stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Evet bazı oyunlarımda toz bulutları uçuşuyor. Google yardımcı olamadı. 2005 yıllarından kalma bir kaç benzer sorunu dile getiren Türkçe konu var ama çözüm yazmıyor. Evga 1070 sc var. Driverlar güncel. 8gb ram, fx 8350, 650w psu Sanki oyunlarda ışığın girdiği yerlerde oluyor gibi ama tam emin değilim. Üstelik her oyunda yok ya da var ben fark etmedim. Sorun görmediğim veya fark etmediğim oyunlar Doom Deus Ex Mankind Divided Far Cry 4 Titanfall 2 Sorunlu olan oyunlar Kingdom Come Deliverance (1.41 versiyon ve HD texture yaması var) NFS Payback hatta çok basit oyun olan PC Building Simulator de sorun var. Aşağıda ekran görüntüsü var, bu toz gibi görünen parçalar sabit değil, smooth şekilde hareket halindeler. Baya böyle yavaş yavaş daireler çiziyorlar falan. Kingdom Come Deliverance https://resmim.net/f/QEEdK9.jpg https://resmim.net/f/POiHUe.jpg PC Build Simulator https://resmim.net/f/Z3bXZp.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 bir çeşit gpu artifact herhalde, genelde böyle olmaz ama. gpu voltajı biraz kısıp hem gpu clock hem de memory clockunu downclocklayıp aynı oyunlarda dene yine olacak mı bak bu arada 1070'i fx8350le öldürmüşün zaten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 gpu'a katarakt inmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Silphatos said: bu arada 1070'i fx8350le öldürmüşün zaten :( orası öyle aynen değişecek yakında umarım. downclock deneyeceğim şimdi. buda aida verileri https://resmim.net/f/qra45b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 şimdi 1620mhz e kadar downclock ettim, voltaj da düşürdüm ama geçmedi. https://vimeo.com/263207408 Açık alana çıkınca sorun yok ama evlerin içinde falan hep var. Sanki böyle genelde pencereden giren ışıklarda falan oluyor gibi. Ben başta oyunun özelliği falan sandım, böyle heralde deyip geçtim sonra diğer oyunlarda da görünce anladım. Monitör DVI dan bağlı bu arada, en akla mantığa uygun sorun bundan sanki? Gerçi bundan önceki kart hd 7870 idi o da DVI'dan bağlıydı ama sorun yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Kablodan olsa videoda görünmemesi lazım mantık olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 bunu ne diye soracaksın googla onu da bilemedim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 bence güzel gözüküyorlar. immersion katmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Dust in the wind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 zaten inkar etmek için ilk olarak arkada yanan ateşin külleri galiba adamlar kasmış ya dedim, sonra nfs e girince kaputta gördüm dedim araba ısınmış buharı galiba. ulan build similator oyununda da çıkınca dedim bsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 olm çok ilginç ya artifact dicem de böle artifact hiç görmedim. bazı oyunlarda görüp bazılarında görmemek de oldukça ilginç. bi settingden falan dolayı olabilir mi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 kasa tozlanmistir demedin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 ya şöyle abuksubuk sorun çıkacağına komple bozulsun kart daha iyi. Şimdi bunu evga ya göndersen adam ne dese haklı yani kabloyu değiştir format at driverları sil monitörü değiştir ramı değiştir ne dese bir şey diyemezsin değiştirmez de kartı. zaten konuda deşifre oldu bugun yarın temiz miningsiz kart diye satmaya kalksak kimse almaz buradan sajdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 power supply yetmiyor olabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 bence reddit çözer bu işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 reddit ingilizcesi olan biri gönderse ya ne güzel olur. evga scanner diye bir şey buldum artifact detecliyor. 1saat 35 dakikadır bir şey bulamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Oyunun video ayarlarında (lighting, shadow, reflection, texture vs) değişiklik yaparak söz konusu artifactin kaynağını bulmaya çalıştın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 DDU'yla safe mode'da driverları temizleyip yeni driver kurup dene. Ekran kartı kaç derece yükte? Çok sıcaksa kasanın kapağını falan açıver. CPU-GPU-RAM overclock'u varsa onları kaldırıp stock ayarlarda bi bak. Bir de standart Windows/Driver update vs. En kötü GPU RMA ama ondan önce GPU'yu farklı sistemde test etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Bu senin Evga 1070 soğutmasında dizayn hatası olduğu için alev alan modellerden değil mi bir de, onunla da alakalı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delulace Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Bright said: Bu senin Evga 1070 soğutmasında dizayn hatası olduğu için alev alan modellerden değil mi bir de, onunla da alakalı olabilir. güzel özellikmiş X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Oyun grafik ayarlarından bir sey degistirince duzelmiyor. Cpu da overclock var sadece, onu düşürüp bakicam birde. Tam model 1070 sc gaming acx 3.0 black edition. Yanan bu değildi yahu. Sicaklik yük degerleri ilk sayfada aida sonuclarinda var, normal görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 AIDA SS'inde sıcak duruyor baya. %40 yükte 68C, 1500 RPM'de fanlar. Nvidia Boost zaten 70C'de throttlelamıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Benim kartta 84 C o limit. 70 olacağını zannetmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Hayır, Nvidia Boost saat hızını düşüren soft throttle mekanizması, 85C'de senin bahsettiğin hard throttle hikayesidir. https://www.evga.com/thermalmod/ @stormeagle Senin kartta ateşlilerden abi, üstteki linkte listede görebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Adamların kendi ilk testlerinde 70 çıkıyormuş, sonradan yaptıkları testlerde sıkıntı görmüşler. 70 de throttle luyoruz u nereden çıkardığını anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar