elesso Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 2016 falan qashqai alabilirsin, benzinliler genelde az kilometrede satılıyor ikinci el. garantili ikinci el satan yerler var... poloydu clioydu falan almak yerine daha konforlu ferah bir tercih olur ilan öylesine örnek, daha uygun fiyata da denk getirebilirsin. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-park2max-tan-2016-qashqai-sky-pack-1.2-otm-32.000-km-beyaz-562637667/detay
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 ahmedinejad said: 1.0 lar şehir içi dur kalkta zorlanıyormuş diye okuduydum bir yerlerde. Özellikle a3 gibi ağır kasalarda falan. Yakıt da çok tüketiyormuş o zaman. Dogru. Normal trafik sartlarinda performans sorunu yok ama dur kalkta dert. Turbo 2000 devire kadar girmemis oluyor devreye, bir de vites araliklari dar 1.0larin, kalkis sonrasi yavaslayinca yigilip kaliyor. Mesela yokus cikarken tirmanir sorunsuz ama yokusta trafik varsa iskence. Bu esnada da yakit tuketimi cok oluyor tabi. Belki pololar ufak oldugu ocin kaldiriyordur ama a3, leon falan aman aman
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 1.0 a3ler şaka gibi zaten. utanmasalar tiguan a da koyacaklar
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=C9R0FnEBJpg
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Ben 1.0 A3 kullandım Sedan, gayet iyi gidiyordu. Dur kalk vs de denedim ama bir sıkıntı göremedim. Aşağı yukarı 1.6 TDI'a benzer bir performansı vardı. Sadece dur kalkta çok yakıyor diyorlar, onu bilemiyorum. Bu arada benim tavsiyem Leon olacak. Tam bir fiyat performans aracı diye düşünüyorum.
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Selam, Skoda Rapid Spaceback. İçi geniş, fiyatı uygun (diğer VW'lere göre), VW altyapısı. ...veya az daha sabret, seçim sonrası hemen düşecekmiş kur (yersen) :P Saygılar.
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Automobile katalog'dan baktim simdi, 1.0 a3 2000 rpmde 200nm tork 1.6 a3 1500 rpmde 250nm tork Uretiyor.
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 ahmedinejad said: Yeni civic bulunur o fiyata sanırım. 2017 0km satan bayiler var hala. Şimdi baktım da 2018 otomatik benzinli de 100k imiş fiyatı. Gayet güzel araba. Evet, Honda Civic ilgimi çekti ve baya şık gözüküyor araba, 1.6 motor benzinli otomatik 2017 modelleri 100K hem de en düşük paket de değil. Ama şu ünlü göçük olayı var. Sanırım bu yüzden fiyatını arttırmamışlar arabanın ve o göçüğün olup olmayacağını önden tahmin etme şansı yok sanırım. Var mı deneyimi olan Honda civicle? VW Polo Seat Leon Nissan Pulsar Honda Civic şu an 100k civarı alınabilecek fena olmayan arabalar gibi gözüküyor.
senko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 paramecium said: Selam, Skoda Rapid Spaceback. İçi geniş, fiyatı uygun (diğer VW'lere göre), VW altyapısı. ...veya az daha sabret, seçim sonrası hemen düşecekmiş kur (yersen) :P Saygılar. seçim sonrası ekonomik kriz var hocam, kur mur hak getire o zaman
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 skoda rapid hb tipsiz ya :( şimdi rapid kullanan vardır ayıp olmasın da benim zevkim değil
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 rapid çıkacağına polo çıkmak daha mantıklı bence ya, tamam artıları var ama ne bileyim. yani en bariz farkı da ikinci elde zaten, kısa sürede satmak gibi bir derdin yoksa böyle 10 sene falan kullanırız biz yaaavvv kafasındaysanız düşünmeden rapid almak mantıklı olabilir ama diğer her türlü senaryoda polo en iyi seçenek bence.
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 honda türkiye den mal alınmaz bence us de en çok satan araba jazz, burada en az satan nerdeyse
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 DarKRideR said: rapid çıkacağına polo çıkmak daha mantıklı bence ya, tamam artıları var ama ne bileyim. yani en bariz farkı da ikinci elde zaten, kısa sürede satmak gibi bir derdin yoksa böyle 10 sene falan kullanırız biz yaaavvv kafasındaysanız düşünmeden rapid almak mantıklı olabilir ama diğer her türlü senaryoda polo en iyi seçenek bence. rapid sedan güzel aslında, bana 1.4 dsg için 1 aydan fazla beklemeniz lazım dediler diye almadıydım yoksa içi falan güzel bagajı geniş gayet sevimli araba. spaceback olanın da monte carlo donanım pakedi çok güzel normal olanlar çok çirkin duruyor gerçekten
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Toyota bayisine gittik 103K TL ye Toyota Auris Active Multidrive S 1.6 var. Sanırım ona girişeceğiz. Gayet tatlı gözüktü araba.
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 109K TL'ye Toyota Auris 1.6 Multidrive S Active Skypack bağladık anlaştık. Mayıs ortası teslim alacağız. Herkese yorumları için teşekkürler :) Japon sevgimi burada da konuşturdum.
DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Mortis said: 109K TL'ye Toyota Auris 1.6 Multidrive S Active Skypack bağladık anlaştık. Mayıs ortası teslim alacağız. Herkese yorumları için teşekkürler :) Japon sevgimi burada da konuşturdum. Hadi kazasız belasız sürüşler. Hayırlı olsun.
abebebikila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Mortis said: 109K TL'ye Toyota Auris
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Mortis said: 109K TL'ye Toyota Auris 1.6 Multidrive S Active Skypack bağladık anlaştık. Mayıs ortası teslim alacağız. Herkese yorumları için teşekkürler :) Japon sevgimi burada da konuşturdum. pedere bakarken araştırmıştık bayağı da menşei tr olanlar çoook kötü malzeme ve işçilik olarak geçmiş olsun
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 menşei TR değil ya ingiltere
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Kaede said: Mortis said: 109K TL'ye Toyota Auris 1.6 Multidrive S Active Skypack bağladık anlaştık. Mayıs ortası teslim alacağız. Herkese yorumları için teşekkürler :) Japon sevgimi burada da konuşturdum. pedere bakarken araştırmıştık bayağı da menşei tr olanlar çoook kötü malzeme ve işçilik olarak geçmiş olsun https://youtu.be/51P_7H0qy2A?t=40s
Öne çıkan mesajlar