sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 besiktas'in grubu degil mi bu ya? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Moskova nın önünde 3. Bitirebilir zor yinede Hadi hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Gs 2. Veya 3. Olur Gruptan çıkarsa da şampiyonluk gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 sabonis said: valequenta said: Leipzig monaco porto gibi ufurukten uefa grubu çekmeyelim istiyorum. Şampiyonlar ligi grubu olsun. Gönlümden geçen Barcelona, manu, valencia HAHAHAHAHAHAHA ters manyel işe yaradı bu arada gülüyorum da, bu kadro ile buradan da çıkamayız bence. hedef uefa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 sardalya said: besiktas'in grubu degil mi bu ya? :D Yok o kadar zor degil bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 lan keşke hardcore gruptan eleneydik, şimdi bundan elensek 2 sene susmaz rakip taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 bu sene en az çeyrek final olmazsa büyük ayıp. 1 tane taş gibi zenci bir forvetle bu iş biter. ligi de alırız çeyrek final de oynarız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 bu escape niye sürekli proc'luyor la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Esh said: sardalya said: besiktas'in grubu degil mi bu ya? :D Yok o kadar zor degil bu niye zor degil? 1. pottan ne kadar gucsuz takim gelirse o kadar zor olmuyor muydu gruplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Lokomotiv Schalke (d) Porto (d) Porto Lokomotiv (d) Schalke fikstür böyle ekstrem durum yoksa. ilk 2 maç 4 yaparsak iş büyük ölçüde biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 escape said: bu sene en az çeyrek final olmazsa büyük ayıp. 1 tane taş gibi zenci bir forvetle bu iş biter. ligi de alırız çeyrek final de oynarız.. zenci forvet her eve lazim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 fatih terim yine 4 ayağının üzerine düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 aga bu grubun zorluğu mu tartışılıyor her torbanın en dandik takımı grup oluşturmuş daha ne olsun lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Fikstur sonradan mi belli oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Stringray said: aga bu grubun zorluğu mu tartışılıyor her torbanın en dandik takımı grup oluşturmuş daha ne olsun lel ben de onu soruyorum 30 sayfa bu konfigurasyonun neden en zor grup oldugunu anlatmadiniz mi? benim o zamanlar tek bi mesajim bile yok muhtemelen belki hak vermisimdir size ama komik oldu insanlar hakkaten ne dusunuyor onu merak ettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Stringray said: aga bu grubun zorluğu mu tartışılıyor her torbanın en dandik takımı grup oluşturmuş daha ne olsun lel biz sizin gibi değiliz. bariz olan bir şey tartışmayız. geçen sene sizin şampiyonlar ligi 'uefa' grubunun ne kadar zor olduğunu anlatmak için heralde 1712 post falan attınız. bizim dediğimiz şey, bizim takımımız aşırı kötü ve bu gruptan bile çıkamama ihtimalimiz son derece yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 şu gruptan fenerbahçe veya beşiktaş bile rahat çıkar abi niye kötülüyorrsunuz? amaç gruptan çıkmak, çeyrek final oynamak vs değil mi? bunlardan gelecek paralar, prestijler kötü mü yani? ama çıkamazsak büyük dalga geçerler :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 @sabonis - arkada kalmis. Haha cidden ya. Amma mesaj atmistik yok herkes herkesi yenebilirse en zor grup olur filan. Al burda da herkes herkesi yenebiliyor ayni mantik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 KIHKIHKHIKHIKHIKHIKH Şundan güzel "Magick" meme'i yapılır ha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 besiktas kadar basarili olamayacagimiz bi gercek zenci forvetle kesin cikariz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Bizim su an CL ye cok uygun bir takimimiz yok zaten ama her puan para ve onemli bunlar. Birseyler yaparsin seneye kendini 3'e atarsin filan. Bunlar adim adim. Icerde disarda 4-0 4-0 yenilecegimiz takimlar istemiyorum ben en azindan berabere filan kal para al puan al cikamasan bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Iddialı gs li yok gördüğüm kadarıyla sonra postlar yüzlerine vurulmasin diye tedbirli herkes :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Aceace said: KIHKIHKHIKHIKHIKHIKH Şundan güzel "Magick" meme'i yapılır ha :D https://galeri2.uludagsozluk.com/351/galatasaray-in-sampiyonlar-ligi-fiyaskosu_489988.png bunu hatırlamışlardır kesin hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Şu grupta porto hariç hepsi denk takimlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 O gruptan schalke cikar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar