madcow Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Galatasaray secimini oturdum mac izler gibi izliyorum. Umarım sandık sansı yaglı suratın rakiplerinin yanında olur. Yoksa sampiyonlugun tadını cıkaramayacagız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 lan bu herif nasil tekrar oy alabiliyo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 bayagi da aliyor, tatsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 ooo dursun 1 sandığı kazanmış ahah, yuh ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Dursun'un bu kadar oy alması hakkaten saçma. Ama bi öncekinde de ilk sandıkları komple önde götürüp sonra geçilmişti. Aynı sırayla oy verildiyse kendi sandıklarını da kaybetmiş gibi. Önceden kaybettiği sandıklara sıra gelince fark açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Genelde oylamalarda sıralama eski üyelerden yeniye doğru gidiyor. En azından bjk'nin ki hep öyle. Eski üyeler adamda ne görmüşler de veriyorlar hayret yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Lise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Dursun özbek herkese "sana futbol şube de görev vericem " demiş. normal abi bukadar oy alması. asıl başarısı ise bunu herkese dediği halde son güne kadar yayılmamış olması :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Adam ibra edilince köylü kurnazı gibi kendi yapmayacağı seçime girdi Ahaha. Beter olsun, bir daha da adı sanı yaklaşmasın kulübe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 bizim seçimi değil de fenerinkini bira cips ile izlemek lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 yalniz bu ne sacma, israfkar bir oy verme yontemidir ya asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 aldı artık mc, hadi geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 TheGreatWall said: Gs cl çapında büyük takım olmadığı ve cl de kendi standardında oynasa bile fazlasıyla gsnin ihtiyacını karşılayacağı için. Ayrıca bedavaya alınacakmış sözleşmesi bittiği için. Ben Gs li değilim bilen biliyor zaten de. Bende GS nin CL çapında büyük bir takım olmadıgına katılıyorum ancak baya saglam Tanınan bir takım oldugu gerçegi var. Futbolcular gelirken 2.planda bunu düşünüyor. yurt dışında falan da bir çok kez şahit oldum zaten bu konuya. Bence wilshere gene de kötü transfer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Rewendor said: Çok sakatlanıyor haberlerine de çok bakmamak lazım. Adam senelerdir sürekli sakat, niye bakılmasın? Arsenal kiraya bile gön derdi ve arsene wenger dahi oynatmadı adamı uzun süre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 TOPLAM OY SAYISI Mustafa Cengiz 1768 Dursun Özbek 906 Ozan Korkut 453 Ali Fatinoğlu 157 - Dursun Özbek, Galatasaray Lisesi'nden ayrıldı. LUL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Hayırlı ugurlu olsun. Umarım Mustafa Cengiz ve ekibi bu donemdeki hal ve tavırlarını devam ettirirler. Nice basarılara yelken acarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Hihi acarsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 2 senedir alışmışım şampiyon topiğini bizim topik zannediyorum kıymetini bilin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 21 kere bildik abi sikinti yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 adam liseli zamanından kalmış , oy farkı açılınca küsüp kaçması hiç şaşırtmadı ya, direk çapsız. Fenerinki daha zevkli geçecek bence :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Seneye CL finali de hazır Türkiye'de olacak, seyirci avantajı da sağlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 seneye değil 2 sene sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 seneye olan uefa finali sanırım, voda da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 süper kupa finali vodafone da olacak, avrupa ligi finali bakü olimpiyat'ta olacka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 smyrnas said: TheGreatWall said: Gs cl çapında büyük takım olmadığı ve cl de kendi standardında oynasa bile fazlasıyla gsnin ihtiyacını karşılayacağı için. Ayrıca bedavaya alınacakmış sözleşmesi bittiği için. Ben Gs li değilim bilen biliyor zaten de. Bende GS nin CL çapında büyük bir takım olmadıgına katılıyorum ancak baya saglam Tanınan bir takım oldugu gerçegi var. Futbolcular gelirken 2.planda bunu düşünüyor. yurt dışında falan da bir çok kez şahit oldum zaten bu konuya. Bence wilshere gene de kötü transfer :D 20 senedir yurtdisindayim, fb liyim, fenerbahceyi anlatabilmek icin gs yi kullaniyorum. Hani rm barca aha bizde gs fb. Haaa deniyor o zaman. Gs futbol takimi hariç çok nadir biliniyor digerleri ki cok normal. Futbolda gs nin bilinirliligi ve büyüklüğü cok net disarda. Fb bi ara aziz ve olaylari sayesinde bilinir gibi oldu yalan degil (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar