Red Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Marcao nazar değmesin iyi topçu. Normal zeminde 3 lerdik bunları. Adamların 2 direkten dönen topu olsa da o ana kadar biz çok harcadık pozisyon. Beklediğimden daha iyi oynadı takim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 göztepeye tıklıyon kanatlı ağlıyor sdf. forvetsiz falan hala basaki takipteyiz. mucize ak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Alan Carvalho gelmiş haberleri dolanıyor, bonservisi 3,5M €, kendisi yıllık 4,5M € şeklinde. Haber doğruysa Gomis'e yapmadığımız zam yıllığına bunu getirdik, bonservis farkını da maaşa yayarsak aynı paraya 4 yaş genç ama Gomis kadar tutup tutmayacağı belirsiz bir forvet aldık bakalım. 4,5 maaş dengelerini bozabilir takımda, gerçek mi bakmak lazım. İyi paraya ileride elden çıkartabilirsek çok isabetli olur, ama patlar mı elde emin değilim. Hoş, patlamasa da ikinci bi forvet lazım. Hazır boşa düştü düşecekken İBB de Ba-Robinho ile kadroyu tamamlamışken Adebayor çeksek güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Zannetmiyorum 4.5 milyon maaş vereceğimizi hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Valla iki spor şeysi açıkalmış biri ahaber diğeri amk spor. Ama ikisi de çok güvenilir değil. Ben o kadar ara sinyalden sonra bir şekilde geleceğini düşünüyorum, ama öyle fantastik maaş vermemişlerdir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 3.5 diye tahmin ediyorum. O da çok ama artık soktular, yapacak bişi yok. Bu kadar amatörce hareket edersen vermek zorunda kalırsın o parayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 noname forvet alın dedik noname forvet alıp bi de üstüne yıllık 4.5 mu veriyolar. mevzuyu yanlış anlamışlar. alan ne ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 alan'ın istatistikleri çok iyi, noname falan değil abartmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 hangi istatistik çin istatisti mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 alan savunması yap bitti adam zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 yeni sistemde modlara ban yetkisi gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 3.5 vermeden mac kurtaracak adam zor bonservisle aldilarsa elden cikaririz np, iki uc mac kurtarsa 6 puan sampiyon yapar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 aslinda almadan once bana bi 5'er dakikalik compilationlarini atsalar ben soylerim onay verdigim adami isterlerse 20ye alsinlar daha fazlaya satarlar yasi musait olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Hedefi Cin'den adam almak uzerine kurarsan tabi 4.5 vereceksin illa. Adamlar 10 filan kazaniyor orada sacma sapan. E zaten Cin'e giden adamin amaci belli. Ne bileyim Cin kovalamak cok sacma ya aslinda bakinca.. Su 4.5 yerine, Tetteh bonservis 7.5 arti yillik 1-2 cok daha mis olurdu. Tabii scouting raporu dogrultusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 ben kesinlikle menejer kazığı olarak görüyorum bu adamı. inşlaah sakatlanır merdivenlerden falan düşer de gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Şu anda Çin'de serbest bırakılanlar hariç adam alman zor. Ne güzel beleşe alacaktın adamı, ama ağzını sıkı tutmak yerine bas bas bağırdığın için adamlar opsiyon kullanıp sözleşmesini uzattılar yollayacakları adamda. Kimse 11 çıkan forvetini devre arasında kolay kolay vermez. Oynatılmayan forvet takıma alışıp bi de form tutana kadar zaten sezon biter. Genç adam kiralayayım desen as forveti ne kadar kaldırır belli değil. Üstüne Avrupa'da oynayabilmesi lazım. Ya gidip Robinho'yu Demba Ba'yı falan alacaksın (ki aldılar) ya maaş yükünden kurtulmak isteyen kulüplerden adam kiralayacaksın (ki denediler) ya da Çin falan gibi pazarlara yöneleceksin. Çin'den gelen adamın da genellikle antrenmansızlıktan salmaktan fizik tükenmiş oluyor, tekrar toparlaması lazım olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 Bor şeyler patlayacak bakalim. Terimin açıklamalarına bakarsak yönetim sıkıntı. Ozan satılmasin diyor satıyorlar. Ha bence de satılması mantikliydi ama adam kalsin demis. Eren serdari istemiyorum dedi göndermediler. Takasta falan kullansaydiniz bari.4m euro alıyor ikisi toplam. Sene sonu ya terim gider ya cengiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 diagne gs formalı resim paylaştı geyiği dönüyor, ama ben hesabı bulamadım açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 paylaşım doğru da diagne'nin ilgi or.. konu. başka bişi değil sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 alan 25 yaşında çine gitmiş ya, hakkat hayır gelmez sanki böyle adamdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Red said: Bor şeyler patlayacak bakalim. Terimin açıklamalarına bakarsak yönetim sıkıntı. Ozan satılmasin diyor satıyorlar. Ha bence de satılması mantikliydi ama adam kalsin demis. Eren serdari istemiyorum dedi göndermediler. Takasta falan kullansaydiniz bari.4m euro alıyor ikisi toplam. Sene sonu ya terim gider ya cengiz. Ozan sezon sonu her türlü gidiyormuş 7.5m€'ya. 3 ay için çok mantıklı hareket o açıdan. Semih ve Marcão götürür ligi. Terim'in ozan acıklaması zaten yönetimin kendi elinin altında şamar oğlanı oldugunun göstergesi. Taraftara söz verdim yoksa başka türlü olurdu fln. ne demek ya asdafg Serdar'a ve Eren'e bir anda düşmanlar gözü ile bakılmaya başladı FT sagolsun. Zorbalıkla davranırsan ters teper. Transfer etme konusunda yönetim gerçekten cok beceriksiz belki de FT yüzünden böyle oluyor bilemiyorum. 10 tane oyuncu listesi vermiş diyorlar fln... Lan pato 10m€ senelik para alıyor nasıl alıcaksın şu şartlarda. Tam bir komedi. Valla kulubun anahtarını versinler FT'e yönetici , antrenör olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Korkmaya başladım ciddi ciddi galiba biz transfer yapamayacağız. Son gün evraklar yetişmedi, fax bozuldu filan bahanelerle gelirler. Sonra Sighthorssonlar git sinsiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Ozan'a niye bu kadar takmis FT anlamadim su fiyattan daha iyisine satman mumkun degil tebrik etmek lazim yonetimi, 2 milyonluk adam benim gozumde, bak koydun marcaoyu siritti mi? hayir bak fb sadiki koydu siritti mi? no cok bulursun bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Abdurrahim çıkıp Bolu maçı sonrası; Marzao, Sinan Cümüş yeni transferlerimiz allah fati hozamdan razı olsun gağsarrayın kuruşunu bile hesap ediyor, biz bu evlatlarımız ile devam edeceğiz diye zırvalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar