Fistan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Kaslar geliştikçe zeka seviyesi ve pipin düşüyormuş bu doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 181 boy 67 kilosun ve bıngıl göbek mi var, o nasıl oluyor ya? diyabet sorunun felan var mı? bir doktora git bence direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Diyabet yok Skinnyfat olayinin boku cikmis hali var sanirsam Göbeğin de bir kismi yağ bir kismi sarkmis deri Sarkmis deri ameliyat artık ona yapcak bisi yok ama yag gitmiyor hicbir sekilde. Gobek dediğimde dışardan belli olan alman biraci gobegi degil, ama yanlardan onden fln rahat eli dolduruyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 valla ben gözümün önüne getiremedim senden 3cm uzunum 20kg fazlayım ben de kotta 30 giyiyorum lel doktorluk durumun yoksa sağlam kas kazanıp metabolizmanı yükseltmen gerekiyor bayağı uzun süre planlı programlı body ve diyet işin var gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 spompas said: ben bu isi cozdum. vicdansiz vucut yillarca ne istediyse yedirmis bana. beslenme aliskanligim kisacasi neye ihtiyacim varsa onu aliyorum. afiyet olayi tamamen kalkti. hayatta kalmaya besleniyorum gercekten. new yorka tasindigim neredeyse iki yil oldu, yemeklerin sunilik derecesini gordukten sonra gereksiz besinlerden hep uzak durdum. 20 ayda 18 kilo gg. vucudum yenilendi, sikir sikirim. detay pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 neutrino said: spompas said: ben bu isi cozdum. vicdansiz vucut yillarca ne istediyse yedirmis bana. beslenme aliskanligim kisacasi neye ihtiyacim varsa onu aliyorum. afiyet olayi tamamen kalkti. hayatta kalmaya besleniyorum gercekten. new yorka tasindigim neredeyse iki yil oldu, yemeklerin sunilik derecesini gordukten sonra gereksiz besinlerden hep uzak durdum. 20 ayda 18 kilo gg. vucudum yenilendi, sikir sikirim. detay pls açım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Gozunun onune getirme panpa igrenc bisi zaten sdfsf Ya kas yapma hevesini de gectim, gobek flat olsun o yeter, kilo verdikce gobek erir diyordum, hos eridi de bayagi ama daha erimiyor sanki 63-64 lere düşsem saglik olarak kotu olucak bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 neutrino said: spompas said: ben bu isi cozdum. vicdansiz vucut yillarca ne istediyse yedirmis bana. beslenme aliskanligim kisacasi neye ihtiyacim varsa onu aliyorum. afiyet olayi tamamen kalkti. hayatta kalmaya besleniyorum gercekten. new yorka tasindigim neredeyse iki yil oldu, yemeklerin sunilik derecesini gordukten sonra gereksiz besinlerden hep uzak durdum. 20 ayda 18 kilo gg. vucudum yenilendi, sikir sikirim. detay pls nyc pahali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Yeme icme ucuz degil mi ama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 arkadaşlar bende brad pitt'in fayt kılaptaki vücudu var, göbeğim falan yok hepsi yalandı. böyle bir topicin tutucağını bildiğim için oyun oynadım size. şaka lan göbeğim var işte ama ne tip göbek bilmiyorum. aslında inanılmaz bi göbek değil ama önüne geçmezsem daha kötü olucağını bildiğim için durdurmam lazım bir an önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 hani cs go da 500 saat harcamadan daha dogrusu pratik yapmadan, bi zik olmuyo ya, surekli elek oluyosun. iste o 500 saati spora harcayinca gidiyo gobek, obek obek. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 hayatımda bi dönem süper bi depresyona girmiştim ve 92 kilodan 68 kiloya düşmüştüm tek mevsimde. şimdi hayat biraz toparlanmaya başlayınca 81-82'yi gördüm yine. hafta sonu kuzenin düğünü var kara kara düşünüyorum :( en hızlı şekilde kilo vermenin tek yolu depresyonla gelen iştahsızlık galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 anti depresanlar istahi bastiriyor icinde et var cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Khiran said: en hızlı şekilde kilo vermenin tek yolu depresyonla gelen iştahsızlık galiba this 20+ verdim ben son 2 ayda mı ne. kot pantolon olarka 40 bedenden 36 ya düştüm, ki 36 da düşüyor kıçımdan artık. 34 falan oldum sanırım. çok kötü lan. hoş bişey değil. sürekli mide bulantısı, tansiyon düşmesi falan tatsız ibr şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Göbeği eritmenin yolu sağlıklı yemek ve yemeği kendin hazırlamak, mümkünse yurumek. Akşamları kendime bir kova salata ve haşlama sebze-et hazırlıyorum. Akşamdan kalan salata ve etlerden işyerine getiriyorum öğle yemeği için.aksamlari eve yürüyerek dönmeye basladim(7km).Bir ayda 3.5 kg verdim, yavaş yavaş gidiyor göbek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Yurumenin faydasi yok.bence Ben de okul ev yuruyorum 10km Kilo verdiriyor muhtemelen ama gobek için efektif degik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar