TS5AEv.jpg https://snag.gy/DrTVi1.jpg https://snag.gy/Pe6F5I.jpg Grupta en değersiz takım GS transfermarkt'a göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Ya zaten insanlarin anlamadigi sey olaylari "relative" degerlendiriyor olmamiz. Yoksa yillar sonra ilk kez CL'ye giden 4. torba GS'nin grubun favorisi olmadigini zaten biliyoruz. Ama tum olasiliklar icinde cekebilecegin en iyi kuralardan biri muhtemelen. Bunun aynisi gecen sene Besiktas icin de gecerliydi de kabul ettirememistik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Forlanın bize katkısı resmen Tarık'tan fazla oldu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Reis bi ara gelecekti bize kalbi temiz istemis demekki zamaninda dfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Stringray said: hiçbir gs'linin başka grupta olsaydık diyeceğini de sanmıyorum tüm gruplara bakınca. ben biraz keşke E grubu olsamıydı acaba diyorum. bayern'in geleni geçeni kevgir etmesi durumunda içeride ajax ve benficayı yenip dışarıda 1 beraberlik yetecekti. şimdi içerideki 3 maçı da kazanmak zorundayız en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Abi niye gözünüzde bu kadar büyüğüz biz hala. Şu anda net olarak yeneriz diyebileceğiniz kimse yok. Keza ajaxa karşı falan da favori falan çıkamayız. Üçüncü olup iki galibiyet alsak müthiş iş olur hem para hem gaz açısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Bu ne lan Boyle sampiyonlar ligi grubu mu olur. En koklu ve sanli takim biziz. Gule oynaya cikariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Red Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Böyle grup geldi mi ben sevinmiyorum. Oo kolay grup kafası bize yaramıyor pek. O takımların hepsi içerde dışarda yenebilir bizi. En azından grupta bi tane top class takim olacak abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Raylen Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 escape senin arap atı 40 yaşındaymış lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Esh said: Bizim grup oyleydi, biz iyi oynadik. Yoksa gs gitse sifir puanla donerdi gecen sene gs topicinde kungen-tier muazzam bir taunt, isteyen istedigi damaji yapsin artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 Sonraki 41.sayfa (Toplam 186 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 3
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Boyle birsey yoktu zaten arguman bunun uzerineydi. Stringray said: bjk 3. torbadaydı yalnız, 4. torbadan leipzig gelmişti. tüm gruplara bakınca keşke bu olsaydı denilen gruplar vardı. kesin ikinci olunur bu grupta denilebiliyordu. burada yok yani 4. torbadan girip 1'den lokomotif çekiyorsun. hiçbir gs'linin başka grupta olsaydık diyeceğini de sanmıyorum tüm gruplara bakınca. gruptaki diğer takımlar da demiyordur zaten torbaların en alt takımları hepsi memnundur. ha bana sorarsan zaten sıcak top muhabbeti kesin var, türk takımlarına almanya, portekiz rusya ukrayna ve doğu avrupa takımları çok daha fazla çıkıyor istisnasız şekilde. Sotto said: @sabonis - arkada kalmis. Haha cidden ya. Amma mesaj atmistik yok herkes herkesi yenebilirse en zor grup olur filan. Al burda da herkes herkesi yenebiliyor ayni mantik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Bizim grup oyleydi, biz iyi oynadik. Yoksa gs gitse sifir puanla donerdi gecen sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 bi maç kala 3.lüğü garantiler rahatlarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Esh said: Bizim grup oyleydi, biz iyi oynadik. Yoksa gs gitse sifir puanla donerdi gecen sene He aynen. Porto dediginiz takim ciktiktan sonra 10 tane filan yedi, Monaco Pot 1'den gelip sonuncu oldu, Leipzig bugun Zorya ya eleniyor neredeyse. Besiktas beklenilenin cok ustunde oynadi o ayri. Ama o grup ciddi kolay bir gruptu nasilki bugunku grup kolaydiysa. GS kotu oynayip birseyler yapamazsa kendi kazmalagimiz yapacak birsey yok. Ben yine cikamayiz diyorum ama 3-5 puan aliriz. Ilk sene icin bu yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Gs nin gruptan çıkması için acilen zenci forvete ihtiyacı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 CL gruptaysa hiç bir takım kötü değildir. Rubin Kazan Barça'yı Basel Real'i eledi çok eski olmayan bi tarihlerde. Siz daha çok örnek yazabilirsiniz eminim. Şansı bahtı açık olsun gruplardan çıksın GS ama öyle ÇOK da garanti değil, bu takımlar da öyle çer çöp takım değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 grupta kimler var bir kişi de yazmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Ya dayanamıyorum artık... Sendeki bu zenci aşkı nereden kaynaklanıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 https://snag.gy/p1w2a4.jpg https://snag.gy/TS5AEv.jpg https://snag.gy/DrTVi1.jpg https://snag.gy/Pe6F5I.jpg Grupta en değersiz takım GS transfermarkt'a göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Ya zaten insanlarin anlamadigi sey olaylari "relative" degerlendiriyor olmamiz. Yoksa yillar sonra ilk kez CL'ye giden 4. torba GS'nin grubun favorisi olmadigini zaten biliyoruz. Ama tum olasiliklar icinde cekebilecegin en iyi kuralardan biri muhtemelen. Bunun aynisi gecen sene Besiktas icin de gecerliydi de kabul ettirememistik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Forlanın bize katkısı resmen Tarık'tan fazla oldu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Reis bi ara gelecekti bize kalbi temiz istemis demekki zamaninda dfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Stringray said: hiçbir gs'linin başka grupta olsaydık diyeceğini de sanmıyorum tüm gruplara bakınca. ben biraz keşke E grubu olsamıydı acaba diyorum. bayern'in geleni geçeni kevgir etmesi durumunda içeride ajax ve benficayı yenip dışarıda 1 beraberlik yetecekti. şimdi içerideki 3 maçı da kazanmak zorundayız en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Abi niye gözünüzde bu kadar büyüğüz biz hala. Şu anda net olarak yeneriz diyebileceğiniz kimse yok. Keza ajaxa karşı falan da favori falan çıkamayız. Üçüncü olup iki galibiyet alsak müthiş iş olur hem para hem gaz açısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Bu ne lan Boyle sampiyonlar ligi grubu mu olur. En koklu ve sanli takim biziz. Gule oynaya cikariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Böyle grup geldi mi ben sevinmiyorum. Oo kolay grup kafası bize yaramıyor pek. O takımların hepsi içerde dışarda yenebilir bizi. En azından grupta bi tane top class takim olacak abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 escape senin arap atı 40 yaşındaymış lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Esh said: Bizim grup oyleydi, biz iyi oynadik. Yoksa gs gitse sifir puanla donerdi gecen sene gs topicinde kungen-tier muazzam bir taunt, isteyen istedigi damaji yapsin artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar