Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2022 Onlar da ttnin kirmizisi ve mavisi silmisim direkt kafamdan gsm operatoru internetlerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2022 ya bu tiple hindistandan ip kiralamş ama geolocation güncellemeden bağlamışlar kullanıcılara şimdi geolocation sorgulayan yerlere girilmiyor disney+, şaka msınıız ya bir sonraki zamdan turknete falan geçecem ISP: Netspeed Internet A.S. City: Mumbai Region: Maharashtra Country: India Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2022 zam gelmiş gene 159 TL olmuş benim fiber hat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2023 @Silphatos senin kac oldu simdi? az once sms geldi 150'den 214'e cikartiyolarmis haziran'da benimkini. sık sık guncelleme geliyo da fair enough ya, memnunum ben hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2023 (düzenlendi) demin sms geldi 159'dan 228 olacakmış 1 hazirandan itibaren 100mbit vdsl %43 bindirim bu sfer biraz ağır olmuş gibi ama yapacak bir şey yok napak devam yukarda bi sonraki zam turknet geçecem demişim de çok üşeniyorum asdsa sıkıntı olana kadar ellemiyorum Mayıs 1, 2023 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2023 sms geldi üzüldüm. sonra gittim ttnet fiyatlarına bakayım dedim, 100mbit e 264 istiyorlar hem de taahhütlü. iyi böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2023 Abi çılgın mısınız eskiden evet taahhüt mantıksız bişeydi ama şu anda 10 sene taahhüt verdirseler veririm. Bunlar kullanılmaz artık sürekli ev değiştirmiyorsanız 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2023 luryel haklı, süperonline HEM DE TAAHHÜTSÜZ diye reklam yapıyor artık sdf. seneye 2x 3x geçirebilmek için. tüm taahhütlü tarifeler kalkar enflasyon sarmalından çıkamazsak. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2023 adam haklı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2023 Netspeed kullanıyorum, diğerlerin fiyatlara bir göz gezdirdim, aboow. 228 lira olcakmış, devam ke, gittiği yere kadar. Eskiden kablonet vardı, modemi, tesisatı duruyor, fiyatlarına bakam dedim, fiyatları bildiğin uçmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2023 Kablonet şu anda 24 ay taahhüt ile ilk 12 ay 179TL'ye, ikinci 12 ay 229TL'ye 100 Mbps ve televizyon veriyor. Nasıl uçmuş bunların yanında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2023 Nerde gördün sen onu ver bakalım linkini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2023 Pahalanmış biraz: https://www.turksatkablo.com.tr/TK-Detay,815,4-u-bir-arada-kampanyasi Ücretlendirme kısmında diğer hızları ve ücretleri görebiliyorsun. İçince TV'de olduğundan eğer TV alıyorsanız en ucuzu bu oluyor. Üzerine buna geçince sabit telefon hattı da kapatılırsa daha da hesaplı oluyor işte. 2 senedir sabit hat yok bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2023 (düzenlendi) Benim hiç sabit hattım olmadı zaten, da kablonun taahütü ile uğraşamam, 1 sene öncesine hep kablo kullandım. Antalyada ilk müşterilerinden biriyim kablonun. Bunlar varlık fonuna devredilince, fiyatları da uçmaya başladı. Boşver pek avantaj sağlamıyor. Mayıs 3, 2023 Quo-Vadis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2023 fiyatı uçmaya başladı dedğiniz 2 sene taahüt alıyon 2 sene sonra net speed fiyatı ile karşılaştırman lazım. belki 6 ay sonra senin hattın 300 tl olacak ama herkesin kendi tercihi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2024 son bi kaç aydır sürekli kopmalar yaşamaya başladım, adamların online işlemler sayfası da açılmıyor, geç yükleniyor. comnet övülüyor şimdi de, ona geçicem bu gidişle. yeni geçişte en azından dış kablolarda kutuda vs bi problem varsa düzeltirler diye umuyorum. netspeed'in umursadığı yok aradaki bağlantıda sorun varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Şubat 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2024 Razz Comnet konusunda karar alırken baya bir dikkatli olmalısın. Kendim servis sağlayıcı değiştirmek zorunda kalsam şu anda geçmeye en çekiniceğim yerlerden biri. DH deki internet servis sağlayıcılar kısmındaki konuları 2-3 yıldır takip ediyorum bu Comnetin teknik destek konusunda ters düşülen onların işine gelmediği bir durumda sana sormadan çat diye internetini kapama gibi bir huyu var. Alttaki linkten yorumlara göz gezdirebilirsin. https://forum.donanimhaber.com/comnet-adli-iss-yi-sikayet-ediyoruz--153476118 Ayrıca yıllık peşin ödedin ve 2 ay sonra çıkmak istedin ücreti geri vermek gibi bir durum yok diyorlar, paran yanıyormuş. Kendim kullanmadım, arkadaşlarından kullanan memnun kalan var ise tabiki seçim senin. Sonuçta fiyatı daha uygun, sorun çıkmaz ise ucuz bir internet kullanıcaksın. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2024 (düzenlendi) Şu nasıl acaba ya , internet te var bunlarda, fiyatları da iyi. https://www.netgsm.com.tr/fiyatlar/internet Şubat 17, 2024 Quo-Vadis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2024 abi neden e devlet ile "iş birliği" ??!? bu var olan bişey mi kimin la bu operatör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2024 netgsm türktelekom altyapısını kullanıyor diyorlar bimcell gibi. hani 4. operatör olayı nedir anlamadım ben tam olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 17, 2024 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2024 Netgsm’in sitesine göre mobil tarafta Turkcell’in baz istasyonlarını kullanıyorlarmış. Sabit tarafta ise Türk Telekom diye yazmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2024 AmoRPHouS, 17.02.2024 04:56 tarihinde dedi ki: Razz Comnet konusunda karar alırken baya bir dikkatli olmalısın. Kendim servis sağlayıcı değiştirmek zorunda kalsam şu anda geçmeye en çekiniceğim yerlerden biri. DH deki internet servis sağlayıcılar kısmındaki konuları 2-3 yıldır takip ediyorum bu Comnetin teknik destek konusunda ters düşülen onların işine gelmediği bir durumda sana sormadan çat diye internetini kapama gibi bir huyu var. Alttaki linkten yorumlara göz gezdirebilirsin. https://forum.donanimhaber.com/comnet-adli-iss-yi-sikayet-ediyoruz--153476118 Ayrıca yıllık peşin ödedin ve 2 ay sonra çıkmak istedin ücreti geri vermek gibi bir durum yok diyorlar, paran yanıyormuş. Kendim kullanmadım, arkadaşlarından kullanan memnun kalan var ise tabiki seçim senin. Sonuçta fiyatı daha uygun, sorun çıkmaz ise ucuz bir internet kullanıcaksın. ne var alternatifler başka, var mı bişiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 Gigaspeed ve Poyraznet'e gözümü iliştirdim. Zaten altyapı aynı, müşteri hizmeti desen Netspeed'de bi cacık göremedim. Tahminimce altyapı sorunlarının yaşandığı yerleri(özellikle gelişmemiş bölgelerde) masraflarını kısmak adına çözmek yerine geçiştiriyorlar. Boşu boşuna 350 lira veriyorum ayda. Giga 150tl Poyraz 200tl İkisi de baya müşteri topluyor şu ara. Zırt pırt kopan internetten daha kötüsü olacağını sanmıyorum, en kötü aynı hattı kullanıcam ama yarı fiyatına. Hem geçiş nedeniyle belki hattı da kontrol ederler yeni müşteri için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2024 geçtim gigaspeed'e. tahmin ettiğim gibi aynı hizmet aynı bağlantı. biri kapandı çat diğeri açıldı anında. ekstra bir ücret falan da vermedim. şimdi aynı interneti aylık 350tl yerine 150tl'ye alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2024 (düzenlendi) netsgsm in mobil tarifeleri negzelmis la turkcell gnc tarifelerinde bile gecirmeye baslamis numarami degistirmeden gecis olsaymis xeske Netgsm hatları, internet bankacılığına giriş yaparken bazı bankalar tarafından gönderilen onay-şifre SMS'lerini alamamaktadır. Garanti BBVA, Ziraat Bankası, Halkbank, Denizbank, Şekerbank ve Emlak Katılım Bankası entegrasyonlarını yaptıkları için bu bankaların internet bankacılığını kullananlar Netgsm hatlarına onay-şifre SMS'lerini alabilirler. Bunların haricindeki diğer bankalarla entegrasyon sürecimiz devam etmektedir. Entegrasyonlar tamamlandıkça buradan duyurulacaktır. İnternet bankacılığına girişte kullanılan onay-şifre SMS'lerinin haricinde bankaların gönderdikleri diğer SMS'ler gelmektedir. Yurt dışından aldığınız telefonlar için, BTK ile yapmakta olduğumuz entegrasyon süreci devam etmektedir. Bu süreç sonuçlanıncaya kadar, yurt dışından alınan telefonlar ile Netgsm hatları uyumlu değildir. Entegrasyon sürecinin tamamlanması halinde konu ile ilgili duyuru yapılacaktır. yurtdisi telefon hadi neyse de internet bankaciligi sms almama olayi kotuymus peh.. Mart 27, 2024 pascalnouman tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar