Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2018-2019 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sabonis said:

valequenta said:

Leipzig monaco porto gibi ufurukten uefa grubu çekmeyelim istiyorum. Şampiyonlar ligi grubu olsun. Gönlümden geçen Barcelona, manu, valencia

HAHAHAHAHAHAHA
ters manyel işe yaradı

bu arada gülüyorum da, bu kadro ile buradan da çıkamayız bence. hedef uefa :D
Mesaj tarihi:
Stringray said:

aga bu grubun zorluğu mu tartışılıyor her torbanın en dandik takımı grup oluşturmuş daha ne olsun lel

ben de onu soruyorum 30 sayfa bu konfigurasyonun neden en zor grup oldugunu anlatmadiniz mi? benim o zamanlar tek bi mesajim bile yok muhtemelen belki hak vermisimdir size ama komik oldu insanlar hakkaten ne dusunuyor onu merak ettim :D
Mesaj tarihi:
Stringray said:

aga bu grubun zorluğu mu tartışılıyor her torbanın en dandik takımı grup oluşturmuş daha ne olsun lel

biz sizin gibi değiliz. bariz olan bir şey tartışmayız. geçen sene sizin şampiyonlar ligi 'uefa' grubunun ne kadar zor olduğunu anlatmak için heralde 1712 post falan attınız.

bizim dediğimiz şey, bizim takımımız aşırı kötü ve bu gruptan bile çıkamama ihtimalimiz son derece yüksek
Mesaj tarihi:
şu gruptan fenerbahçe veya beşiktaş bile rahat çıkar abi niye kötülüyorrsunuz?

amaç gruptan çıkmak, çeyrek final oynamak vs değil mi? bunlardan gelecek paralar, prestijler kötü mü yani?

ama çıkamazsak büyük dalga geçerler :d
Mesaj tarihi:
@sabonis - arkada kalmis.

Haha cidden ya. Amma mesaj atmistik yok herkes herkesi yenebilirse en zor grup olur filan. Al burda da herkes herkesi yenebiliyor ayni mantik.
Mesaj tarihi:
Bizim su an CL ye cok uygun bir takimimiz yok zaten ama her puan para ve onemli bunlar. Birseyler yaparsin seneye kendini 3'e atarsin filan. Bunlar adim adim.

Icerde disarda 4-0 4-0 yenilecegimiz takimlar istemiyorum ben en azindan berabere filan kal para al puan al cikamasan bile.
Mesaj tarihi:
Aceace said:

KIHKIHKHIKHIKHIKHIKH

Şundan güzel "Magick" meme'i yapılır ha :D

https://galeri2.uludagsozluk.com/351/galatasaray-in-sampiyonlar-ligi-fiyaskosu_489988.png

bunu hatırlamışlardır kesin hahah
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...