Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: DVr, 13 Şubat 2005 15:52 tarihinde demiş ki: ne alaka şimdi? Kimin ağzından böyle bişey çıktı ki? normal bir soru bu ne sinir yahu? Yediğin bişimi dokundu ?[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki: genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: blackchaos, 13 Şubat 2005 15:40 tarihinde demiş ki: siz sap olmayanlardan deil saf olanlardansınız ulan sevgililer gününe kızla girilirmi saflar boşu boşuna para =) bakın benım doum günü 7 şubat 10 şubatta kızdan ayrılıyorum böylece ben hediye alıyorum ama vermiyorum ahahah biz safsak siz açsınız o zaman :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: Demon_of_Hell, 13 Şubat 2005 15:51 tarihinde demiş ki: siz sevilinizle sadece yılda bir gün mü kutluyorsunuz sevgililer gününü? ben her gece kutluyorum :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: sheref, 13 Şubat 2005 15:56 tarihinde demiş ki: ben her gece kutluyorum :lol: bende kutluyordumda bu aralar kutlayacak kişi yok[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki: genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Her gece az... saniyelerle yarışıyoruz :D[signature][hline]Kıskançlık,yeterince sevilmemekten duyulan bir korkudur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 bide ne hediye daha guzel olr topici acsaydık[signature][hline]benim moderator oldugum site su an cok bişi yok ama siz gelin kayıt olun buyutelim benim postlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Daha hediye almadigim icin yarin icin 1 gunlugune sap olmak isterdim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 aynen ben de :) şimdi almaya çıkcam da ne alcamı da bilmiyorum şahsen...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ben şöyle orta boylarda sevimli bir Tweety aldım...Bu seçim her zaman işe yarar beyler peluş takılın :)[signature][hline]Kıskançlık,yeterince sevilmemekten duyulan bir korkudur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: sheref, 13 Şubat 2005 15:55 tarihinde demiş ki: said: blackchaos, 13 Şubat 2005 15:40 tarihinde demiş ki: siz sap olmayanlardan deil saf olanlardansınız ulan sevgililer gününe kızla girilirmi saflar boşu boşuna para =) bakın benım doum günü 7 şubat 10 şubatta kızdan ayrılıyorum böylece ben hediye alıyorum ama vermiyorum ahahah biz safsak siz açsınız o zaman :lol: ahaaayyy güleyim bareee biz açsak siz kıblıksınız olmmmm noolllduuuu ???[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 bence konu başlığı yanlış "nispet olsun", hatta içerikle beraber "kapak olsun" denmeliydi[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor L@m3rl3re cevap yok! beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir AAL'05 Üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ege1903 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 zuzzuuzuzuz...!!!!!!!:D:D:D:D:D dün gece 23.00ten itibaren saplıktan kurtuldum!!yani son anda paçayı yırttık diyebilirim...ama sap sap geçirseydimde sorun etmezdimm.. ama her ne olursa olsun onu geri kazandım yani 14 şubatta bi sewgilim warrr...:D:D[signature][hline]@nti_school and teacher!!ööüğğh.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 kız bulmak kolay iş vesselam asıl gerçek aşkı bulmak zor napiyim 2 haftalık ilişkim olan kızla geçicek sevgililer gününü bizimkisi tamamen çıkar ilişkisi... boşu boşuna hediyemi alıcam. sevgilim olsaydı şööle gerçek bi aşkım dünyaları alırdım ama :P[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 yawa$ al.[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 bakın en light erkek pyro ne alcan lan sefkiline boşu boşuna para hey allam saflar sizi...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 sap olmak yada olmamak işte bütün mesele bu ...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: blackchaos, 13 Şubat 2005 19:01 tarihinde demiş ki: bakın en light erkek pyro ne alcan lan sefkiline boşu boşuna para hey allam saflar sizi... komik[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: Suark, 13 Şubat 2005 15:53 tarihinde demiş ki: gelin lan gelin ttttttteeeeeeeyttt =) *!Kılıçını açar* *!bızzjjjj* eheh kılcını nasıl açıyon yaws.Işın kılıcı mı?:D:D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 sevgilim yanımda şu an ve yarın akşamda tamaen bibirimize ayırıp ne televizyon ne bilgisayar o tür aygıtları kullanmayacağız. Ama bu bir SAP olduğum gerçeğini değiştirmez.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: John_Petrucci, 13 Şubat 2005 15:25 tarihinde demiş ki: bi de sap olup saplığından haberdar olmayanlar için bir topik açalım tam olsun... sap olmayıp bir gece kızla çıkmadı diye sapım diyen de var mesela :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 fedaykin ne güzel ss hazırlamıştı okuyun be kardeşim azıcık.. saplık yalnızlık değildir ki.. bırakın biriyle olmayı evli bile osla sap olan kişi saptır.. hai yeniler tmaam da eskiler bile sap-yalnız ayrımını yapamıyor..ayıp ayıp..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Bence sap denen şey gereksiz bir sıfat. Ortalığı bukadar karıştıracağınıza, sapın anlamını bilenler ve bilmeyenler diye cepheleneceğinize herkes kendini tanımlasın daha rahat olur dimi ama.[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 şakaydı benimki biraz.. ama yani saplık pati içinde ortaya çıkmış bir olgudur ve yalnızları anlatmaz..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 saplıkta güzel sap olmamakta kafanı dinliyosun bi yerde arkadaşlarınla mutlusun diğer yöndende güzel bi kız arkadaşın var amagörüyorum ki mal zihniyeti ile yaklaşanlar var.. böyleleri eline mahkum kalmamak için birlikte olan insan türüdür.. ama saplıkta bu ifade edilmemiştir ben sap değilim ama sap olduum zamanda mutluyum sanırım nirvanaya ulaştım.. saygılar[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 kız arkadaşın bi dezavantajı özgürlüğün kısıtlanıyor ister istemez.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar