bajazet Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Abi adidas falan hep kanye west ayakkabısı olmuş, üstelik 300 400 lira diyorlar. Tabanı 6 cm olmayan casual ayakkabıyı nereden alıyor elit beyler?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Sunu aldım ben yeni: https://www.betashoes.com/erkek-ayakkabi-85-3459.html Tip olarak sahane degil ama idare eder. Zero drop baska bulamadim duzgun ve uygun fiyatli. Takimlarin altina giydim, fena degil. Oldu yani. Casual da gider, arada kalmis gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 adidas nike ve bilimum spor mağazaları dışında ayağıma göre ayakkabı hiç yok ya deli oluyorum. şu bershka'da falan ne güzel 100 150 liraya gayet şık ayakkabılar var illa gidip nike'a adidas'a 400 500 lira bayılıyoruz... sürekli giymeye değilde arada sırada dışarı çıkarken giyilicek şık ayakkabıların hiçbirinin büyük numaraları yok. şu yukardaki beta'da bile 45 numara max bebek mezarları için öneri yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 http://www.superbattal.com/tr/buyuk-numara-erkek-ayakkabi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 asfsadfasdsa böyle bi marka olabilmesi müthişmiş SÜPER BATTAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 çiğ köftecilikten sonra ayakkabı işine mi girmişler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Millet bu Aldo'ya falan sağda solda ne sövmüş yalnız. Şunu satsalar alayım. TR'de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 camper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 https://www.beymen.com/p_nike-sneakers_446434?gclid=CjwKCAjwk9HWBRApEiwA6mKWaa_WFX3iJfiX53cI2IA6MtM-s_Y8A85cIoooT7ZLFFi1LLNY00XX6xoCVpsQAvD_BwE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 mokoko said: bebek mezarları için öneri yok mu? abi senelerdir gunluk kullanim icin ayakkabilari Taksim Halep pasaji icersindeki Adım kunduradan aliyorum (Pasaj girisinde hemen sagda). Fiyatlari fena sayilmaz adam kendisi uretiyor zaten. 45 den 60 numaraya kadar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Sketchers... Mukemmel adamlarin ayakkabilari. Hele Go Walk serisi. benim gibi walking wreck bile gunde 20-30K adim atiyo ve sakatlanmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 abi sikeçırs alan bütün arkadaşlarımın 4. 5. ayda ayağında paralandı resmen ayakkabılar. ucuz diye amerika seyahatinde 3erli 5erli alanların götüne kaçmış oldu 50şer 100er dolarları. acaba ucuz modellerde mi sıkıntı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 benim skechersi gecen martta almistim, asiri hor kullandim hatta basket falan da oynadim arada, en ufak bir hasar yok. modelden modele degisiyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Terleyen tarakli ayak diye bir sey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 abi fiyatlar çıldırmış ben de süperstar falan bakıyorum kaç gündür ama 450 lira civarı hep. bugün boynerde en son güzel indirim buldum hemen aldım bir kaç çift günlük işe gidip gelirken giyecek ayakkabı; https://www.boyner.com.tr/nike-lifestyle-ayakkabi-613271-200402 https://www.boyner.com.tr/nike-cocuk-ayakkabi-665102-200402 çocuk :D https://www.boyner.com.tr/nike-lifestyle-ayakkabi-666985-200402 konu casual ayakkabıymış ama boynerde %20 indirim var işte girin bakın ordan en azından normale geliyor fiyatlar biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 bajazet said: Abi adidas falan hep kanye west ayakkabısı olmuş, üstelik 300 400 lira diyorlar. Tabanı 6 cm olmayan casual ayakkabıyı nereden alıyor elit beyler?? Nike sb serilerinin ucuz olmayanlarina bak. Stefan janoski falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 New Balance takılırken uzun bir süre şimdi Columbia’ya döndüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 gazelleler sambalar yok mu? bunlar her zaman olan modeller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 gazelle’i bile 385 liraya satıyolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 normal $75-$150. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 vans > adidas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 bana gazelle vs çok genç ayakkabısı gibi gelmeye başladı. sanki marketten blue jean alıp dershaneye gitmem gerekiyormuş gibi hissediyorum bakınca. skechers çok övülmüş. estetik olarak en az kötüsünü alıp yürüsem olacak galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 fred perry de düşünülebilir, ama adidas, nike ve newbalance türevleriyle yumuşağa alıştıysanız geçiş zor olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 azcik daha pahali olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Yerli markalarla takılıyorum ben genelde artık. İnci, Kemal Tanca, Beta. Merrell'i de bıraktım. Bu üçünden alıyorum hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar