sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 buarada buyuk bir onyargiyla ozeti izledim cunku kalede Muslera yoktu, laflarimi hazirlamistim bile fakat bu yedek kaleci de cok iyiye benziyor. gerci ben cenk gonen'i de begeniyordum ama nolduysa yokoldu adam. 200 bin euroymus suanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Cenk gönen'i beğeniyorsan bir daha futbol konusmayalım abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 sardalya said: ben cenk gonen'i de begeniyordum Abiii.... AAAAAĞĞĞĞBBİİİİİİİİ!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAĞĞĞĞĞĞĞĞĞBBBBBBBBBBBBİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 entellektuel seviyesine filan vurulmustur belki ..acele etmeyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 adam gitti malagayi ligden dusurdu asdfs, peak cenk gonen laneti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 yayaye ndiaye gelsin orta saha rotasyonuna yeter. para yok para. bir de iste jason f.cking denayer gelmezse oraya bir stoper. maicon dengesiz güven olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Gervinho diyolar. Çin'de yabancı sınırı yüzünden girememiş kadroya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 cabuk gelsin kim geliyosa, gomis hic yok bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 çinde bile kadroya giremeyen bir çöp için teklifte bulunacak olmak :( arsene wenger olmasa çoktan silinip giderdi bu çöp, prensliği sayesinde bu kadar tutunabildi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 donk rodriguez in taklidini yapıyordu daha demin galiba asdf. Rodriguez hazırlık macında adamını takip etmedi golu yedirdi FT 30 sn icinde cıkardı ve fırcaladı. 3 hazırlık macının 3unde de bal yapmayan arı moduna geri donmustu rodriguez bakalım FT ne yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 kacan adama elini kaldirarak mudahale etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Sinan beni oynat hoca diyo iki mactır. Ahmet Sivri'yi cok merak ediyorum hoca oynatmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 aquila said: cabuk gelsin kim geliyosa, gomis hic yok bu sezon. geçen yaz döneminde de patatoydu. oha yeni nonda hayırlı olsun diyorduk. sıcaktan çöküyo sanırım dsdfg tudor'un fizik yüklemesi yüzünden bu sezon patlamış olabilir. ft ile kamp dönemi nasıl geçicek bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 böyle olacak heralde. stopere denayer icin ugrasilir olmazsa baska biri gelir. ortaya da ndiaye bekleniyor galba olmazsa gg. https://image.ibb.co/jM3vOd/gala.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Gomis'in ben de cok dusecegini dusunuyorum bu sene. Ins yaniliriz tabii. Takim gecen sene cok ite kaka sampiyon oldu ama CL husran olacak sanki. Yani CL'de mac kazanmak icin cok solid bir takim olmasi lazim bizimkisi ise muthis kirilgan bir takim. Fizik olarak da cok guclu degiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 gomis bence de net 20 gol alti kalacak. zaten gol atamadikca da daha da dusen bir forvet. satilabilseydi 10+ bir rakama hic itiraz etmezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 CL de cok agir tokat yiyecegiz. Gecen seneki Besiktas fizik olarak bir kere baya ustun bir takimdi orta sahasi savunmasi ve ileri hattiyla. Bizde ise cok kirilgan adam var, oyundan kopan Belhandasindan tut Feghoulisine, yine kanatlarda ileri uc oyundan hemen dusebilecek durumda. Zaten deplasmanlarda takimin cok kotu olmasinin sebeplerinden buydu. Yani bir PL takimi deplasmanina gitse bu takim ne top tutabilir ne birsey yapabilir. Gecen seneki kadro ic saha performansiyla uzun vadede ligi goturebildi ama 6 mac yapacagin CL de deplasmanda 0 puandan fazla alirsak sasiririm. Gercekci olmak lazim. Bence agir husran bekliyor bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 CL kuraya bakar, beşiktaş diye bir takım vardı geçen sene mesela :p gomis de 10 gol atsa katkısı burak yılmazdan daha fazla katkısı olur saha içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 burak zaten klasman disi. ya ben bu cl olayına bugun icin cok anlam yuklemiyorum. cl'de basarili olmak icin hazir kadro kurup kaymagini 1-2 sene yiyip sonrasinda maddi krizle cebellesmemek lazim. varsin gelmesin abi basari. abarti maaslara oynayacak veterenlar ile belki cl maclarinda iyi isler yapariz ama lig gittiginde o kontratlar cikmiyor iste. 2013 sonrasi gs ya da hala negredoyu saga sola ittirmeye calisan bjk gibi iste. kura sansimiz yardim ederse iste icerde 4 disarda 1 puan falan alip avrupa ligi gideriz bu kadro ile. baska da bir beklentim yok avrupada bu sene benim. o yuzden uzun vadeli dusunmek onemli. basamaklari teker teker ama saglam cikmak lazim. su an yapabilecek pek bir hareket alanimiz yok. sabredip eldeki cop oyuncularin kontratlarinin bitmesini bekleyecegiz ve yerlerine gelecek adamlara gore elestiririz. selcuk, eren, tolga ve tarik gibileri o paralari birakip hicbir yere gitmez mecbur o kontratlari eritip yerlerine daha uygun fiyatli, potansiyelli adamlari monte etmemiz lazim. yoksa ac baba ordan free agents transfermarkt'ı yukardan assagi sec 3 tane 30+ ver 4 er milyon garanti taraftar cossun sdf. hep diyorum, cl tabi ki onemli ama oralara gidebilmek icin ligde ilk 2'den asagi katiyen dusmemek lazim. ligi koyalim ligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 ligi bu kadroyla mi koyacaksin? gerci rakiplerimiz de cer cop adam doldurdu, bu sene zevk vermeyecek gibi lig Gomis 15 Onyekuru 12 Maicon 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 ayrıca ikidir beşiktaşın fiziği aman fizik vardı deniyor da Gökhan gönül-vida-pepe-Caner-atiba-tolgay-babel-şaklaban-whatislove, 150m, adriano 36lık pepe şu takımdaki en yüksek fizikli oyuncuydu heralde http://wow.zamimg.com/uploads/screenshots/small/74696.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 pattisliborek said: böyle olacak heralde. stopere denayer icin ugrasilir olmazsa baska biri gelir. ortaya da ndiaye bekleniyor galba olmazsa gg. https://image.ibb.co/jM3vOd/gala.png Terim geçen sene bu şekilde oynatmadı. belhanda'ya 1 maçta bile 10 numara rolü vermedi. Donk'u gavurların anchorman dediği şekliyle kullanıp ortayı çifte 8 numara ile götürdü. Gomis gol atar. 20'yi de geçer belki. Sorun bu 20'nin kaçını zorlu rakiplere karşı, kaçını kendi sahamızda Erzurum'a karşı atacağı. Benim canımı en çok Feguli sıkıyor. Adam 28 yaşında. Futbol hayatında adama bonservis veren tek akıllı takım bizim takım. Üstüne kendisi de cidden ekstra vasıfsız oynuyor. Zaten koduumun takımında satılabilecek 2 tane topçu var. 1.si Garry 2.si Linnes. Şu Linnes'i kim izlediyse, transfer görüşmelerini falan da kim yaptıysa bütün yetkileri ona vermek lazım. Galatasaray'ın yaptığı en iyi transfer resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 juventus alex telles için portoyla görüşüyoz diye açıklama yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 100milyon filan vermiceklerse bi ise yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Daha yeni 100 verdiler zaten Bi daha sakkadanak 100 basip herkesi sasirtabilirler tabi Sonra bi 100 daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar