Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2018-2019 Sezonu Genel Tartışma

pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

Modeste heryerde son dakika diye türedi.

Gomisle aynı menajerin futbolcusuymuş zaten.

Ahmet musa niasse derken sonunda iş yine menajer kazığına kaldı heralde.

Badou da kıçını kaldırıp gelemedi bayram diye kabile ziyaretinde midir nedir.

Donk pazartesi bir sarı daha görürse haftaya trabzonda selçukla erenle falan iyi foslayacak takım.
Sosyal ağlarda paylaş

oldun said:

gomisde iyi paraciymis cidden eskiden sergende paraciydi ama en azindan gereksiz bayrak tasimasi falan yapmazdi. Hem taraftara oynamaya calisip hemde arka kapilarda takimi silkmeye calisan oyunculari sevemedim sevmicem heralde

gomis kariyerinin her döneminde paracıydı ya. bilic dönemi bjk anlaşmıştı bununla adam geliyorum demişti bizimkilerde bekliyordu. sonra swansea buna daha çok imza parası verince aynısını bizden isteyip, vermeyince kaçıp oraya gitmişti fasdsf

herif iyi para almayacağı hiçbir takıma gitmedi. ha gittiği her yerde ne bekleniyorsa onu verdi ayrı konu.

lens gibi kontratı alıp, yatıp sonraki kontrat zamanına geldiğinde tekrar köpek gibi oynayıp sonra yatışa geçmedi.
Sosyal ağlarda paylaş

adamın yaptığı işi para için yapmasını mı eleştiriyorsunuz abi? napıyo diğer futbolcular ne için oynuyor?

piyasada parasını alıp, götünün üstüne yatan tonla adam doluyken(özellikle türkiyeye gelen adamlar) çatır çatır top oynamış ve gol kralı olmuş adamı ABİ ÇOK PARAGÖZ diye eleştirmek bana saçma geliyor.

neyse erenle saç baş yolarken bu sene dersiniz GOMİS PARAGÖZDÜ diye.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

oldun said:

gomisde iyi paraciymis cidden eskiden sergende paraciydi ama en azindan gereksiz bayrak tasimasi falan yapmazdi. Hem taraftara oynamaya calisip hemde arka kapilarda takimi silkmeye calisan oyunculari sevemedim sevmicem heralde

gomis kariyerinin her döneminde paracıydı ya. bilic dönemi bjk anlaşmıştı bununla adam geliyorum demişti bizimkilerde bekliyordu. sonra swansea buna daha çok imza parası verince aynısını bizden isteyip, vermeyince kaçıp oraya gitmişti fasdsf

herif iyi para almayacağı hiçbir takıma gitmedi. ha gittiği her yerde ne bekleniyorsa onu verdi ayrı konu.

lens gibi kontratı alıp, yatıp sonraki kontrat zamanına geldiğinde tekrar köpek gibi oynayıp sonra yatışa geçmedi.

swansea premier lig takımı. adam çine gitmiyor parası için, premier lige gitmiş. türkiyeye gelen bütün futbolcular avrupada kazanamayacağı parayı kazanabileceği için geliyor zaten.

sen eğer premier lig takımından az para verirsen adama ben de olsam swanseayi tercih ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben pozitif bakıyorum bu sezonki transferlere aslında, lig bittiğinde şampiyonluk rehavetini atınca hem ligde tekrar şampiyonluğu kovalamak hem de CL'de iyi bir kura yakalanması halinde gruptan çıkabilmek için gereklilikler; Gary'nin yaptığını diğer kanatta da yapabilen ve Feghouli'yi kesebilecek hızlı bir kanat(Onyekuru); Gomis ile güzelce vedalaşıp, para kazanıp yerine daha çok yönlü bir forvet (Modeste); Japon'un bonservisi, Fernando'nun yanına banko 8 numara bir adam ve bir de yedeği (N'Diaye, Akbaba) Bunlar gerçekleşenler.

Şimdi as stoper ve yedek forvet işi kaldı, muhtemelen de çözülecek, ben Burak'ı bekliyorum yedek forvet olarak, hatta yedek de değil çift forvet oynatabilir Modeste ile. Stoper olarak da umarım kiralık Kjaer işi olur hem saha içi hem saha dışı için güzel hamle olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

oldun said:

Abi benim dedigim ile senin yazdıgının ne alakası var.Lens bir ara cıkıpda ben bu takım için ölürüm triplerine mi girdi.
Sosyal ağlarda paylaş

pattisliborek said:

nasıl parçalar bizim ligi belli değil şu 2 transfer olursa.

https://image.ibb.co/bJJvhp/icbosaltankadro.png
Suna ulasabilirsek sacmalık olur zaten. omurga'nın yarısı PL'den gelmis olacak. Cahill - Fernando - Badou. Kanatlarda 2 pır pır, biri hızdan oburu teknikten bayılmak üzere. Pozisyon almayı bilen ve topla araları cok iyi 2 bek. Ustune de ceza alanı icinde dısında gole yakın oynamayı seven 10 numara. Gol atan attıran canavar gibi bir forvet.

Modeste yi bize yedirmezler diye dusunuyorum. İngiltere'den ingiliz oyuncu cıkarmak mesele. Wilshere'den cıkmadı gelmedi. O yuzden de Cahill'de olmaz sanırım.

Zapata gelebilir defansa. Forvet gercekten bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

erenin 13 golden fazla attığı sezon yok. gomis geçen sene 2 katını attı.

geri kalan 13 gol açığını tamamlayacak bir kanat/amc transferi de olmadı.

forvet transferi defanstan bile daha önemli. en azından yediğinden fazlasını atarsın da gsnin ve taratorun oyunu gol yemeyip bir tane tıkıştırmak üstüne işlemiyor.

ayrıca eren klasik bir targetman. gomis-drogba-modeste gibi ilerde topu tutup pas atıp, dribbling yapacak bir adam değil.
Sosyal ağlarda paylaş

o tarz istatistikler bizim lige uymuyor hiç bir zaman.
çok garip bir ligimiz olmasından ötürü sdf

kariyerinde isabetli şutu olmayan tolga ciğerci 6 gol mü yaptı geçen sene naptı ? çok doğru kullandı Tudor tolga'yı ve kariyer sezonu geçirdi adam skor açısından.

doğru hoca, doğru oyun planı ile eren de atar bu ligde yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...