Raylen Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 yabancı sınırı sadece galatasarayı değil bütün büyükleri mahveder, hani başakşehir de yerle bir olur fener gerçekten küme düşebilir falan, o topa gireceklerini hiç sanmıyorum ben :p O DEĞİL DE JAGNE MİROĞLU GELDİĞİNDEN BERİ ŞU GÖRSELİ GÖRÜYORUM HER BAKTIĞIM YERDE, YEMİŞİM TOTAL FUTBOLU http://media04.ligtv.com.tr/img/news/2006/11/10/5915_HasanUmitHakanNecati001.jpg bek yok, kanat yok, cihan haspolatlı var orhan ak var sabri var mıydı bilmiyorum sakat hasan şaş vardı galiba, gerets baba her maç ALL IN çekiyordu ne güzeldi lan
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 O kadronun ofansı hakkaten fantastik, gerçek 4-3-3 oynayan tek kulüp olabilir dünya üzerinde. Hakan Şükür - Ümit Karan - Necati üçlü santrafor, arkalarında da sadece ofans oynayan Iliç var üstelik bir de. "Yediğimizden fazlasını atarız" deyip kanatsız ve sağ bek Cihan sol bek Orhan Ak kadroyla rekor puan şampiyonluk. Ha, Cihan ve Orhan'a da laf etmemek lazım, ikisi de bek değildi zaten. Cihan ön libero geldi beke koydular, Orhan stoper geldi beke koydular yokluktan.
Celtics Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Cihan'ın yine top kontrolü, tekniği averaj düzeyde vardı da Orhan Ak bildiğin 2.lig topçusuydu. :D
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 aah ah, zalad gelsin sizi kurtarsin ve kabze =< 15 yabancinin lisansi var su an tff sitesinde, kimi sepetleyecekler hala belli degil =/ linnes'in kontrat bitiyor, bir hata yapmasalar bari...
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 uefaya en fazla 3 futbolcu ekleyebiliyormuşuz, o kötüymüş. 4 tane adam aldık. https://www.sporx.com/galatasarayda-hangi-3-isim-uefa-kadrosuna-yazilacak-SXHBQ760760SXQ
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 bence mitroğlu dışarda. stoperde ahmet çalıkla olmaz o iş.
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 mitroğlu dışarda kalırsa da oldu da ilk maçta sakatlandı zenci ne bok yicez :)
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 gümüşoğullarından sinan. en büyük derdimiz gol yemek. o maçlar ahmetle çekilmez ya, tokat manyağı oluruz.
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Bu sınırı düşündüklerini hiç düşünmüyorum hareket ederken, şimdi "haydaaaa" demişlerdir kesin. Serdar Aziz'i yollamasalardı hiç dert olmayacaktı.
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Mitroglu yada cagne avrupa liginde oynayamiyor olabiliir mi? Belki ona guveniyorlardir
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 5 Maç oynamış zaten adam evet istesen de eklenemez https://www.transfermarkt.com.tr/konstantinos-mitroglou/leistungsdatendetails/spieler/34944/saison/2018/wettbewerb/EL/verein/244
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 ikisi de eklenebiliyor, oynadiysa eklenemez kurali eskidendi
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 yok öyle bir kural kalmadı herkes oynuabiliyor
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 aynen kaldırdılar onu ama maks 3 oyuncu ekleme olayı getirdiler. hiç avrupa görmemiş olsa bile kotaya takılabiliyor.
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 https://i.imgyukle.com/2019/02/01/W7Xk1.md.png
Raylen Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 bir de bu luyindamaya da herkes iyi diyor ben ona şaşıyorum nasıl becerip aldılar diye, sözde rigobert song v2 olabilirmiş falan
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Luyindama cok ilginç bir adam. Congo'da yetişmiş ve orada futbol oynamış yıllardır. Standard Liège alınca bir anda parladı. Acaba daha fazla geliştireceğini görmedi de mi verdi bilmiyorum ama beni en cok heyecanlandıran transfer bu oldu. Kiralamışız satın alma opsiyonlu onu da anlamadim. Belli olmaz cok iyi cıkarsa elimize, yüzümüze bulaştirabilir hala asdfg
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Miroğlu dışarıda kalmış UEFA listesinde. En yüksek ihtimal oydu zaten Serdar Aziz'i de yollayınca.
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 4 dk olmus hala gol atamamisiz, sikici mac
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Lukas muthis pas verdi, muslera gene maasini konusanlari utandirdi sunlari yese istersen 20 milyonluk forvet koy 2 tane tipasi cikmis havuz dolar mi? ndiayenin pasi turk liginin gormedigi essizlikteydi, golle sonuclansaydi olay olurdu :D
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Bok gibi oynuyoruz. Yanlış saymadıysam toplamda 25 dakikada 2 defa rakip ceza sahasına girebildik. Ki topu rakip sahada değil kendi sahamızda çeviriyoruz. Bir de şu taktik faullerin hepsine sarı verilmeli abi. yarım saatte 10 faul yaptı alanya.
Öne çıkan mesajlar