fenn Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Şu adam olacaktı şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Ben birkaç hafta önce şampiyonluk yolunda lig ile alakası olmasa da FB-BJK kupa maçlarının etkili olacağını düşünüyordum, yıprananlar, kart görenler falan. Oldu da ama Beşiktaş'ın malesef mağdur gösterildiği bir senaryo ile. Şu an mağdur hoca ve takımı geliyor kağıt üstünde. Hakem üstünde çok etkili olur bu husus. Ama bizim takımın gerçekten gününde olması ve Şenol'un biraz çekimser oynatması halinde maçı alır geçeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 maçı galatasaray'ın çok net alıp geçmesi imkansız ya. anca erken kırmızılar falan olacak öyle. direk 11v11 bir maçın ilk maçtan farklı olma ihtimali yok gibi geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 beraberlik kokuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 hamza dönemindeki gibi olur ya. beşiktaş oynar atamazlar biz atar alırz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 başakşehirden önce de bunlar bizi parçalar diyordum, yine beşiktaş bizi parçalar diyorum. umarım yanılırım başakşehir maçındaki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 CthuLhu said: maçı galatasaray'ın çok net alıp geçmesi imkansız ya. anca erken kırmızılar falan olacak öyle. direk 11v11 bir maçın ilk maçtan farklı olma ihtimali yok gibi geliyor bana İlk maça çok takılmamak lazım. Ligin ilk yarısında Trabzon ve Başakşehir'e de perişan olmuştuk, ikinci yarıda zorlanmadan geçtik ikisini de. Tabii BJK biraz daha farklı, Vodafone'daki maçın ilk yarısı kötü değildi ama ikinci yarı BJK resmen hezimete uğrattı, bu sene bir Porto maçı bir de bizim maç oynadıkları oyunu unutamam, baya zirve bir performanstı, onu Arena'da yapmaları biraz zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 gs başakşehiri çok kolay geçmedi ya. mariano'nun ekstra golü olmasa net 0-0 maçıydı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 maç ortada değildi ama. başak 2 pas yapamadı. ilk şutunu kaçıncı dakkada atmıştır acaba. hani gol gelecekti bir şekilde. baya ezdik adamları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 fener gibi ezemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Gsyi Terim faktörü ve içeride oynaması favori yapıyor. Başka bi olayı yok gsnin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 başak yine kaybetmedi puan, sivas, Antalya, Kasımpaşa kaldı, sanki 3/3 gibi ama bir yandan da haftaya adebayor ve mahmut cezalı. bjk yenilse mi acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 lutfen. gerce bugun yensek haftaya deplasmanda yenilicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 serdar yerine denayer oynuyor gsde, onun dışında iki kadroda da sürpriz yok edit: yedeklerde töre varmış huehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 töre takıma pide desteği sağlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 hayde BJK, Make it easy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 totem için izlemiyorum 9 atarız sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 hadi bbakalım el ele basak ı sampiyon yapacaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 mad, allah rızası için her faule sarı kart mesajı atma da rahat bi maç izleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 apple dicektin senol gunes dizliklerini takmis mi hakem kontrol etsin sakatlaniyor adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Hakem düzgün yönetsin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 tunch said: mad, allah rızası için her faule sarı kart mesajı atma da rahat bi maç izleyelimsenin icin farketmiyorki benim ne yazdıgım. yine sonunda saldıracak birsey bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 daha maç başlamadan tartışıyor musunuz birader sdffss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 daha mac baslamadan gol atiyorduk sen ne diyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar