Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2018-2019 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yabancı sınırı sadece galatasarayı değil bütün büyükleri mahveder, hani başakşehir de yerle bir olur fener gerçekten küme düşebilir falan, o topa gireceklerini hiç sanmıyorum ben :p

O DEĞİL DE JAGNE MİROĞLU GELDİĞİNDEN BERİ ŞU GÖRSELİ GÖRÜYORUM HER BAKTIĞIM YERDE, YEMİŞİM TOTAL FUTBOLU

http://media04.ligtv.com.tr/img/news/2006/11/10/5915_HasanUmitHakanNecati001.jpg

bek yok, kanat yok, cihan haspolatlı var orhan ak var sabri var mıydı bilmiyorum sakat hasan şaş vardı galiba, gerets baba her maç ALL IN çekiyordu ne güzeldi lan
Mesaj tarihi:
O kadronun ofansı hakkaten fantastik, gerçek 4-3-3 oynayan tek kulüp olabilir dünya üzerinde.

Hakan Şükür - Ümit Karan - Necati üçlü santrafor, arkalarında da sadece ofans oynayan Iliç var üstelik bir de. "Yediğimizden fazlasını atarız" deyip kanatsız ve sağ bek Cihan sol bek Orhan Ak kadroyla rekor puan şampiyonluk.

Ha, Cihan ve Orhan'a da laf etmemek lazım, ikisi de bek değildi zaten. Cihan ön libero geldi beke koydular, Orhan stoper geldi beke koydular yokluktan.
Mesaj tarihi:
aah ah, zalad gelsin sizi kurtarsin ve kabze =<

15 yabancinin lisansi var su an tff sitesinde, kimi sepetleyecekler hala belli degil =/ linnes'in kontrat bitiyor, bir hata yapmasalar bari...
Mesaj tarihi:
Luyindama cok ilginç bir adam. Congo'da yetişmiş ve orada futbol oynamış yıllardır. Standard Liège alınca bir anda parladı. Acaba daha fazla geliştireceğini görmedi de mi verdi bilmiyorum ama beni en cok heyecanlandıran transfer bu oldu.

Kiralamışız satın alma opsiyonlu onu da anlamadim. Belli olmaz cok iyi cıkarsa elimize, yüzümüze bulaştirabilir hala asdfg
Mesaj tarihi:
Lukas muthis pas verdi, muslera gene maasini konusanlari utandirdi

sunlari yese istersen 20 milyonluk forvet koy 2 tane

tipasi cikmis havuz dolar mi?

ndiayenin pasi turk liginin gormedigi essizlikteydi, golle sonuclansaydi olay olurdu :D
Mesaj tarihi:
Bok gibi oynuyoruz.

Yanlış saymadıysam toplamda 25 dakikada 2 defa rakip ceza sahasına girebildik. Ki topu rakip sahada değil kendi sahamızda çeviriyoruz.

Bir de şu taktik faullerin hepsine sarı verilmeli abi. yarım saatte 10 faul yaptı alanya.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...