Alfred Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Kötüyüz kötü oynuyoruz bahane ye gerek yok. Profesyonel bir kurguda ben morali kabul etmiyorrum arkadaş. Boarda sunum yapacakken arkadaşlar beni dışladı, boktan haber aldım o yüzden size damat'ın sunumuna benzer bir sunum hazırladım deme şansınız yok, babanız firma sahibi değilse. Forvet bence tek eksik. Geçen seneyi hatırlayalım ya sendelediğimiz de "maymun :D" yapıştırırdı bir tane kurtarırdık günü. Şu anda öyle bir lüksümüz yok. Hadi onu yapamıyorsun, üstüne defans al, ara koşu yap kanatlar boşa çıksın onuda beceremiyor ki Eren. Adam olmuyor, bir koşu yaptı dün allahım boşta koşuyorsun kanatların önüne gidiyor defans sanki! Kontra beklerken mal yüzünden bildiğin sete kalıyoruz. Fatih terim başka teyyare, baskı oluştukça egosu da tavan yapmaya başlıyor garip garip kombinasyonlar, denemeler vs... Hafta sonu beşiktaş yapıştırır 4 tane bize rahatlarız. Ondan sonraki maçlar daha önemli, Çok beklentim yok yeterki şu ocağa kadar farkı tutabilelim. Takım bir tam kadro olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Başak ve hatta çok gündem olmasa da Mustafa Denizli forslu Kasımpaşa varken 3 büyükler anca birbirlerinin üzerinde bitirme mücadelesi verir. Fener'in kalite eksiği ve Galatasaray'ın 38242384 tane orta sahalı dengesiz kadrosuyla bu sene atacak kurşununun olmadığı belliydi fakat BJK için bu sene müthiş fırsattı, onlar da kendi içlerinde baya bir karıştı. O yüzden ben farkı açmadan devreye girelim yakalarız mantığını güdemiyorum zira ortada TFF'ye açılmış bir cephe de var. Başakşehir, Ersun'lu Fenerbahçe'nin rekorunu da kırar en erken şampiyonlukta. Forvetsizliği de CL için bahane olarak sunanlara katılıyorum. Dünkü maç ve deplasmandaki Porto maçında -ki bu sene tek en iyi oynadığımız maçtır- yalı kavağı bile olsa gol atardık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Serdar Azize 3 maç ceza, Mıztafa Cingöze 45 gün daha hak mahrumiyeti cezası total 150 oldu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 antalya başkanı r yapmış. Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk: "Kulüpler Birliği Başkanı Fikret Orman, zamanında 'Hakemler art niyetli' şeklinde açıklama yapmıştı. O dönem MHK, hakemlerle ilgili bir karar alsaydı, Kulüpler Birliği bu şekilde bir açıklama yapacak mıydı?" Öztürk: "Kulüpler Birliği'nin açıklamasını en son biz onayladık, içeriği tam bilmiyordum. Açıklamanın amacını savunuyoruz ama Galatasaray kısmına bakınca sakıncaları var, o kısmı doğru bulmuyoruz." (A Spor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 r de yapamamis, boyle arada kalmis vites, sanzimani kiracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Serdar Aziz'e de ceza tepeden verilmis. Ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 serdar'ın cezası doğru. minimumdan verilmiş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 1-3 mac degil mi sportmenlige aykırının cezası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Nasıl yani? Aynı pozisyonda hem hakem hatalı karar verdi deyip hem de ceza mı vermişler Serdar Aziz'e ekstradan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 hakeme müdahale etti, o başka madde ve 3 maçmış zaten min. 3-6 maç arası sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Rewendor said: Nasıl yani? Aynı pozisyonda hem hakem hatalı karar verdi deyip hem de ceza mı vermişler Serdar Aziz'e ekstradan? isterse hakem canı sıkılıp penaltı versin, hakeme saldırırsan ceza bellidir. ağlamaya gerek yok bu konuda. not: gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Serdar'ın kırmızısının macın hakeminin ve VAR hakeminin kotu niyetiyle bir baglantısı yok. Hakeme top atmayacaksın. Atarsan cezasını alırsın. O konuda lafım yok. Benim bildigim ceza 1-3 mac sportmenlige aykırı harekette. Eger hakeme karsı oldugunda farklı bir maddeden gidiyorsa onu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Saldiri cezalarında eylemin hakeme yapılması ayri fikra ve ekstra ceza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 madcow said: Serdar Aziz'e de ceza tepeden verilmis. Ahahahaha Madde 36 5(a) 3-6 maç.. tabandan verilmiş. Bilmeden sallamasak hos olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Ha, hakeme top atma kısmı gitmiş benden, o varsa zaten ekstra ceza normal. Tabandan verilmesi de normal, sonuçta koşullar belli, son dakikada puan kaybı yaşatacak pozisyonda yanlış verilmiş (hatalı verilmiş değil yanlış verilmiş, hatalı demek için kasıt ve istem olmadan yanlışlık gerekir) bir kararın tahrik etkisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 aptal oldugu icin 3x verselermis cezayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 aziz top atmasa zaten hakem penaltıyı da vermeyecekti.ne yapacağını bilmediği için penaltıyı verdi.klasik türk hakemi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 yok ya iptal edecek olsalar ederlerdi, kırmızı da değiştirmezdi geçerli olurdu. 1-2 yerde daha duydum/okudum serdar topu atmasa penaltı iptal olurdu diye ama zorlama bir düşünce sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 https://instagram.fada1-9.fna.fbcdn.net/vp/aa112e1d048d843a06b4c04cd6be0cc5/5CA7F9A5/t51.2885-15/e35/44897417_339105243572195_3490947644367306752_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 applev0dka said: madcow said: Serdar Aziz'e de ceza tepeden verilmis. Ahahahaha Madde 36 5(a) 3-6 maç.. tabandan verilmiş. Bilmeden sallamasak hos olacak Eyvallah ogrenmis oldum maddesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Esnaf said: aziz top atmasa zaten hakem penaltıyı da vermeyecekti.ne yapacağını bilmediği için penaltıyı verdi.klasik türk hakemi işteEger Erman Toroglu'na inanacaksan yan hakem pozisyon temiz demis, inceleme sırasında da orta hakem Huseyin Gocek 3-4 kez ben verdigim karardan eminim diyince de VAR hakemi gel izle demeye yememis. Verilen kırmızı kartı ah simdi ne yaparız gibi bir dusunce yok. Tabi anlatılanlara inanırsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 cüneyt çakır da bi maçta var ı iplememişti.kendilerine yediremiyorlar sanırım. bjk-gs maçı hakemide cüneyt olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Antremanı izlemeye yaklasık 41k insan gitmis. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 pozisyon tekrarı olmayınca kimse ne foto koymuş ne video. pis holiganlar. güzelmiş baya helal. https://i.postimg.cc/8PDWhJrc/bz7gj9uozo121.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 gozlerim yasardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar