Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2018-2019 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Galatasaray secimini oturdum mac izler gibi izliyorum. Umarım sandık sansı yaglı suratın rakiplerinin yanında olur. Yoksa sampiyonlugun tadını cıkaramayacagız.
Mesaj tarihi:
Dursun'un bu kadar oy alması hakkaten saçma. Ama bi öncekinde de ilk sandıkları komple önde götürüp sonra geçilmişti. Aynı sırayla oy verildiyse kendi sandıklarını da kaybetmiş gibi. Önceden kaybettiği sandıklara sıra gelince fark açılır.
Mesaj tarihi:
Dursun özbek herkese "sana futbol şube de görev vericem " demiş. normal abi bukadar oy alması. asıl başarısı ise bunu herkese dediği halde son güne kadar yayılmamış olması :)
Mesaj tarihi:
TheGreatWall said:

Gs cl çapında büyük takım olmadığı ve cl de kendi standardında oynasa bile fazlasıyla gsnin ihtiyacını karşılayacağı için.

Ayrıca bedavaya alınacakmış sözleşmesi bittiği için.

Ben Gs li değilim bilen biliyor zaten de. Bende GS nin CL çapında büyük bir takım olmadıgına katılıyorum ancak baya saglam Tanınan bir takım oldugu gerçegi var. Futbolcular gelirken 2.planda bunu düşünüyor. yurt dışında falan da bir çok kez şahit oldum zaten bu konuya.

Bence wilshere gene de kötü transfer :D
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Çok sakatlanıyor haberlerine de çok bakmamak lazım.

Adam senelerdir sürekli sakat, niye bakılmasın? Arsenal kiraya bile gön derdi ve arsene wenger dahi oynatmadı adamı uzun süre
Mesaj tarihi:
smyrnas said:

TheGreatWall said:

Gs cl çapında büyük takım olmadığı ve cl de kendi standardında oynasa bile fazlasıyla gsnin ihtiyacını karşılayacağı için.

Ayrıca bedavaya alınacakmış sözleşmesi bittiği için.

Ben Gs li değilim bilen biliyor zaten de. Bende GS nin CL çapında büyük bir takım olmadıgına katılıyorum ancak baya saglam Tanınan bir takım oldugu gerçegi var. Futbolcular gelirken 2.planda bunu düşünüyor. yurt dışında falan da bir çok kez şahit oldum zaten bu konuya.

Bence wilshere gene de kötü transfer :D

20 senedir yurtdisindayim, fb liyim, fenerbahceyi anlatabilmek icin gs yi kullaniyorum. Hani rm barca aha bizde gs fb. Haaa deniyor o zaman. Gs futbol takimi hariç çok nadir biliniyor digerleri ki cok normal. Futbolda gs nin bilinirliligi ve büyüklüğü cok net disarda. Fb bi ara aziz ve olaylari sayesinde bilinir gibi oldu yalan degil (:D
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...