Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kanser hastalarının içtiği sütler


sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

Basiniz sagolsun.

Kemoterapi lokositlerin de anasini aglattigi icin deli gibi protein alip, gideni yerine koymasi lazim vucudun. Onun icin de saglam protein almali hasta ama iste agiz yaralari su bu derken duzgun beslenemiyorlar. O yuzden boyle takviyelerle eksik proteini yerine koymaya calisiyorlar hastalar ve doktorlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Basiniz sagolsun, ben de aralikta babami kaybettim kanserden, siseleri gorunce bi garip oldum. Ensure diyoduk biz de kim nerden o ismi cikardi bilmiyorum.

Biz son 1 ayinda babamla evde ilgilenen hemsireye vermistik, goturup birilerine sevabina vermisti. Gerci adam kanser vakfi veya hastaneler falan da alabilir bana vermek zorunda degilsiniz de demisti ama ne kadar dogru bilmiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

reyou said:

uzaya muzaya cikip insanligi kurtaralim diyoruz da, bu kanser getirecek insanligin sonunu galiba :


insanlığın sonunu getirirse bi virüs plague inc. tarzında getirecek. o da zor getirmesi ama bi 30-40 milyonun veya belki daha fazlasının gg olacağına sağlık endüstrisi "when, not if" olarak bakıyor. domuz gribi falan en iyi senaryolardan biri yani. birkaç tık daha kötüsü oldu mu durdurulması neredeyse imkansız günümüz dünyasında.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...